Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Nie mogę się doczekać wiosny i tych letnich ubranek:D:D a wy ??:D

Polecane posty

Jw...:} z upragnieniem czekam na wiosnę, i te w miarę cieple dni:D żeby można już było wyjąc letnie kurteczki:D normalne buty:D:) jakieś balerinki i wgl:D ach...:D a na dodatek ' w modę' wchodzić będą takie ładniutkie kolorki:D:)

Gość trollo
o Chryste! znowu te ochydne baleriny, bleeeee

ja mam poukładane półbuciki w szafie ładne i czekam żeby je załozyc narazie koło drzwi stoją zabłocone kozaki

no oj tam:D nie wazne czy baleriny:D moga byc nawet normalne fajne buciki:D czy szpileczki:D no kurcze, ile mozna z ta zima:D i z tymi grubymi kurtkami:D kozakami szalikami:D

Gość Sexy LAady
JA też chcę wiosny :) Nie wiecie, kiedy będzie troszkę cieplej? Tak ok 15 stopni kiedy będzie?

Gość no to masz swojego fana
też się nie mogę doczekać, tylko ja miam na myśli coś bardziej zwiwnego, nie koniecznie kurtki i kozaczki

aliksandria:D to dokladnie tak samo jak i ja:D juz mam wszystkie buciki uszykowane, na "rozpoczecie sezonu ' heh:D a narazie musze czlapac nadal w tych okropnych kozakach!:D ale juz nie dlugo:D

sexy lady:D nie wiem, ale codziennie ogladam prognozy:D i oczekuje az na tych mapkach pojawi sie 15, 17 stopni:D

Gość a ja nie mogę się doczekać
wiosennych spódniczek :classic_cool:

o widze ze jest nas wiecej 'spragnionych wiosny' ja nie moge sie doczekac letnich butow, szpilek, kurtki, plaszyka, spodniczek, spodenek, jeziora, plazy:D boze!:D ja chce juz!!:D

Spoko dziewczyny - nie tylko Wy czekacie na cieplejsze dni. My też nie możemy się doczekać, aż lżejsze ubrania zaczniecie nosić :classic_cool: A ciepło już jest - ja wczoraj do kina w koszulce pojechałem.

no w sumie, juz tak zimno strasznie nie jest:D bywalo o wiele gorzej:D no ale wyskoczyc powiedzmy w szpilkach to troche jeszcze tak nie bardzo;/

To i ja sie dolacze, tez juz bym posmigala w jakichs lzejszych ubraniach:) podejrzewam ze wszystkie jestesmy mlode to po cholere sie opatulac puchowka, szalikiem??? bleee:) nienawidze zimy:(

kasia, ja tez nie nawidze zimy, i jak juz mam sie ubrac w te puchate kurtki i wielkie szale, te okropne rekawiczki co mnie 'gryza' w dlonie, i te czapy to jestem chora na sama mysl heh:D:D dla mnie zimy mogloby niebyc w ogole !:]

Marlenka no wlasnie:) nie dosc ze wszyscy wygladaja tak samo wielkie czapy szaliki na pol twarzy, co druga dziwczyna ma takie same buty (w moim przypadku emu) to jeszcze ta chlapa:( po co mi snieg? mialam 10 lat spoko, mozna sie bylo pobawic:) ale w grudniu skonczylam 20 i nie pojde sie rzucac sniegiem:) szkoda ze w Polsce nie ma 3por roku:(

a na mnie jeszcze czeka w szafie sliczny trencz z jasnej skórki firmowy , niebanalny robi wrażenie ;)

Gość szz
ja tęskie za letnimi sukienkami :)

no wlasnei!:D snieg dobry, jak sie jest w podstawowce, i sa ferie:d mozna lepic balwana heh:D a jak teraz mam te 20 lat to nie ma nic gorszego od sniegu, roztopow i pluchy:D ze jak wracam to jestem ublocona pod kolana heh"D

Gość hrabina Marlena.
matko, co za obraza dla mego imienia.

Gość malwina_pa
no to pytanko do Pań:D Jak już tak czekamy na wiosnę,to od ilu stopni już w sumie można spokojnie nosić trencz?Ja bym najchętniej już wkładała!Tak sie chce człowiekowi wiosny:D Marzec się zaczął,jak będzie szybki przeskok z zimy na cieplejszą wiosnę to nawet butów nie mam:] I jest pretekst do zakupów!

Marlenka to my w tym samym wieku:) hehe:) hmm te buty cudne, upoluje na deezee cos takiego:) bbo na allegro nigdy nie kupowalam:P

Gość hrabina Marlena.
matko i jeszcze nie zajarzyła.

Gość sdfsfgg
ja i tak jestem wierna moim kolorom czyli czerwonemu i czarnemu, moda mnie nie interesuje, jestem brzydkim grubasem wiec z nieniecierpliwoscia czekam do następnej zimy

Gość kawa z czekolada
blagam jeszcze z miesiac poczekajta z ta wiosna bo jeszcze pare kilo musze zrzucic :D jak ja wyleze z taka dupa na ulice :-0

Gość bajka na dobranoc :)
Do następnej zimy możesz się odchudzić :D

hmm... wlasnie nie wiem:) tez nie wiem kiedy wypada ubrac wiosenna kurteczke:D zeby nie wyjsc na glupia:d jak ja tylko w letniej a wszyscy jeszcze obachutani jak na syberii:D:) heh no kasia wychodzi na to ze tak:D ja tez na allegro nie kupowalam:D ale musze gdzies takich poszukac, bo az mi goraco jak je widze heh:D