Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśśśka

Wiosna za oknami - czas zrzucić zbędne kg. :)

Polecane posty

witajcie! ja z samiutkiego rana przed śniadaniem poćwiczyłam 45 minut,potem na śniadanie owsianka z dodatkiem 10g otrąb owsianych,na 2 śniadanie mam zamiar zjeśc 1 gejfruta,na obiad już mam przygotowanego fileta z łososia w ziołach na parze no i jakąs sałatkę (coś wymyślę:) )a na kolację pewnie zjem serek wiejski z warzywami :), teraz popijam kawę bez cukru z 0,5% mlekiem miłego dzionka :-D

słoniczkam70 ,chyba same pociągniemy ten topik,coś autorka nam uciekła :)

Gość odmieniona-ona
hey dziewczyny mozna się przylaczyc?

Gość sexoholiczka0
ja chce zrzuc 3/4 kg. od dzis jezdze na rolkach :)

Gość sexoholiczka0
i od 2 miesiecy niepije niczego innego niz wody. no moze czasem mlekoraz na tydz. i powiem wam ze mi zwykła woda zaczela smakowac :) i nie chce juz nic innego ani kawy ani herbaty. ze slodyczy nie zrezygnuje bo za bardzo je kocham :P

Gość odmieniona-ona
ja nie bede stosowac jakiejs tam diety bede jesc to na co mam ochote byleby nie bylo za duzo,slodycze ogranicze bo ostatnio bez przerwy je jadlam i czuje sie nimi zatruta.dzis zjadlam resztke slodyczy wlasnie i kefir.z ruchu bylo poltora godziny spaceru z psem,pol godziny na rowerze i pol godziny cwiczen podlogowych. jutro sie zwaze to zobacze jaki postawie sobie cel.

Gość luśśka
Nie uciekłam, moja nieobecność niestety spowodowana jest praca i uczelnią, późnym wieczorem więcej napiszę ;) jak Wam idzie? Witam nowe dziewczyny :)

luśśka żółta to nie ta sama luśśśka czarna co zakładała topik!

jutro stanę na wagę i orientacyjnie się zważe,napisze stopke z wagą :)zobacze czy będę sie smiać :-) czy płakać 😭

Gość odmieniona-ona
witam towarzystwo:) zwazylam sie zeby wiedziec z czego startuje no i wyszlo 50 kg, wzrostu mam 160cm to mysle ze tak 2-3 kilo zrzuce choc bedzie ciezko. na sniadanie zjedzona zostala owsianka( platki owsiane, otreby,sliwki suszone, kawalek jablka) na obiad beda 2 jajka na twardo,2 plasterki wedliny,pol marchewki surowej startej, na kolacje 100g chudego twarogu taki jest plan.cwiczyc dzis tez bede ale to napisze jak zrobie bo czasem cos wyskoczy i wiadomo, nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca:D

Gość Latin
Hej mogę dołączyć? Ważę 67 kg i chciałabym schudnąć 6 kg:D Nie będę stosować diety. Schudłam już 18 kg i nie stosowałam jakiejś diety. Jem dużo warzyw i owoców. Robię ryby i mięso w parowarze. Pij dużo wody, soki robione w sokowirówce. Nie jem tłustych potrwa i słodyczy. Do słodyczy w ogóle mnie nie ciągnie. Pozdrawiam i miłego dnia:)

odmieniona-ona,chciałam zauważyć że ty jesteś na granicy niedowagi, wię może zastanów sie mocno nad jakąkolwiek dietą!!!!!

Gość Myszka9393
Dziewczyny do dziela,ja w tamtej zimie rzucilam z 3kg a nawet dokladnie nie wiem:) nosiłam rozmiar 28 a teraz nosze 26:)) mam 18lat waze 47 i wzrostu160cm. Niczego nie odmawiam jem na co mam ochote tylko dziele na male porcje a 4 5 razy dziennie jem. Pizze kebaba frytki jem raz w tyg i nie przytylam ani grama dlaczego????? odpowiedz jest prosta cwicze co dziennie jem wszystko ale w malych ilosciach np 6ciastek na tydzien.

Gość odmieniona-ona
z tego co sie orientuje granica niedowagi przy moim wzroscie to 47kg.a dieta nie oznacza dla mnie koniecznie tego ze mam jesc bardzo malo i schudnac za wszelka cene,po prostu bede sie bardziej pilnowac i ogranicze slodycze ktore ostatnio jadlam tonami plus cwiczenia ktore zaniechalam.mozliwe ze w kg nie bedzie widac spadku ale wymiary poleca i to mnei tez zadowoli wiec spokojnie:) ja juz po jednym dniu czuje sie bardziej naladowana energia,nawet wstalam w dobrym humorze:P jestem juz po obiedzie bo godzinny spacer z psiorem po zimnie wyciagnal ze mnie resztki sil:)

hej, cicho tu u nas, przepraszam za moją nieobecność ale, praca mnie pochłonęła... jak Wam idzie dziewczyny?

Witam dziewczyny :) dzisiaj mam do pracy na 12, więc wstałam wcześniej, zjem spokojnie śniadanko i poćwiczę ;) ułożyłam sobie jadłospis i będę się go trzymać, nie jest restrykcyjny a, posiłki w nim zawarte to rzeczy, które lubię :) a, jak tam u Was dziewczyny? może ustalimy sobie jeden dzień - na przykład środę i będziemy się warzyć i motywować się nawzajem wynikami? :)