Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooookla

Czemu facet tak robi ?

Polecane posty

Gość moooookla

Poznałam chłopaka w klubie ktory od samego poczatku nie mogł odczepic ode mnie wzroku, poznalismy sie , po dluzszej rozmowie powiedział mi zebym go znalazła na fb . pisaismy po kilka godz dziennie, pisal mi ze jest mna zauroczony itp. Nawet sie umowilismy na spotkanie zeb lepiej sie poznac , ale od kilku dni już do mnie sie nie odzywa . jak myslicie Czemu mnie olał ?

byc moze bylas nadgorliwa i zbyt naciskalas? zastanawialas sie nad tym? wiesz jak to znimi jest.... chca, gadaja... a jak przyjdzie co do czego to wiory :)

Gość moooookla
właśnie nie , o nic go nie prosiłam , on pierwszy prosił o spotkanie , na poczatku powiedzialam ze sie zastanowie nad tym, ale on twierdzil ze bardzo chce mnie lepiej poznac wiec sie zgodzilam , potem wmawial mi ze sie z tego powodu bardzo cieszy i ni emoze sie doczekac nawet ustalilismy termin tego spotkania , wiec nie rozumiem czemu tak nagle mu sie odechcialo ; /

Gość dwqufh
bo oni tak już mają. banda osłów.

prosty przyklad.... laska poznala goscia, rozumieja sie jak lyse konie, cos tam zaczyna iskrzyc, ona meza

ma, on tam cos o seksie... ona ok... a on wiory!!! bo taka jest prawda ze kupa gadania i tyle :)