Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szysz

Chce zerwac zareczyny

Polecane posty

Gość Szysz

Witam, jestem zareczony od prawie 4 miesiecy, zaczelizmy przygotowania do slubu, ale chce zerwac, zanim wszystko zajdzie za daleko. Od pewnego czasu zrozumialem, ze moja narzeczona nie jest tak fajna dziewuszka, jak mi sie zdawalo. Teraz pytanie od strony formalnej - jak to zrobic? Ona nie pracuje, chce zaplacic jej jeszcze czynsz za przyszly miesiac i wyprowadzic sie....

Gość ech, te chlopy
"Teraz pytanie od strony formalnej - jak to zrobic? Ona nie pracuje, chce zaplacic jej jeszcze czynsz za przyszly miesiac i wyprowadzic sie...." Przeciez masz jus plan, wiec po co pytasz, co masz robic?

Gość Szysz
Zastanawiam sie, jak to u Was wygladalo. Po prostu cala ta sytuacja jest dla mnie tak dziwna, ze sie miotam, ale nie widze sensu tkwic w tym dalej.

Gość ech, te chlopy
ze mna nikt nie zerwał zaręczyn. Ale fakt, tuż po zaręczynach zaczynasz sie przyglądać tej drugiej osobie "uważniej". Dlaczego uważasz, ze Twoja narzeczona, to nie ta osoba, którą chcesz miec za żone?

Gość kobietka sru
moim zdaniem na początku miesiąca kiedy zapłacisz czynsz weź się o coś z nią pokłóć np. ze ci źle uprasowała albo żarcie nie tak ugotowała potem w złości wyjdź i trzaśnij drzwiami idź na noc do kolegi lub kochanki czy rodziców w zależności o masz następnego dnia wróć po rzeczy nic nie mów pewnie ona będzie ryczała tylko rzuć ze dalej tak nie możesz wyjdź i oczywiście trzaśnij drzwiami

Gość no a co !!!
dokładnie, jak chcesz zerwać to po prostu sam do tego doprowadź, że będzie miała Ciebie dość :O mniej dzwoń, już nie bądź taki troskliwy, jak wychodzisz nie mów gdzie, i to oczywiście na pół nocy albo na całą z kolegami :D a dlaczego już nie jest taka fajna jak Ci się zadawało ? :O

Gość jarek barek
powinieneś jej pomagać zanim nie stanie na nogi ćwoku! a nie za miesiąc zapłacę czynsz

Gość Szysz
Po prostu cos otworzylo mi oczy na pewne rzeczy ktorych dotad nie zauwazalem i poczulem sie wykorzystywany.

Gość Szysz
słaba jest w łózku, a o analu to moge pomarzyć

Gość ech, te chlopy
Moze bardziej precyzyjnie? Jakie rzeczy?

Gość Szysz
Czy to cos zmieni, jak powiem jakie? Co?

Gość no a co !!!
zdecydowanie tak ! dowiemy się czy warto Ci pomagać czy jesteś tylko zwykłym ćwokiem który unika zobowiązań :O

Gość Szysz
Mozesz mi nie pomagac. Dziekuje. Mam pytanie do osob, ktore zerwaly, jak przeprowadziliscie te rozmowe?

Gość cvzczfa
Czy coś zmieni? Owszem. Inni też pod Twoim kątem spojrzą na swoje narzeczone i może też odejdą. Najłatwiej, to się pokłócić, powiedzieć, że dłużej już tak nie wytrzymasz odejść.

Gość Szysz
Czy to nie jest pewnego rodzaju hipokryzja? Acz moze to jest jakies wyjscie.

Gość Szysz
Po prostu poruchałem, poruchałem ale znudziła mi się, juz mnie nie kręci, no sami wiecie. nowej d.py mi sie zachcialo, mam juz nawet kogos na oku... a tej sie po prostu pozbyc muszę jakos, bo juz mnie nie kreci.

Gość jjjjjjejku
Powiedz bo to ciekawe przeciez. Please!!

Gość cvzczfa
Owszem, ale jak zaczniesz na spokojnie tłumaczyć, ona zacznie Ci płakać, rozpaczać, może nawet prosić, zrobi Ci się jej żal i zostaniesz z nią.

Gość Szysz
Nie bardzo mi sie chce o tym mowic.

Gość Szysz
wiem, ze pewnie pomyslicie ze jestem niedojrzalym dupkiem ale mi sie naprawde chce jeszcze szalec z jakimis fajnymi d.pami, a ta mi sie znudzila juz dawno. przy jednej dziurze nie wytrzymam.

Gość Szysz
Nie zrobi mi sie zal. Ona sie nie zmieni...

Gość qurfa qurfa qurfa
jesteś pisssssssssssssssssssssssssssda nie facet :O oby jak najmniej takich jak ty :O

Gość ech, te chlopy
OK, w takim razie moja rada - zrób to jednym cięciem. Powiedz, ze to koniec, ze sie wyprowadzasz, ze zmieniles zdanie i zniknij z jej zycia.

Gość Szysz
Poza tym raczej bedzie awantura i wymysly niz zal. Moze powinienem sie wyprwadzic i znikac ot tak, ale z uwagi na to co nas laczylo chce jej jeszcze pomoc ten miesiac...

Gość ech, te chlopy
tak naprawdę to pomagając jej przez miesiąc chcesz sie głównie sam dobrze poczuc, a nie jej pomoc prawda? Badz szczery.

Gość Szysz
Chyba zazwyczaj normalny czlowiek lepiej sie czuje, pomagajac innym, tak?

Gość ech, te chlopy
chrzanienie. chcesz jej jeszcze pomoc przez miesiac, bo sie czujesz winny, ze chcesz zerwac po tym, jak sie zareczyliscie. To nie jest bezinteresowna pomoc kolego :-)

Gość jjjjjjejku
Pozdrawiam srodkowym palcem! Przepros sie ze slownikiem!

Gość Szysz
Moze czuje sie winny, zostawiajac ja bez kasy i mieszkania podczas gdy ona jest leniwa i niezaradna, i?