Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Nie mogę się doczekać wiosny i tych letnich ubranek:D:D a wy ??:D

Polecane posty

kawa z czekolada:D oj tam, daj spokoj:D na pewno nie jest tak, zle:D nikt idealny nie jest:D mi mozesz oddac z 5 kg:D i bedziesz ty zadowolona i JA:D

Gość bajka na dobranoc :)
Wyjść na głupią to możesz nosząc zimowe palto w maju :classic_cool:

deezee.pl wcale nie drogie i teraz jakis rabat daja 20% albo stylowebuty.pl cos znajdziesz:) a ze sklepow to nie mam pojecie gdzie szukac...

kasia, ja tez nie wiem gdzie szukac takich butow:d bo bylam ost w ccc i deichmannie, ale nie maja nic ciekawego i z takiego typu tylko takie brzydkie babcine czlapole;)) heh...:D no wtedy to by mnie chyba wygwizdali, jabym w maju wyszla w ziomowym plaszczu heh:D ale teraz tez strach wyjsc na miasto w letniej kurtce:D bo wiadome jacy sa ludzie:D i te ich nie milosierne spojrzenia heh mowia wszystko:D

no a ja z 5:D bo mam 160:D i tylko 45 kg heh:D jakas bardzo wychudzona nie jestem:D ale tylek by mi sie wiekszy przydal, i jakby mi piersi 'przybraly' tez bym sie nie obrazila:D

Marlenka ja ostatnio na ta chlape wyszlam w kaloszach i jakas stara torba do mnie z tekstem: "Boze dziecko Ty musiszbyc biedna skoro nosisz takie buty jak ja do obory" myslalam ze padne tam:D tez juz bym cienka kurtke wyciagnela:)

Gość no to masz swojego fana
fajne buciki!:)

Marlenka hehe na biust narzekasz?? moje wymiary to 78-62-78 chociaz jeszcze zaden chlopak nie narzekal to tez bym wolala wiecej...

Swiecace slonce, niebieskie niebo, grille, nocne ogniska, wypady na domek, plaza, morze lub jezioro, brak kilku warst ciuchow na sobie, to jest to ;)

ja tez juz bym chodzila w letniej kurtce ale nie wiem:D:) o kurcze, no wlasnie, te stare baby sa najgorsze:D im nigdy nie pasuje:D

Mnie tylko przeraza, ze jeszcze ostrzegaja, ze moze byc ochlodzenie w marcu/kwietniu ;/ mam dosc zimy i opcja z padajacym sniegiem zdecydowanie mnie nie pociaga ;)

Gość malwina_pa
patrząc na długoterminowe prognozy to mniej więcej od 12 marca zaczyna się temp.powyżej 10:D

Gość sdfsfgg
a ja jestem brzydka i gruba i nie cieesze sie na wiosne

oby te prognozy sie sprawdzily chociaz raz ;) ja chce na plaze wygrzac sie koncu

Gość sdfsfgg
a jak patrzycie na grube baby na plazy, maeryz mi sie wyjscie na plażę:(

Otylosc, to nie choroba nieuleczalna. Zle sie czujesz ze swoja waga, to zrob cos z tym, cwicz, zmien nawyki zywieniowe i tyle.

Gość ergtregr
mówili ostatnio w tv, że pod pod koniec marca i przez cały kwiecień ma padać śnieg :classic_cool:

Zapytasz sie 5 meteorologow jaka bedzie pogoda, to kazdy Ci powie co innego ;) i tak nie mamy wplywu na pogode, wiec trzeba byc dobrej mysli ;) jeszcze 10 stopni wiecej i robie grilla

heh...:D oj tam gadacie;p nikt idealny nie jest:D trzeba polubic samego siebie:D a potem juz bedzie git;]

Gość gość
nie radzę zamawiać w sklepie stylowe butki! kasują nieprzychylne opinie! zamówiłam raz buty roz. 36, przysłali maleńkie jak 35! na drugi raz pomyślałam, że zamówię 36,5 i wysłali 38! odpisali dopiero na jakiegoś mojego 15-tego maila, że nie przyjmą butów z powrotem, bo wysyłają buty wg dł wkładki a nie rozmiaru, tyle, że dł wkładki się nie zgadzała także! Żenada! DEEZEE jak najbardziej ok