Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość yagodka7
Na mnie (lat33) czai się znajomy(rozwodnik od 4lat, 44l.). Starał się długo. Aż po 3 latach zrozumiał. I teraz jesteśmy tylko na "cześć". Ja jestem panną. On jest fajny, miły, dowcipny. Ale nie chciałam robić nic wbrew mojej rodzinie, która nie zaakceptowałaby mojego związku z rozwodnikiem ( z dziećmi). Liczą, że jeszcze spotkam kawalera :D:D Mówię, że ich naiwność jest mega wielka:D No skoro tak... to będę sama (bo tylko rozwodnicy kręcą się koło mnie; kawalerów to już brak). Trudno.

Gość 27latkaaaaa
przeciez taka 35 latka tez moze jeszcze urodzic dziecko, bo piszesz ze chcesz dzieci. wiec takiej poszukaj, teraz kobiety poźno rodzą dzieci. nie musi miec 20lat zeby byc matka, moze miec 35 lat. ale dla ciebie taka 35 latka to juz za stara haha, bo juz nie ma tego ciala co 25 latka co? jestes pusty jak bęben. sam sie starzejesz, masz juz siwe wlosy, pewnie zmarszczki tez a szukasz mlodki, bo rowiesnica dla ciebie za stara. niedojrzaly palant i tyle. sam nie masz nic do zaoferowania (rozwodnik :O) a oczekuje jakiejś księżniczki 15 lat mlodszej. co do prawka jeszcze to jesli ta dziewczyna ma auto i prawko to na pewno nie zainteresuje sie facetem, ktory nie ma auta ani prawka, bo to po prostu niemeskie. kazdy szuka kogos na podobnym poziomie, a jesli kobieta ma auto, jest zaradna to na pewno wstydzilaby sie byc z kims kto nie ma samochodu.

"żelku, no widzisz ja będę pania mgr inż z fachem w reku a nie kolejna dziewuszka po zarzadzaniu czy filologii jak ty" znajdź najpierw pracę dziewczynko, a potem się mądruj :D "teraz tez sobei radze finansowo" za każdy post na kafeterii ci płacą? :D

Gość fiku co ty tam wiesz
przecie zeleczek jest po politologii - przyszlosciowy kierunek i jaaaaaaaaki trudny i ciezki do przebycia

częściowo macie rację. facet jest słabą "partią" bo mało zarabia ale nie dlatego ze ma 40 lat. 40 latek z pozycją i wysokimi dochodami to dla takiej 26 latki zajebisty gość. bajki o tym że kobietami po trzydziestce interesują się młodsi faceci możecie opowiadać jakimś naiwnym.

Gość Do offerna
Obecne 30latki wygladaja czesto mlodziej od obecnych 20-latek :P

Gość iklenota
ja miałam takiego, który był młodszy ode mnie i nie mógł zrobić prawka i też został zdyskwalifikowany ;-) uważam, że mężczyzna powinien je mieć, inaczej jest dla mnie dziwnym osobnikiem... a co pracy na uczelni, to jeśli jesteś inteligentny i na poziomie, to może masz szansę u takiej dziewczyny, ja bym nie skreślała Cię raczej...

Gość meflmel
offermo mylisz się- ja jestem zadbaną atrakcyjną 25 latką, po studiach zarabiam niexle ale na razie szału nie ma (wdrażam się) - dla mnie 40 latek nawet mega zadbany z kasą itp. to stary pierdziel i koniec. To juz stare ciało a kobiety lubią przystojniaków o młodym pięknym ciele bo tacy sa super sexi-jak stary to tylko dla kasy, nie ma mowy o jakimkolwiek uczuciu ale ja mimo wszystko wole mlodego przystojniaka bez kasy niż stargo piernika z kasą

"Obecne 30latki wygladaja czesto mlodziej od obecnych 20-latek" 1 na 20.

"Obecne 30latki wygladaja czesto mlodziej od obecnych 20-latek" jak dużo botoxu wstrzykną w zmarszczki. :D ale oszukuj się tak dalej.

