pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 4, 2012 właśnie sobie przegryzłam wargę :( no i krwawię i smak krwi jest przeyebanie metaliczny. jakbym jakąś stal lizała :O no wiecie... proszę kafe lekarzy o diagnozę czasu zgonu jeszcze nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 4, 2012 psychologów od zayebania, ale internisty nie ma ani jednego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psycholog od zajebania Napisano Marzec 4, 2012 to oznacza silnie rozbudowane instynkty autoerotyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewfrewtwe Napisano Marzec 4, 2012 70% żelaza w ludzkim organizmie znajduje się w krwi, tak więc nie panikuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba bylo tak agresywnie Napisano Marzec 4, 2012 tego loda nie robic to by krew nie leciala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 4, 2012 aha to dobrze. uspokoiliście mnie drodzy kafeteriusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Marzec 4, 2012 Ciekawe co sie stało, że se przegryzłaś te warge... Oglądałaś walke młodego Kliczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 4, 2012 nie, słuchałam piosenkę jak to na gondoli, na gondoli... jakaś para się... całuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach