Luśśśka 0 Napisano Marzec 4, 2012 Hej :) od dziś zaczynam odchudzanie, muszę zrzucić kilka zbędnych kg. ktoś ma ochotę się przyłączyć? serdecznie zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 ja mogę :) jezeli mnie przyjmiesz tez mam 5 kg i nie mogę z nimi uporac. a jak zamierzasz sie odchudzac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gossia1 0 Napisano Marzec 4, 2012 cześć! ja ma do zrzucenia 6kg, na jakiej diecie chcesz sie odchudzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśśśka 0 Napisano Marzec 4, 2012 Witam dziewczyny :) ja prowadzę mż i dużo ruchu... sporo pracuję ale, jak się zmobilizuję do tam radę :) a, Wy jaki macie plan na siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 4, 2012 ja też mam jakies 4- 5 kg ja mysle nad ryzem ( ryzowa ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 a ja chyba diete o niskim indeksie glikemicznym i ogolnie mż i troche ruchu w miare mozliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśśśka 0 Napisano Marzec 4, 2012 witam lalama :) nie jestem za monodietami, ale to wszystko zależy od tego jaki macie organizm, co jest dla Was najlepsze... dziewczyny, może zrobicie sobie stopki z celami i obecną wagą? ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gossia1 0 Napisano Marzec 4, 2012 Ja od też mam zamiar "jechać" na niskim IG,i jakieś aeroby codziennie po 30 minut:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśśśka 0 Napisano Marzec 4, 2012 lilka208 ile masz lat? widzę że podobne założenia mamy... napewno Nam się uda!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmisia Napisano Marzec 4, 2012 cześć;) Mogę?? Ja mam troszkę więcej ,a mianowicie UWAGA UWAGA ! 12 kg BUM ! :D:P Zaczynam od jutra: BIEGANIE 1 H MASAŻ BAŃKSAMI CHIŃSKIMI DIETA 1200 KCAL PICIE CZERWONEJ HERBATKI VIBROACTION PEELING Z FUSÓW KAWY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jateztakchce Napisano Marzec 4, 2012 Hej dziewczyny.Ja juz jestem na diecie ponad 2 m-ce i jestem lżejsza o 10kg.:D .Życzę Wam dużo wytrwałości bo wiosna tuż ,tuż;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 ja mam 34 lata prawie i chce schudnac tak do wiosny albo chociaz do swiat a wy ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśśśka 0 Napisano Marzec 4, 2012 Cosmisia, witamy :) kurcze, ile ćwiczeń - świetnie! ja pracuję i czasu nie mam aż tyle... ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 jateztakchce jaka dietka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jateztakchce Napisano Marzec 4, 2012 Dukana.Przerabiałam już chyba wszystkie, ale ta najbardziej mi pasuje,przede wszystkim nie chodzę głodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśśśka 0 Napisano Marzec 4, 2012 jateżchce - gratuluję!!! ja mam 23 lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jateztakchce Napisano Marzec 4, 2012 Ja 20 więcej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 tez bylam na dukanie ale 2 raz juz nie dam rady za duzo miesa a mnie obrzydzilo po ostatnim razie więc jem go w malych ilosciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 jateztakchce gartuluje:) a czego 20 wiecej???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 boze a ja sie odmłodziłam;) mam 44 a nie 34 dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jateztakchce Napisano Marzec 4, 2012 Ja nie przesadzam z mięsem ,jak nie mam ochoty to nie jem i już,może dlatego moja waga nie spadała tak szczególnie szybko jak osobom ,które przestrzegają wszystkich zasad .Nadrabiam rybką bo ją uwielbiam ...a że jestem już troszkę starsza:P to mi po prostu jest najwygodniej.Czuję się świetnie a dla mnie to bardzo ważne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gossia1 0 Napisano Marzec 4, 2012 ja ma 38 lat:) tak ,że nam kobietą po 30 już dużo truniej zrzucić choćby parę kilo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jateztakchce Napisano Marzec 4, 2012 Mam małe dzieci i muszę trzymać formę...ktoś musi za nimi nadążyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 no a po 40 jeszcze trudniej i tak juz z roku na rok ale kazdego to kiedys czeka czasu sie nie oszuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gossia1 0 Napisano Marzec 4, 2012 Czasu na pewno się nie oszuka,ale najważniejsze jest to żeby dobrze się czuć w swojej skórze mi do szczęścia brakuje zejśc z wagi 6kg :D daje sobie czas do maja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słoniczkam Napisano Marzec 4, 2012 witam koleżanki na diecie :) szukam przytulnego miejsca do poodchudzania się :) mam 42lata i od nowego roku staram się pozbyć zbędnego balastu :P mam 165cm wzrostu i 82kg :( (czasami już mi jedynka wskakuje po ósemce ) ale zaczynałam od 89 więc już co nieco mnie ubyło :) generalnie to jestem na mż troszkę niełączenia no i za gwiazdkę dostałam rower stacjonarny więc pedałuję w wolnych chwilach :) mam nadzieję ze przyjmiecie mnie go swojego grona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 4, 2012 ja zaczynma jutro ryżowa ,zdecydowana jestem :) 3 dni sam ryz a na 4 dodatki wlaczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 4, 2012 dziewczyny jutro zaczynacie czy juz dzis ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gossia1 0 Napisano Marzec 4, 2012 Ja w sumie zaczęłam dzisiaj:) lekkie śniadanie,na obiad mieso w parowarze + warzywa,potem 150g jogurtu naturalnego bez cukru z truskawkami,a na kolację owsianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoniczkam70 0 Napisano Marzec 5, 2012 witaski :) i jak dziewczyny dzisiaj z dietką :) ja na śniadanko zjadłam jogurt naturalny z dodatkami (płatki owsiane, otręby pszenne, troszkę rodzynek i siemię lniane ) w planach mam jeszcze jabłko na drugie śniadanie , potem serek wiejski ze szczypiorkiem a na obiadokolację warzywa na patelnie i pierś z kurczaka :) pozdrowionka i miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach