Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

"Chodzi mi jednak o to ze są z nimi tylko ze względu na kase. " a masz jakiś argument na poparcie tej bzdury? twierdzisz że "są z nimi dla kasy i mają młodszych kochanków", tak napisałaś. no to słucham, która ma tych "młodszych kochanków"? oczywiście że jebany tłumoku nie masz bo to bzdura którą sobie wymyśliłaś w swoim pustym łbie.

IMO12356 "Drabino - skoro "prawictwo Cię podnieca", to czy nie byliby oni jednorazowego użytku? To by Ci się raczej nie opłaciło." Hmm, więc sobie ich użyję, kopnę w du­pę i poszukam nowych ofiar. Sam wiesz, że na Kafe o prawiczka nie trudno. :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Lykam psychotropy i mam nasrane we lbie.

Gość trochę faktów
"najnowsze badania dowodzą jednak, że zegar biologiczny równie rytmicznie i głośno bije mężczyznom. Obserwacje przeprowadzone w klinice leczenia niepłodności dowiodły, że w przypadku mężczyzn zdolność spłodzenia potomka spada średnio o 7 procent w przedziale wieku od 41 do 45 lat. Posiadanie dziecka przed 40-tką było do tej pory odpowiedzialnością spisaną na barki kobiet. Jak mówi jednak badaczka, doktor Paula Fettback, jeśli mężczyzna zwleka z założeniem rodziny do około 45 roku życia, to jego szanse na potomka spadają do 35 procent." http://mamzdrowie.pl/zegar-tyka-mezczyznom/

Gość fvfbrrbgrbrb
Sam jestes tłumokiem i nie potrafisz czytac ze zrozumieniem:o Nigdzie nie napisałam ze babki nie lecą na starszych facetów. Pisze natomiast dlaczego na nich lecą. Bo chyba sie nie łudzisz ze one tak z miłości?:) Mówie ze starsi są atrakcyjni ale pod względem finansowym bo niestety fizycznie atrakcyjni NIE SĄ i juz nie będą. Dlatego za młodą żone muszą zapłacic. Powtarzam to po raz setny a ty dalej pieprzysz to samo ze znasz duzo przykładów starszych facetów z młodymi kobietami, a ja sie pytam i co z tego? To są wszystko bogaci faceci wiec ich na to stać:) proste

"najnowsze badania dowodzą jednak, że zegar biologiczny równie rytmicznie i głośno bije mężczyznom." oczywiście są to badania "radzieckich naukowców" tak jak kiedyś w radiu erewań :D

"Pisze natomiast dlaczego na nich lecą. Bo chyba sie nie łudzisz ze one tak z miłości?" a masz na to jakiś dowód, pusty łbie? no czekam na dowód? bo chyba nie chcesz mnie namówić żebym ekskrementy twojego łba przyjmował na wiarę.

Gość fvfbrrbgrbrb
A który z tych panów których przykłady tak przytaczasz jest biedny? Poza tym czesto takie młode żonki ich zdradzają pozniej z młodymi kochankami:)

Gość fvfbrrbgrbrb
Chcesz dowód? Niby dlaczego jakoś zawsze ten facet który ma młodą żone ma dobrą pozycję i jest przy kasie? To jakiś zbieg okolicznosci moze haha:)

Gość Zuzanna Amelia & 4
offerma - to jak kogo nazywasz nie swiadczy o tym na co kto zasluguje bo tu nie ma zadnego wyznacznika zaslug. Ty zdaniem innych tez mozesz zalugiwac na obrzucanie cie wyzwiskami skoro sam obrzucasz innych. To jak piszesz swiadczy tylko o Twojej wlasnej kulturze i nie ma nic wspolnego z przytaczaniem badz nie argumentow. Sa ludzie , ktorzy potrafia agrumentowac bez obelg. Dla Ciebie jest to chyba nieosiagalne. A to jakie masz poglady nie jest wyznacznikiem dla nikogo. Tak samo kazdy kto ma inne pogladay moze uznac ze to wlasnie TY jestes kretynem, debilem, i matolem.

zaden z nich nie jest bogaty na tyle żeby poświęcić mu kilanaście i więcej najlepszych lat życia, ŻADEN. taka np herbuś to z pewnością zarabiała tyle żeby żyć na bardzo przyzwoitym poziomie. gdyby się związała z milionerem to bym mógł przyznać że dla pieniędzy. ale jej facet żadnym milionerem nie jest.

"Niby dlaczego jakoś zawsze ten facet który ma młodą żone ma dobrą pozycję i jest przy kasie?" bo kobiety na to lecą. ale lecą na FACETA Z POZYCJĄ I KASĄ a nie na kasę. tak samo jak faceci lecą na urodę i młodość. i ani oni ani one nie szukają sobie żadnych kochanków bo właśnie sobie znalazły. ci faceci są ich kochankami.

