Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chujogrom

Jak z tego wybrnąć ?

Polecane posty

Gość chujogrom

Posłuchajcie.Wczoraj wieczorem mieliśmy spotkanie u mojego kumpla (były cztery pary). Prowadziliśmy takie luzne rozmowy o wszystkim i o niczym. W końcu skończył się alkohol i padła propozycja ,że faceci skoczą do nocnego. No i jak to mężczyzni po dwa dodatkowe browary na drogę ,ławeczka ,wspomnienia,utrata poczucia czasu (okazało się ,że nie było nas dwie godziny) i powrót. Dziewczyny już w kiepskich nastrojach że niby tylko o sobie myślimy i atmosfera się popsuła więc telefon po taxi i do domu. W międzyczasie kumpel (niezły jajcarz) włożył gospodarzowi stringi do kieszeni w kurtce. Teraz kolega zadzwonił z pretensjami, że ma spakowane walizki bo niby w drodze z nocnego byliśmy na kurwach. Nasze partnerki też mają być powiadomione o tym "skoku w bok". Tłumaczenie,że to głupi żart nie trafia do niej . Co z tym fantem zrobić?

Gość barddottka
A czyje są te stringi?

Gość przecież napisałaś
nic z tym nie robić, żyć dalej

Gość chujogrom
no dobra. przyznam sie. to moje stringi, lubie sobie czasem potanczyc w stringach przy znaku stop. ale dziewczyna i tak mi nie uwierzy:O

Gość umysłowo upośledzone
ułomki z was. widać,ze alkohol nie jest dla dzieci.

Gość chujogrom
Już są podszywy. Nieprzyjemna sytuacja w domu.

Gość barddottka
Dowiem wię czy nie? Pytam dlatego, że jeśli są którejś z dziewczyn, to niech przyzna, że jej zwinęliście, są jej i to najwidoczniej tylko głupi żart.

Gość aleeKsandraa
niech ten co zrobil zart pojdzie do twojej z kwiatami i przeprosi za debilny zart

Gość ziellonks
Pomysł powyżej też bardzo dobry.

Gość chujogrom
Przepraszam ale jestem przy kompie z doskoku. Poważna rozmowa w domu. Stringi były partnerki kolegi jajcarza (zaplanował to sobie wcześniej) tylko ona twierdzi,że w szufladzie ma wszystkie.

Gość barddottka
No to zróbcie konfrontacje, spotkajcie się wszyscy z tymi kwiatami, stringami, wlaścicielką stringów, niech zobaczy, że to jej, wyjaśnijcie jeszcze raz, przeproście za beznadziejny żart. Spróbujcie chociaż. Chyba że chcecie mieć na sumieniu rozpad tego związku :o

Gość chujogrom
Dobra sprawa wyjaśniona. Dzięki wszystkim. :)