Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KumASZeH

Przez to, że jestem chudy wyglądam na dziecko a mam 31 lat, nic dziwnego że

Polecane posty

Gość KumASZeH

nic dziwnego, że żadna kobieta nie jest mną zainteresowana... bo która poważna atrakcyjna kobieta chciała by za faceta nastolatka z wyglądu? mam 31 lat a na przykładowo 10 wejść do alkoholowego kiedy chce kupić piwo to przynajmniej 5 razy pytają mnie o dowód, naprawdę.. nawet nie zdajecie sobie sprawe jakie to żałosne :O a wzrok sprzedawców kiedy widzą "80" rocznik .. mega niedowierzenie pewnie powiecie "to przytyj", ale nie mam jak!!! pracuje fizycznie 12h w magazynie, codziennie bez niedzieli.. nie mam jak przytyć.. nikt mi nie zrobi obiadu, a ja sam nie mam ani pieniędzy (zeby się na mieście stołować) ani sił aby wracać styranym i robić obiad.. zresztą jeden dobry posiłek by nic mi nie dal moje jedzenie polega na tym, że zjem z 3 bułki przed 12h w pracy i potem w domu np jajecznice, wypije piwo i spać... ehh masakra

Gość pokaz lico
ja tam sie ciesze , ze wygladam na mlodszą niz jestem ps. nie kazda kobitka chce miesniaka, ja osobiscie gustuje w "chudzielcach"

Gość ppooii
nie łam się. nie każda chce pudziana. co do jedzenia. Pojedz trochę maca i smażonego od razu przytyjesz:)

Gość KumASZeH
ale macie durne teksty :O oczywiście, że nie każda chce 'pudziana'.. ale z drugiej strony, żadna nie chce gówniarza :O no a sorry mając 31 lat, a wyglądając na 16-19 to nie jest zbyt korzystne, nie uważacie??

Gość asdfgfhjhkjhg
a ile masz wzrostu? co inaczje wyglada chudy facet 180 a inaczej chudy 165cm wtedy rzeczywiscie wyglada jak dzieciak co tu duzo mowic

Gość KumASZeH
mam 182cm na oko... a ważę około 65kg

Gość pokaz lico
mmmm moj idealafaceta

Gość KumASZeH
pokaz lico.. daruj sobie :O w realu jestem absolutnie asexualny dla kobiet i mało dla mnie znaczy jakiś durny tekst tego typu co ty napisalas.. ja w przeciwieństwie do was, żyję realem a nie internetem i dopóki w realu nie spodobam się żadnej kobiety to nawet jakby milion wpisów na forum było, że jestem fajny to i tak dla mnie to nie istotne

Gość pokaz lico
ej , ale ja nie zartuje uwielbiam takich facetow zapytaj mojego męża, i bylych moich facetow. to , ze jestes wysoki i szczuply , nie oznacza , ze jestes aseksualny.

Gość jestes na diecie
no to jakiej chcesz rady:o na wpisy, ze kobiety, nie lubią 'pudzianów' sie oburzasz. przytyc nie masz jak... a moze Ci sie nie chce poprostu?? spóbuj zrobic cos w kierunku utycia wsadz w te bułki, które jesz ser i boczek i majonez, popij słodkim napojem, zjedz batona, w domu jedz więcej, wiecej jajek do jajecznicy, słodycze do oporu

Gość jak dla mnie musialbys przytyc
jakies 5-8 kilogramow do tego wzrostu,i gdybym byla w Twoim wieku bym chciala Cie.niestety jestem kilkanscie lat starsza.

Gość jestes na diecie
pozatym jedz tez produkty białkowe nie dziwie sie ze ty taki 'styrany' wracasz jak masz taka malowartosciowa diete ja znam ludzi ktorzy pracuja po 12h, ale jedzą jak byki i siły tez tyle mają

Gość KumASZeH
// zapytaj mojego męża, i bylych moich facetow. // ile Ty masz lat, że taki tekst piszesz? tak kurwa.. daj adres i numer telefonu, zapytam twoich facetów :O po drugie sama waga to nie wszystko, ja równiez a w sumie przede wszystkim. z twarzy przypominam 16 latka.. a zaznaczam, że mam 31 lat // na wpisy, ze kobiety, nie lubią 'pudzianów' sie oburzasz. // ten tekst jest durny.. jeśli ktoś jest dobrze zbudowany to głupie tępe laski od razu mówią "pudzian".. dziewczyno, aby być pudzianem to jest nie realne dla przecietnego faceta... // przytyc nie masz jak... a moze Ci sie nie chce poprostu?? // ee.. jak to nie chce? to chyba nie moja wina, że nie mam siły, apetytu, pieniędzy i kucharza.. tak?

Gość pokaz lico
ile Ty masz lat, że taki tekst piszesz? 29 głupio ci teraz? chcesz to ci podam adres , ale musze cie lepiej poznac :D

Gość jestes na diecie
siedzisz i biadolisz autorze

Gość KumASZeH
nie prawda... takie są po prostu fakty

Gość nie nie
nie ma kasy, nie ma kucharza, nie ma siłowni. to może styl ubierania zmień. widzę, że wszystkie propozycje negujesz.

Gość KumasZAH
no bo taka prawda

Gość Krono
Kup sobie po prostu jakieś odżywki na masę to na pewno zmężniejesz. Postaraj się też ćwiczyć regularnie. Najlepsze suplementy to te z Olimpu, a najtaniej są na www.twoje-odzywki.pl - Polecam

Gość annnonimowwoo
"wsadz w te bułki, które jesz ser i boczek i majonez, popij słodkim napojem, zjedz batona, w domu jedz więcej, wiecej jajek do jajecznicy, słodycze do oporu" i urośnie mu wielkie brzucho a reszta dalej będzie chuda :) to okropny widok, chudzielec z bebechem

Gość Nexxxtttt
zapuść zarost 2-3 dniowy będziesz wyglądał poważniej.... ps. też jestem po 30 i wyglądam dużo dużo młodziej, jestem też szczupły - ale mnie to cieszy ps2. też masz problemy.... możesz przebierać w 20 ;)