Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama00_80

SALON - jak go ozywić???

Polecane posty

Gość kama00_80

Witam Mam wielki problem z tym moim salonem 5x4. Nie mam pojęcia jak go unowocześnić. Zdaje się na wasze pomysły - zauważyłam w innych watkach ,że są świetne. Pomalujcie mi go i ożywcie dodatkami. Aha na tych zdj. jest stary lelewizor ale mam już nowy 42 cale led czarny i dwa kwiatki dość duże zamioculcas. Z góry dzięki. Link do zdjęć fotoforum.gazeta.pl/5,2,kama00_80.html

Gość nic tak nie ożywia, jak trup
w szafie. Wstaw szafe z trupem wypożyczonym z prosektorium.

strasznie smutno. ja bym pomalowala sciane za kanapa na ciemny fiolet, a na tym namalowala duze drzewo - jasne (oczywiscie z gotowej formy). pozostale sciany jasno bezowe

Te "odcięcia" w narożnikach - tandetne. Sufit wygląda na brudny. Cały salon jest po prostu mdły. Pomaluj salon na piaskowy, lub zbliżony kolor. Na środku ściany za kanapą daj dwa paski wiśniowej tapety. Na tej tapecie przydałby się jakiś kinkiet. Ciemne listwy przypodłogowe dałyby fajny kontrast do jasnej podłogi.

I jeszcze karnisz z prawej strony jest niżej :P

smutno z lekka:) ja bym go ozywila jakimis kolorami:) jakis fiolecik np dwa pasy jakiejs fajnej tapety:) do tego bezowe sciany:) albo zolte:D ale wtedy inna tapeta oczywiscie:D jakies fajne zaslony:D poduchy na kanapie przydalyby sie w jakims fajnym kolorze:D np jakis zolty:D jakies kwiatki:D dywanik:d

Gość kama00_80
Myśle nad całkowitą zmiana tego miejsca, poniewaz kolor scian i zdobienia pozostały po wczesniejszym umeblowaniu w kolorze czerwonym. Moze wrzucicie jakieś zdjęcia aby mozna sie było na czyms wzorować.

Gość sfnlkqjl
pomaluj na jeden kolor, szary, gołębi szary, piaskowy, beż, jak ktoś radził. zdejmij te firanki, i zamaluj te naklejki, kup kilka ramek do zdjęć, spróbuj stworzyć z tego jakąś kompozycję. ramki mogą być czarne np. z biały passe portou, zdjęcia czarno białe do tego. kup jakąs fajną dużą doniczkę do kwiatka, zamia może stać wszędzie, więc będzie to jakiś ciekawy akcent. na pewno jakaś lampka ciekawa, poduchy na kanapę.

Gość Kinga

Ja ożywiłam salon naklejkami z naklej-to.pl.Na początku trochę bałam się jak to będzie wyglądać ale koniec końców wyszło super!!