Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość fvfbrrbgrbrb
Watpie czy pan Łapicki moze jeszcze ruchac:) chyba ze po 10-krotnej dawce viagry haha

!offerma "i pieprzenie że 33 letnia "panienka" nie chciała by 40 latka jest naprawdę śmieszne" A dla mnie śmieszne jest to, że niektórzy wciąż mają wbite do głowy, że jak na 33 letnią kobietę zwróci uwagę 40 letni facet to ona ma skakać z radości. :D Czasy się zmieniają.

a on ma jakiś "majątek"? na liście stu najbogatszych polaków to raczej nie jest. i skończcie z tymi bredniami o "pieniądzach" bo na własne oczy widziałem jak barbara falandysz występując w jakimś programie płakała kiedy wspominała swojego męża od którego była kilkanaście lat młodsza.

pewnie że się zmieniają. ustawiony facet po czterdziesce nie zawraca sobie głowy 33 letnią "starą rurą" :D

"Wiesz nie wszystkie są samotne." To ty nam się każesz za zajętymi w naszym wieku uganiać? Może się zdecydujesz, co?

Gość fvfbrrbgrbrb
No wiesz biedny to on nie jest na pewno:) Jakby był to ona by na niego nawet nie spojrzała:) Pogódźcie sie z faktem że stary facet moze iec młodą żonę tylko jak jest bogaty- w wiekszosci przypadków tak własnie jest. Mozecie sie bulwersowac ale faktu nie zmienicie drodzy panowie:)

Gość Stradivariuszowa Kupa
kocopoły :D

Gość fvfbrrbgrbrb
Jeju Darker ale jestes niedomyślny. Napisałam, że NIE WSZYSTKIE są samotne, ale są również wolne panie. Tak jak w kazdej grupie wiekowej

Gość Kalina_31
offerma, totalnie zgadzam się z Tobą. Podoba mi się że piszesz oczywiste prawdy, jak niegdyś komiczne. Żadne śliczne pierdolenie, tylko sama prawda którą każdy zna, ale dla zasady jakieś panny kłócą się tu z Tobą, bo lubią być poprawne politycznie. Co nie znaczy że nie boli mnie gdy nazywasz mnie - 31-latkę - starą rurą :P

Gość Kalina_31
fvfbrrbgrbrb > Darker jest generalnie mało inteligentnym człowiekiem. Nie piszę tego złośliwie, po prostu ma niskie IQ.

Gość fvfbrrbgrbrb
Offermo jeśli dla Ciebie 33-letnia kobieta to stara rura, a facet po 40-tce to młody bóg(hahaha) to naprawde nie ma co dyskutować z takimi idiotami:o

Gość Kalina_31
On nie napisał chyba że 40-latek to młody bóg. Ale 40-latek na wysokiej pozycji ma znacznie wyższe szanse na związek niż 40-letnia kobieta (nawet na tej samej pozycji)

Gość fvfbrrbgrbrb
Kalino nie podszywaj sie pod kobiete:o od razu widac ze to facet pisze pod damskim nickiem

Gość Kalina_31
offerma napisał też chyba że 40-latek bez żadnej pozycji jest dla kobiet nieatrakcyjny. To nie wiek świadczy o jego powodzeniu, ale stanowisko społeczne / materialne. Fakt, że w wieku 40-lat niczego się nie dorobił, jeszcze bardziej go skreśla

Gość no to jeszcze jeden przykład
Dziecko ty dalej tu siedzisz? zadania domowe na ciebie czekaja ;)

Gość fvfbrrbgrbrb
Ma szanse tylko dlatego, że kobiety są tak łase na kase. Zrobią wszystko żeby życ w luksusie. Nawet oddadzą sie jakiemus obrzydliwemu staremu dziadkowi:o

Gość Kalina_31
chyba to jako komplement może potraktuję że jestem wyjątkowa i nie gadam bzdur jak inne baby :)

Gość 3 lata to rowiesnicy i nawet
kobiety nie sa na tyle glupie zeby brac sobie na utrzymanie jakies bezmozgi, czesto przecietnej urody, tylko dla mlodszego ciala do utrzymania:D :D

Gość Kalina_31
"kobiety są tak łase na kasę" A mężczyźni na młodość i urodę. Dlaczego któraś z opcji ma być zła czy niemoralna? Tak działa świat.

