Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość a mi szkoda
no to się zachowaj jak facet, wystartuj do niej odważnie, i tyle, a nie się czaisz, jak jakaś miągwa, aż Ci kafeteria da zapewnienie, że nie będzie porażki :( zachowaj się jak mężczyzna, zaryzykuj - i tyle

Gość nie ta liga
40 lat i bez prawa jazdy oferma życiowa

Gość ja też unikam seksu
czytaj ze zrozumieniem. nie jesteś nikim, absolutnie. ale nie spełniasz oczekiwań młodych kobiet. prawko to jeden z elementów.

Gość nie nie
ja też unikam seksu słuszna uwaga

Gość Odpowiadajac na pyt kogo
Szczerze, nie rozumiem hipkryzji i wysokiego mniemania o sobie starszych facetow. Przyjdzie jeden z drugim, 40 czy 50, ani atrakcyjny, ani duzo nie zarabia, ani zaradny, ani mlody, ale babki 40-50 juz dla nich za stare (choc czesto wygladaja daleko lepiej) a oglada sie za takimi 20 - 30 :o

Gość lolinaaa
a w jakiej branzy pracujecie? Z humanistycznych to tylko profesor wykładający na uniwersytecie robi wrażeni. Mam jednego takiego, mmm.

"Szczerze, nie rozumiem hipkryzji i wysokiego mniemania o sobie starszych facetow. Przyjdzie jeden z drugim, 40 czy 50, ani atrakcyjny, ani duzo nie zarabia, ani zaradny, ani mlody, ale babki 40-50 juz dla nich za stare (choc czesto wygladaja daleko lepiej) a oglada sie za takimi 20 - 30" dokładnie :O

Gość kokosanka123
nie ! atrakcyjna kobieta ma do wyboru atrakcyjnych mlodszych facetow

Sami wygaduja na rowniesniczki (!), ze za stare, ze to , ze owo, a powiesz takiemu, ze jest dla Ciebie zbyt "dojrzaly" (np. 10-20 lat roznicy), a zaczyna sie pienic :o

Gość nie nie
każdy chłop chciałby mieć młodą kobitkę... kobieta nie koniecznie starego chłopa.

Gość karolnowy765
nie chcę się sprzeczać bo widzę że trafiłem na rówieśnice lub starsze koleżanki, ale to nie jest prawda, że 40 - 50 wyglądają lepiej niż 20-30?!

Gość ja też unikam seksu
żeby była jasność: mam 24 lata, mój facet 39 i jest po rozwodzie, ma dziecko. kończę studia, on ma 2 fakultety i dobrą pracę (dużo lepszą ode mnie), samochód, mieszkanie. związałam się z nim, bo lubię starszych facetów i szukam w nich oparcia, dojrzałości, stabilizacji itp. nie spojrzałabym na niego, gdyby był Piotrusiem Panem w przykrótkich spodenkach. starszy facet ma szanse u młodej, jeżeli jest "pełnowartościowym samcem". Ty potrzebujesz opiekunko-mamusi, toteż masz szanse tylko u kobiet po przejściach bądź zdrowo po 30.

Gość gosciu czym ty chcesz
zrobić na niej wrażenie?

O masz - o tym mowilam. Nie chcesz duzo starszego chlopa, to juz od razu mysli, ze musze byc starsza, bo przeciez wszystkie 20-30 latki leca na 40 letnich karolkow.

Gość karolnowy765
aha, czyli młodsze kobiety jeśli nawet szukają starszego faceta, to szukają w nim tych cech których ja nie posiadam.. poza tym, to nie o to chodzi, ze ja dla zasady szukam młodszych - po prostu ona mi się podoba no i ja, pracuję przebywam w młodszym towarzystwie na codzień i czuję się dobrze z nimi

Gość ja też unikam seksu
jesteś nauczycielem? :P

Nie, to nie jest prawda, ze faceci 40-50 lat wygladaja lepiej niz faceci 20-30 :o

Chlopie. To, ze ona Ci sie podoba, to jedno, ale nie sadzisz, ze majac 40lat i zadajac takie pytania na kafeterii, masz mentalnosc na poziomie dziecka?

Gość karolnowy765
Z byłą żoną nam nie wyszło, mieliśmy inne wizje na życie itd. Kilka lat byłem sam, jakoś do siebie dochodziłem... Ale ostatnio coraz bardziej czuję że nie chcę żyć sam, chce mieć normalną rodzinę, żonę, dziecko.. ?Jaki wybór byłby lepszy niż taka kobieta 26 letnia? Młodsze nie myślą chyba jeszcze o takich rzeczach a starsze same często mają już dzieci, albo ich nie chcą.

Gość ja też unikam seksu
brakuje Ci realizmu Karolku :D skup się na swojej target grupie, czyli 35+. o młodszych zapomnij.

28-letnia stara pannna i 40-letni nieudacznik - moim zdaniem pasują jak ulał :P

Gość ja pani wasza
do autora proboj

Gość 40-letni rozwodnik
bez prawka masz chociaż dużego wacka?

Gość taki jeden facet27
ja pierdolę po co ty się tych ludzi pytasz tutaj ?? spróbuj , zaryzykuj i się dowiesz sam, Czy to jak 100 osób by powiedziało ,że "tak masz szansę !!" to coś zmieni ? tak samo odwrotnie jak 100 osób powie " nie masz szans " to tez zmieni coś w tym co ta kobieta myśli o tobie i czuje do Ciebie ?? NIE !! Stary a taki głupi idź i się jeszcze wróżki spytaj.

"20-parolatka, bez zobowiazań (typu dzieci, byly maz) chce wolnego faceta, ni" samotna baba pod trzydziestkę to już nie jest towar pierwszego sortu :P

Gość ja też unikam seksu
żelek, laska ma 26 lat, pracę, samochód, pewnie mieszkanie. jest towarem pierwszego sortu (o ile oczywiście wygląd temu nie przeczy :P)

Gość Do zeleczek
Samotna baba pod 30 jest 2 sortu, glupi zeleczek tez drugiego sortu.Infantylny stary autor - 4 sortu :P

teraz doczytałam, że ona ma 26 a nie 28. mam kaca i ledwie widzę :D to jednak ma jeszcze szansę na młodszego z prawkiem :P