Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O.o :)

Co myślicie ?

Polecane posty

Witam. Od zawsze lubiłem pomagać przyjaciołom :) i nigdy tego nie odmawiałem. Pod koniec zeszłego roku, moją koleżankę bardzo mocno zranił chłopak (nie będę mówił co się stało bo nie mogę) ona się załamała i nawet się pocięła (to nie jakaś smarkula jakby co) tuż przed świętami. Jej kryzys trwał kilka miesięcy. Byłem z nią wtedy niemal codziennie. Niedawno znalazła sobie chłopaka i dobrze bo zasługuje na niego, ale przestała się do mnie odzywać :( wgl nic, zero :( a tyle jej pomogłem... jest mi przykro :( nic od nie nie oczekiwałem, tyko przyjaźni jak do tychczas

Gość ,mhj,hu,hu,
musi byc mocno zaburzana bo sie tnie a ty byles tylko lekiem na bol, taka meska przyjaciolka. Teraz juz jej nie jestes potrzebny. Zycie jest bolesne

Gość nie nie
kobiety są wredne... kiedy nie miała komu się wyżalić miała ciebie, teraz znalazła sobie innego pocieszyciela, partnera. Raczej nie będzie miała czasu na częste kontakty z Tobą... Nie łam się, może i Ty spotkasz w najbliższym czasie bratnią duszę:)

Niedawno ową bratnią duszę straciłem :( zerwała :(

Gość nie nie
będzie naspępna, zaufaj przeznaczeniu.

Nie wierzę w przeznaczenie, nikt mnie tak nie zranił jak Ona, ja ją kocham dalej :(