Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facV

Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość facV

Witam. Mam do Was pytanie. Jak byście patrzyły na swojego faceta gdyby prał sam za siebie, cerował/zszywał coś gdy potrzeba, czasem gotował, zmywał i on robił zakupy. Nie byłby przypadkiem mało "męski"? A może wasi faceci to robią?

nie byłby małomęski, męskość zalezy od czego innego :) a ajkby super gotował to bym go podziwiala

Gość Głupia baba brednie gada
Patrzyłabym na takiego z maślanymi oczyma :)

facV "Jak byście patrzyły na swojego faceta gdyby prał sam za siebie, cerował/zszywał coś gdy potrzeba, czasem gotował, zmywał i on robił zakupy. Nie byłby przypadkiem mało "męski"?" Ja bym się zastanawiała gdzie jest haczyk. :)

Gość facV
Ja gotuję chyba dobrze, bo moja na początku znajomości stwierdziła że ją ciągle zaskakuje. Ale ostatnio sporo się kłócimy, i właśnie zdążyłem zrobić pizze dla dzieciaków, zszyć drelich i wstawić pranie po czym usłyszałem że jestem jak baba, nie do końca wiem z czego jej uwaga wynika...

Gość facV
.... w każdym razie uraziło to moje samcze ego... to przeciez dobrze ze robię dookoła siebie

Gość jjjjjjejku
Cudownie! Ja bym Cie kochala!

Gość facV
:D :D :D Miło że mnie doceniłaś, szkoda tylko że obca kobieta, nie moja :D. Ale nie bądź taka pewna, mam inne wady ;)

Gość cmak;mv
niewdzięczna sucz :O

Gość facV
często głośno pierdzę, nawet podczas posiłku, ot taki mój fetysz. Moja nic nie mówi gdyż to ja przygotowuje posiłki a ona zawsze głodna, to nie narzeka. Lubię puszczać strasznie śmierdzące bąki dlatego często smażę jajecznicę z cebulką, po tym są niezłe smrodki.

Gość facV
często podczas prania, gdy pralka zaczyna wirować wkładam pindola w specjanie wydrążony w niej otwór, to mi zastępuje super seks przy czym nie muszę się martwić czy wyjmę na czas

Gość facV
Bielyje Rozy Haczyk jest taki że skarpety umiałem sobie od dzieciństwa zacerować, i tak z przyzwyczajenia robię do tej pory. Jak zszyję sobie spodnie sam, to wiem że mi się nie rozprują po godzinie roboty. Gotować po prostu lubię. Zmywać nie- zmywam, żeby podzielić ten obowiązek. Zakupy robię bo po wielu sprzeczkach doszedłem do wniosku że jej faktycznie ciężko to przytargać, a poza tym wiem że kupię to co potrzebne. A piorę bo umiem obsłużyć pralkę i wiem kiedy i jakich ciuchów potrzebuję... Tyle że życie razem i tak nam się nie układa, ja mam dosyć naszych kłótni, pozatym zauważyłem że robi się coraz bradziej złośliwa jak z tą "babą" nie wiem za co

Gość facV
ehehehe.... taaaa.... prawie mnie odkryłeś, niepotrzebnie tylko tak wszystkim opowiadasz, może sam bym się przyznał ;). Ale pindol to ty jesteś, i to konkretny :D

Gość facV
w łazience trzymam pałkę policyjną, często staję przed lustrem przykładając sobie ją w miejsce krocza wyobrażam sobie że to moja prawdziwa pałka

Gość facV
to fajnie masz :D

Gość facV
Ale nawet przykładając sobie pałkę nie staniesz się mną, bo nadal będzie to podróba i Twoja wyobraźnia.... przykro mi :D

Gość facV
kurde, gadam do siebie, jestem pod wrażeniem swojej pały to dlatego

Gość facV
Lecę bo szkoda mi czytać Twoich potów. Trzymaj się człowieku z dildo :D

Gość Iwonka........................
Nawet się śmiesznie zrobiło. Do prawdziwego autora a nie do podróby. Baby sa problemowe. Nie bierz do siebie co gada widocznie szuka zaczepki na serio tak uwazam chociaż sama jestem kobietą. Fajnie ze taki jestes :D

Gość nowo czesana kobieta
Jerzy Urban nie gotuje nie pierze nie sprzata i nie jest mężczyzną bo mu NIE staje

Gość nullowaty
przy nowoczesnych kobietach kazdy mezczyzna bedzie zerem nawet kiedy odkryje ameryke to sie teraz nie liczy