"dla mnie 40 latek nawet mega zadbany z kasą itp. to stary pierdziel i koniec." dla ciebie to jasne że tak. no ale bywalczynie kafeterii to są wyjątkowe i w ogóle fiu fiu, one na byle co nie polecą. musi być młody, przystojny, inteligentny, bogaty, zaradny itd, resztę znajdziesz tu: http://fikumikuuu.cba.pl/ a potem zakładają tematy: "czy nie ma normalnych facetów po trzydziestce" :D

Gość gfgrt
darker juz z silowni wrocil:D to jest dopiero żal. haha

"darker juz z silowni wrocil to jest dopiero żal. haha" Na siłowni to głownie pedały siedzą. Ja swoją mam w domu.

Gość gfgrt
Pedaly to siedza na kafe. To form dla kobiet.

gfgrt "darker juz z silowni wrocil to jest dopiero żal. haha" Poszedł męczyć swój drążek... daleko nie miał.

"Pedaly to siedza na kafe. To form dla kobiet." I co mi zrobisz ;P

Gość gfgrt
zrobie to co wiekszosc tutaj. Smieje sie z ciebie.

Śmiej się. Nie masz ani nicku ani nie wiesz kim jestem.

Gość meflmel
faceci dlaczego tak sie oburzacie? Czy to takie dziwne że kazda kobieta chciałaby młodego ptzystojniaka a nie stargo piernika? A wy wolicie stare 50-tki czy młode 20tki? Skąd to oburzenie? To jakas tajemnica że ze starymi prykami młode laski spotykaja sie tylko dla korzyści materialnych? ameryki nie odkryłam przeciez...za bardzo sobie do serca wzięliści ten mit że kobiety nie patrza na wyglad tylko na charakter- sprostowanie patrzą na charakter i na wyglad, a że nie kazdy i nie każda z nas moze mieć to co chce to juz inna sprawa ale młode ciacho a piernik po 40 to jest jednak różnica

Gość pisali ze darker najsksowniejs
zy z prawiczkow :D ciekawe z ktorej strony :D

Gość gfgrt
to, ze nie mam niku powiadasz? Taki jestes obcykany, ze potrafisz sobie konto na kafeterii założyc? haha. Nawet sie nie domyslasz z kim rozmawiasz i sie nie dowiesz.

Gość znowu nudzi ci sie?
zelek nie pisz na pomaranczowo i nie nabijaj sie

Gość darker-nolife
jako jedyny potrafie trenowac na wlasnym drązku i pisac na kafe jednoczesnie. Za to wy kafeteryjny motloch, macie skladac mi modly.

"A wy wolicie stare 50-tki czy młode 20tki?" najwyraźniej nasłuchałaś się gdzieś pierdół w "równouprawnieniu" do tego stopnia że zapomniałaś że jednak kobiety i mężczyźni różnią się od siebie i inne rzeczy są dla nich ważne. dlatego "pani dyrektor" nie weźmie sobie za męża własnego asystenta tylko będzie szukała "pana prezesa" bo dla kobiet liczy się przede wszystkim pozycja społeczna która powinna być wyższa od ich. a dla facetów liczy się młodość dlatego starszymi od siebie kobietami interesują się tylko jakieś patologiczne wyjątki.

Gość Darkęr
Jestem. :D

Gość darker-nolife
prawidlowa wymowa do darkąr :D

Gość 1 ,2 ,3 lat to spoko
starszymi to pojecie niesprecyzowane jak bardzo starszymi bo taka rok czy dwa starsza to interesuja sie i spoko . gorzej jak 10 lat starsza :O

Gość monikaratowinka
ale co sie tak nakrecacie. prawda jest taka, ze atrakcyjna 20latka zainteresuje sie 40 l. tylko wtedy gdy jest atrakcyjny finansowo bo zewnetrznie to.... nawet zadbany 40latek wyglada .... ale chopy sa gupie i mysla, ze siksa leci na jego wyglad i na to jaki on och i ach. a laski glupie nie sa i albo wydoja ile trzeba albo specjalnie zaciaza.

Gość do Darker oranz
byc na takiej liscie kafe ciot to dla faceta musi byc porazka :D