Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksssisisi

tel n kto ma?????????

Polecane posty

Gość ksssisisi

kto ma telewizje n??help mam pytanie

Gość kaffeteryjanka76
Ja od kilku miesięcy mam N-kę :)

Gość omnaaa
o co chodzi?

Gość ksssisisi
macie nowe oprogramowanie od dzis???

Gość kaffeteryjanka76
a powinnismy ? Normalnie mi działa.A z tego co pokazują na telewizorze przy każdej zmianie kanału,to od 6-tego maja zmienić kolejność programów,czyli tvn na 1 a jedyna na 10 :)

Gość ksssisisi
no tak, to mi tez sie pokazuje. Ale dzis mialam chwilowy brak pradu i jak znowu wlanczyli to n-ka sie ustawiala tak jak zwykle i bylo napisane ze jest aktualizowane nowe oprogramowanie, potem patrze i nie mam polowy programow. Tj kanalow z n bajkami mialam chyba z 10 to teraz mam 2, filmy to samo. Nie mowie juz o discawery...niewiem co sie stalo. Ucielo mi 3/4 kanalow.

Gość kaffeteryjanka76
o, to tego u mnie jeszcze nie ma. Ale to ponoć uroki N-ki Miałam Cyfre i nigdy mi nic nie zabrali ,ba nawet na świeta cos dorzucali.Teraz w N to co chwila coś daja ,coś zabieraja.Ale to ,co wczoraj miałam, to mam.Bajki też.Może rzeczywiście 6-tego nastapi jakas zmiana.

Gość ksssisisi
no ale to chyba cos jest nie tak??Place 70zp abonamentu zeby miec programow od cholery i miec co ogladac a jeszcze mi zabrali??

Gość kaffeteryjanka76
może zaktualizuj sobie ręcznie jeszcze raz dekoder a jak nadal nie bedziesz miała ,to dzwon do BOA na infolinię .Ja płacę109 :( z multiroomem.

Gość ksssisisi
ok...sprobuje, moze to cos da. Niewiem. To tez placisz niezla sumke...:/ to jest niesprawiedliwe, bo teraz biorac dekoder otrzymujesz nagrywarke za frii i trzy mies za darmo, a ja place takie pieniadze i nic niemam...chyba rozwiaze umowe

Gość kaffeteryjanka76
ja korzystałam z promocji swiatecznej i za 109 zł mam turbodekoder z nagrywarką,drugi dekoder i telewizor lcd samsung 32 cale Ale nie mam najwyższego abonamentu wiec nie mam cnal plus ani hbo ani cinemax Także zadna rewelacja za ta kase