!offerma "jakim trzeba być kruwa debilem..." 'Kruwa'. :D fvfbrrbgrbrb "Powtarzam to po raz setny a ty dalej pieprzysz to samo ze znasz duzo przykładów starszych facetów z młodymi kobietami, a ja sie pytam i co z tego? To są wszystko bogaci faceci wiec ich na to stać" Ano właśnie, zresztą ta dyskusja jest po prostu od początku do końca bez sensu, bo oboje operujecie jedynie przykładami celebrytów i zastanawiacie się dlaczego tak, a nie inaczej się dobrali w pary. Przecież nie siedzicie im w głowach, więc to takie gdybanie. Statystycznie rzecz ujmując to kobiety częściej zabierają się za starszych od siebie, jednak nie dużo więcej. Przypadki zwykłych 'szaraków', gdzie facet jest starym tetrykiem, a dziewczyna jest od niego młodsza o te 15 lat należą chyba do rzadkości, czy się mylę? Ale przekomarzajcie się dalej, przeglądając Pudelka w poszukiwaniu wiedzy i 'cennych' argumentów.

Gość fvfbrrbgrbrb
Jak ktoś ma duzo to chce miec jeszcze wiecej. Ci faceci jak na polskie warunki maja duzo kasy i na pewno zarabiaja duzo ponad przecietne polskie zarobki

"offerma - to jak kogo nazywasz nie swiadczy o tym na co kto zasluguje bo tu nie ma zadnego wyznacznika zaslug." a możesz już skończyć pierdolić? owszem, jest różnica między idiotą a człowiekiem inteligentnym, między upartym kretynem trzymającym się jakichś absurdalnych tez jak pijany płotu a kimś kto logicznie rozumuje i uzasadnia swoje zdanie. jeżeli ty tej róznicy nie widzisz to tym gorzej dla ciebie. i to że "ktoś mnie może uznać" mam głęboko w dupie.

Gość IMO12356
W przeciągu mojego krótkiego (sic!) życia widziałem już wiele, ale Drabina gadająca z sensem przebija wszystko. :D

Gość widac ze Drabine kreca prawicz
ki :O🖐️

Gość fvfbrrbgrbrb
,, ci faceci są ich kochankami" Oj zdziwiłbys sie:)

Gość fvfbrrbgrbrb
Bielyje rozy- ja operuje przykładami celebrytów bo w zyciu codziennym nie znam ani jednej pary a której facet byłby starszy wiecej niz 8 lat od kobiety

"Statystycznie rzecz ujmując to kobiety częściej zabierają się za starszych od siebie, jednak nie dużo więcej." ile więcej? moim zdaniem różnica może być znaczna. mój sąsiad ma żonę młodszą od niego o ponad 10 lat. odwrotnej sytuacji wśród "normalnych ludzi" nie widziałem nigdy w życiu, na ogół kobiety są młodsze choć np moja matka jest od ojca starsza o 2 lata. ale na ogół jak obserwuję znajomych i różne "związki" to kobiety są młodsze jednak. właśnie mój kuzyn się ożenił w lutym, starszy od swojej żony o 6 lat. odwrotnie bywa bardzo rzadko. podaję przykłady celebrytów bo inaczej jak mogę? przecież kto mi uwierzy w kuzyna, to nie jest żaden przykład. ale ja tych przykładów nie powinienem musieć podawać. gdybyście podchodzili uczciwie do zagadnienia to każdy musi przyznać że dla kobiet starszy facet przeszkodą nie jest. ale uczciwi nie jesteście i jakaś idiotka bredzi że 40 latek to dla 33 latki "za stary" jest. no żenujące. więc musiałem użyć przykładów żeby jej doweść że bredzi i skoro dla urbańskiej nie jest za stary józefowicz to nie ma powodu żeby dla niej 40 latek był "za stary".

Gość drabino bierz darkera
:D

Gość fvfbrrbgrbrb
W życiu codzienny znam rozne pary raz to kobieta jest starsza raz mezczyzna, ale nigdy nie jest to roznica wieksza niz 8 lat

Gość Zuzanna Amelia & 4
Offerma moze to TY skoncz wreszcie pierdolic. Jestes starym , grubym , lysym , nieciekawym facetem przed 40 co nigdy nie mial kobiety wiec sam w sobie na pewno nie jestes zadnym autorytetem ani w sprawach mesko-damskich ani w rodzinnych. Piszesz o celebrystach na podstawie gazetkowych tekstow z mediow "ku uciesze maluczkich". Bo znac zadnego z nich osobiscie tez nie znasz. Wiec komu i jakim prawem chcesz cokolwiek narzucac? Przeciez to tak jak zgrzybialy dziadek z problemami z prostata co chodzi w zasikanych spodniach ale gardluje o jakosci meskkich perfum. Poglad? Kazdy ma swoj. Wybor drogi zycia? Tez kazdy ma swoj. Przylazizisz , wyzywasz, to jedyne co potrafisz. Ty sie popatrz wreszcie w lustro.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Kocham 80 letniego Janusza Desznika.

Gość IMO12356
Zaraz rozpęta się piekło...

Gość Zuzanna to gruba stara
panna po trzydziestce :D Przyganial kociol garnkowi...

Gość Zuzanna Amelia & 4
No widzisz prymitywie , juz sie zaplules. Mozesz pluc dalej bo i tak gowno mi zrobisz. Napisze co zechce i kiedy zechce lysy grubasie. A ty mozesz co najwyzej pobluzgac do monitora bo w realu za chorz jestes aby do kogos podskoczyc smieszny malutki czlowieczku.