Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość karolnowy765

40 letnim facetem po rozwodzie. Duchem na pewno młodszym, ale z siwym włosem. Romantykiem, humanistą, nie mającym prawa jazdy :) Ale sympatycznym, z poczuciem humoru. Podoba mi się kobieta, ma 26 lat. Ma skończone studia na dobrej uczelni. Jest ładna, sympatyczna, inteligentna, zabawna. Przebojowa. I sama.... Pracujemy razem od jakiegoś czasu, powiedzcie tak szczerze, czy jest w ogóle sens "startować", czy taka kobieta w ogóle spojrzałaby na faceta po przejściach, kilkanaście lat starszego? Czy lepiej sobie darować?

Gość ja też unikam seksu
można przeżyć to, że masz przejścia i to, że jesteś starszy. ale facet 40-letni bez prawa jazdy to ABDOLUTNA I BEZDYSKUSYJNA OFERMA (życiowa) masz w ogóle przyzwoitą pracę?? jeśli nie, uciekałabym jak najdalej :P

A ja bym się zainteresowała. Mam 27 lat i nie wyobrażam sobie być z kimś młodszym niż 30 lat. Powodzenia :)

Gość karolnowy765
no ona ma taką samą pracę jak ja ona nie ma żadnych specjalnych doświadczeń- no miała jakichś facetów, też paroletnie związki, jak to przeciętna 26 latka, jakbym nie wiedział pomyślałbym że liceum skończyła dopiero... takie sprawa wrażenie

Gość karolnowy765
to ja zawsze szczery :)

Gość ja też unikam seksu
chłopie, nie trybisz... młodsza dziewczyna szuka u starszego stabilizacji, czyli (także) lepszych dochodów, niż ma sama. nie widzę tego, wydajesz się być kolejnym podstarzałym Piotrusiem Panem, mającym do zaoferowania jedynie romantyczną gadkę i przejażdżki autobusem.

Gość stronger
jeśli nie spróbujesz nigdy si ę nie przekonasz! ja mam 28 lat i podobają mi się 40-letni szpakowaci :-)

Gość karolnowy765
To kogo wobec tego powinien szukać człowiek taki jak ja? U kogo miałby szanse?Nastolatki? Czy kobiety po 40?

Gość ja też unikam seksu
nastolatki odpadają. współczesne mają sporo oleum w głowie i na gołodupca nie polecą :P masz szanse u jakiejś 30+, po rozwodzie najpewniej, może i z dzieckiem.

Gość Odpowiadajac na pyt kogo
powinienes szukac-mysle ze kobiet po rozwodzie miedzy 40 a 45 lat

Gość karolnowy765
heh... problem polega na tym, że ja się jakoś nie czuję na swoje lata.. i jeszcze jedno, chciałbym mieć dziecko

To znajdz sobie babke 40-45 nie czujaca sie na swoje lata i zaadoptujcie.

Gość ja też unikam seksu
pół biedy wiek, ale brak prawa jazdy i kiepska (jak dla młodej dziewczyny) praca dyskwalifikują autora u kobiet w przedziale 17-35. no chyba, że rozwódka z 2 dzieci.

Ja mam 33 lata, tez sie nie czuje na nie i nie chcialabym faceta w Twoim wieku, bo dla mnie jestes za stary, a co dopiero 26-latka?!

Gość karolnowy765
nie, no chcę mieć swoje naprawdę uważacie że to jest skazane na niepowodzenie ona jest bardzo miła dla mnie, ostatnio wręcz flirtujemy - droczy się ze mną ciągle o coś

"nie widzę tego, wydajesz się być kolejnym podstarzałym Piotrusiem Panem, mającym do zaoferowania jedynie romantyczną gadkę i przejażdżki autobusem." ale mu powiedziała, hi hi hi :)

Gość karolnowy765
jeśli chodzi o prawo jazdy po prostu się do tego nie nadaję, próbowałem kilka razy ale ....nic z tego, ale jestem np. wysportowany więc nie róbcie ze mnie totalnej ofiary czy wszyscy faceci na ziemi mają prawo jazdy? ona ma prawko i samochód więc chyba nie liczy że ktoś ją będzie woził:) to chyba nie jej cel życiowy

"Ja mam 33 lata, tez sie nie czuje na nie i nie chcialabym faceta w Twoim wieku, bo dla mnie jestes za stary, a co dopiero 26-latka?!" ta też jest dobra. chcieć to ty se możesz, ale kto będzie chciał ciebie? kolejna z nierealnymi wyobrażeniami o samej sobie.

Gość karolnowy765
czyli nie mam brać na poważnie jej uśmiechu, droczenia, wpatrywania się, zaczepiania a potem unikania?

jestes podstarzałym facetem, który zarabia tlye samo co młoda początkująca kobieta, do tego jestes kompletnie neizaradny, nawet nei umeisz prawka zrobic i liczysz ze mloda atrakcyjna kobieta zauwazy w tobei mezczyznę? ha ha ha ha

Gość karolnowy765
dobrze nam się rozmawia, słuchamy podobnej muzyki, mamy podobne wyczucie, wrażlwiość

Mam faceta, od 5 lat. On ma teraz lat 28. Wiadomo, faceci szybciej sie starzeja itd. Ale o 14 lat mlodszego bym nie chciala, bo to zbyt duza duza roznica wieku i takie zwiazki rzadko kiedy przetrwaja. Tak 5 lat mlodszy - 2 lata starszy (jesli zadbany), ale nie wiecej, nie mniej. A Ty offermo nadal jestes 38 letnim prawikiem?

Gość ja też unikam seksu
ok, wyobraź sobie: Ty jesteś po studiach, ona po podstawówce. niby wykształcenie jest jest Twoim kryterium priorytetowym, ale jednak ta podstawówka odstrasza... tak samo jest z prawkiem. ona ma prawko, więc dla niej to norma. Ty normy nie spełniasz. pytanie: co jest z Tobą nie tak? (to ona by zadawała, nie ja) ona nie szuka szofera, ale i nie szuka synka, którego musi odwozić i przywozić (w dodatku synka starszego o 15 lat). zakładając, że w ogóle lubi starszych, szuka w nich odpowiedzialności, dojrzałości, wsparcia, opieki, decyzyjności, stabilizacji- męskości. a facet skazany na fotel pasażera w babskim aucie to nieudacznik P więc finalizując: nie, nie masz szans u tej dziewczyny. 🖐️

Gość karolnowy765
no to ciekawych rzeczy się dowiaduję, prawo jazdy jako wyznacznik wartości człowieka wszyscy podróżujący autobusem są nikim

Gość ja też unikam seksu
*niby wykształcenie nie jest