Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowanaaa

Zgłosić to na policję??

Polecane posty

Gość zbulwersowanaaa
Roletka,to perfumy w żelu.Zmieści sie w każdej torebce.

Gość kafeteryjny prawiczek
Wbij się jakoś do niej i przetrzep dokładnie mieszkanie, zabierz co twoje + podpierdol coś jeszcze żeby miała nauczkę. :D

Gość jak to kur
pojemnika z tuszem- ja piszę szybko i często mam takie byki. No to wracając walnęłabym tam lakier do paznokci czarny i bym podłożyła suce żeby to ukradła:)

Gość wez to na logike.
ale macie zjebane rady. zajdziesz do niej cos wezmiesz ona zlapie cie na goracym i powie ze to ty okradasz kolezanki a pozniej oczermiasz kogos. nie kumaj sie z nia, zapomnij o swoichc fantach, nigdzienei zglaszaj bo szkoda czasu bo i tak nic nie zrobia.

Gość zbulwersowanaaa
He he he :).Dobry pomysł z lakierem.Tylko szkoda mi kasy na lakier.Wleje czarną paste do butów :D

Gość jak to kur
ja bym coś podrąbała z kibla, albo dosypała do szamponu czegoś czy do innej rzezy. Tylko, ze jak już teraz powiedziaaś, ze ją podejrzewasz to po krzyku. Zerwij znajomość i tyle.

Gość zbulwersowanaaa
I tak zrobię.Zapomnę,że ona istnieje.

Gość zbulwersowanaaa
Ciężko bd zapomnieć o fantach.Stanę przed lustrem i bd sie zastanawiać czym sie pomalować ;)

Gość jak to kur
chyba bym jej łeb urwała. jak tak można? szok....

Gość smanna
też miałam taką cwaniarę kumpele, która niby pożyczała sobie moje kosmetyki, tylko bez mojej wiedzy. Ona jest myślenia, że skoro mam i mam to za swoje, to mogę się podzielić, bo i tak sobie kupie. Ona sobie kosmetyków nie kupuje, jak już to najtańsze, a tak to sępi od innych by jej ktoś coś dał. A jej metoda była taka, że często ją malowałam przed imprezami i innymi okazjami. Nieraz brała jakiś kosmetyk, który wiem, że pakowałam bo zawsze sprawdzam, czy nic nie zapomniałam. Mam ich trochę, nie od razu zauważę, że czegoś nie mam, pytam ją po tygodniu a ona że "oj, faktycznie, znalazłam na łóżku" i tak potrafiło się powtarzać z 6 razy. A przerosło mnie, gdy ona była malowana u mnie, a potem przypadkiem niby (nie wiem jakim cudem), ona miała moje cienie u siebie. Nieraz też gubiła moje pieniądze, albo zapominała oddać mimo dopominania, a o swoje 2zł się upomina. Czysta złodziejka.

Gość zbulwersowanaaa
Zwykła koleżanka.

Gość zbulwersowanaaa
Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość cvzczfa
Nic bym nie zrobiła, nikomu bym nie mówiła, nie zaprosiłabym jej już nigdy, ani nie poszłabym do niej. Gdyby mnie odwiedziła bez zaproszenia, trzymałabym ją w kuchni i pilnowałabym łyżeczek.

Gość zbulwersowanaaa
No co Gutek.Nie takie historie sie zdarzają.Skończyłam z nią.A jej nr zapisałam : złodziejka.