Gość fvfbrrbgrbrb
Jak kogoś prawda w oczy kole to powie mi ze jestem dzieckiem:P pewnie tak najłatwiej:P

dokladnie, z starszym facetem mozna byc TYLKO DLA KASY, wygodne zycie jest w cenie;) handel wymienny kwitnie:D

Gość nowo czesana kobieta
ja się wyprowadziłam do kraju arabskiego aby nie pic a ty mnie namawiasz na takiego faceta,wstyd!

""kobiety są tak łase na kasę" A mężczyźni na młodość i urodę." i tak właśnie jest a tu jakieś dziunie z uporem godnym lepszej sprawy chcą "udowodnić" że jest inaczej.

Gość fvfbrrbgrbrb
A faceci sie są tak sprzedajni zeby byc ze starszą babką tylko dla kasy. Natomiast kobiety zrobia wszystko zeby miec pieniadze. Co nie zmienia faktu, ze ich męzowie beda prawdopodobnie rogaczami:) A żony zdradzac bedą ich z młodymi kochankami:)

Też mnie zastanawia kto się wylogował i pisze pod nickiem 'Kalina_31'. Zresztą, pomijając ludzi, którzy wstydzą się pisać pod własnym nickiem, żeby pochwalić Offermę, to chciałabym wrócić do swojej poprzedniej wypowiedzi. Przecież NIGDZIE nie napisałam, że ten 40 letni facet jest 'ustawiony', więc nie wiem skąd ta nadinterpretacja.

40 latek bez pozycji i kasy, to powinien sie cieszyc, ze rowniesniczka go zechce:D 33 latka na takiego nie poleci, znajdzoe znacznie mlodszego:)

Gość fvfbrrbgrbrb
Ja nie zaprzeczam że tak jest. Mowie tylko że stary facet nigdy nie bedzie dla młodej kobiety atrakcyjny fizycznie. Moze jedynie sobie ją kupic. Jesli jemu to nie przeszkadza to ok:)

Gość jak zwykle zaczyna pisac oranz
Kalina_31 = zeleczek

Specjalnie dla tępej dzidy. Najpierw pisze: "Dlaczego nie zainteresujecie sie równolatkami? Dla nich bedziecie atrakcyjni. Poza tym są to juz kobiety mądre i doświadczone nie to co małolaty Poza tym będą w was naprawde zakochane a nie w waszych pieniądzach i pozycji społecznej" Potem: "Wiesz nie wszystkie są samotne. Nie wszyscy faceci są głupkami. Niektórzy doceniają w kobiecie nie tylko jej piękny i młody wygląd, ale równiez inne wartości. " Z tego jasno wynika, że ona manipuluje rozmową (bo nas zajęte i ich chłoptasie - kolekcjonerzy antyków - nie obchodzą), udowadnia, że takie też są cacy bo ktoś je tam wziął a ty pokazujesz, że czytasz tabloidy (wyłącznie) "fvfbrrbgrbrb > Darker jest generalnie mało inteligentnym człowiekiem. Nie piszę tego złośliwie, po prostu ma niskie IQ." Osoba o najwyższym IQ to pewna kobieta w USA co przerzuca papiery w archiwum. To gdzie wam do niej :D Nawet nie masz pojęcia o temacie ani nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

"Co nie znaczy że nie boli mnie gdy nazywasz mnie - 31-latkę - starą rurą" to jest tak nieco na potrzeby kafeterii oczywiście. choć prawdą jest że w tym wieku kobieta to już powinna być matką a jak nie jest tylko wciąż "szuka swojej drugiej połówki" to ma raczej marne szanse na znalezienie i jakąś sensowną przyszłość.