Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziula0912

Niewiem już co robić... :(

Polecane posty

Gość andziula0912

Od pół roku jestem w związku na odległość. Widuje się z moim lubym raz na dwa tygodnie. W maju mam zamiar się do niego przeprowadzić tylko obawiam się że nie wytrzymamy jeszcze tych dwóch miesięcy osobno. Czuje że jego ten zwiazek męczy, nie raz mi mówi że gdybym była tam na miejscu to byłoby prościej. Bardzo go kocham ale zastanawiam się nad tym czy nie dać mu wolnej ręki żeby znalazł sobie kogoś na miejscu a nie męczył się ze mną na odległość. Jest tu ktoś kto też jest w takim związku? Czy zawsze pojawia się kryzys w takiej sytuacji?

Gość kolorowa80
Nierozumiem, pol roku na odleglosc, to czym sa te dwa miesiace wreszcie bedziecie razem, tylko jest pytanie czy wy jestescie gotowi razem zamieszkac, moze w tym jest problem

Gość larysssa
Ja zyłam w takim związku 2 lata, zanim zamieszkaliśmy razem i nawet nie było cienia wątpliwości czy wytrzymamy. Bardzo się kochaliśmy.

Gość andziula0912
Też myślałam że te dwa miesiące będzie łatwo znieść, ale on coraz częściej powtarza że niepotrzebnie zawracał mi głowę, że bez niego byłabym bardziej szczęśliwa. Już go wogole nie rozumiem a mówi że kocha i żyć beze mnie nie może...