Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szyszunnncia

Wedle tego forum kobieta 32letnia jest już za stara dla np. 35 latka

Polecane posty

Gość Mam 31 lat i nie podobaja mi
sie faceci powyzej 35

Gość kokosch
Johnny Depp i Brad Pitt też fuj? obaj pewnie starsi od twojego ojca

Gość Stradivariuszowa Kupa
Ale to obliczenie nie pokazuje mężczyźni w jakim wieku ci się najbardziej podobają tylko mężczyźni w jakim wieku chcą ciebie. 35 latkowie marzą p 20-paru latkach.

Johny wyglada jak niedomyty zul, a Brad to brodaty botoksiarz. Poza tym oni raczej nie wygladaja jak przecietny Polak w tym wieku, podobnie Polki nie wygladaja jak Demi Moore

Gość sexi lAady
no pewnie :O aktorzy fajni ale nie wyobrażam sobie np sexu z nimi :O a np. wyobrażam sobie sex z takim 2o parolatkiem co był na Polsacie jako juror w takim programie z tańcem jejjjjj jak mi się podobał :D

Znikam. :) A ty 18-stko przyznałaś mi rację. "no na pewno wole 22 latka niż 16 latka" 22 latek też na pewno jest dla ciebie atrakcyjniejszy niż równolatek.

Moj 35-letni facet mial okazje byc z 20-parolatkami, ale wolal mnie :D Moze Twoj facet marzy :P

Gość asferfewfr
wiadomoz e facet woli wyruchac taka mloda ale swoja droga to wielu afcetow woli wlasnie takie dojrzale kobiety bo sa kobiece , maja zajebiste cialo, swiadomosc sexualna i w ogole doswiadczenie a cop mzoe mu mlodka dac?? nic

Gość pszczolka 33
??

Gość sexi lAady
ha ha nie trzeba nic obliczać. Mężczyźni czy w wieku 20, 40, 60, 80 lat będą się oblizywać na widok nastoletnich azjatek. Czy sądzisz, że no. 76 latek woolałby oglądać nagą 45latkę czy 17letnią nagą Azjatkę. Kurwa, do dupy ta teoria :D

Gość hhhjjhjhhj
nie zgadzam sie z tym że te obliczenia pokazuja coś we wzgledzie chcenia:o chcenie u facetów wzgledem kobiet jest raczej constans na poziomie 20-25lat:classic_cool: obliczenia można okreslic najwyzej "ile powinna miec lat żeby była w miare ok a przy tym żeby nie wyglądało to zbyt glupio" 🖐️

Gość sexi lAady
nie przyznałam rację, po prostu w tym wieku co jestem to 16latkowie to dla mnie gówniarze wiadomo. Ale jak będę miała 25lat a on 23 lata to będzie dla mnie spoko.

Gość aga885
Powiem ci tak, nie wiek się liczy. Są panie (ja), które wyglądają na o wiele młodsze niż w rzeczywistości. Możesz też ubierać się zgodnie z młodzieżową modą - pastelowe kolory i neonowe dodatki, buty w sportowym stylu- każdy znajdzie coś dla siebie. Możesz odmłodzić się fryzurą, ale nic cię tak nie odmłodzi jak charakter - to, czy potrafisz się cieszyć z życia, być oryginalna (z lekksza ekstrawagancka) i przede wszystkim czy jesteś pewna siebie. Ale ci wszyscy faceci tylko pierdolą, że lubią młode dupy, a tak szczerze jak spotykają prawdziwą kobietę od razu przestają patrzeć na ciebie jak na rzecz. Każdy mój chłopak bym ode mnie młodszy i zanim mnie poznał był takim dupkiem (ale wiadomo cicha woda brzegi rwie) i po paru rozmowach wyczaił, że ja nie składam się tylko z cycków i dupy, ale także mam charakter, jak zaczęłam mądrze gadać, to przestali się popisywać i przyłączyli się do gadki na poziomie. Podsumowując, nie przejmuj się tymi debilami, którzy tylko jednym myślą, bo oni sami nie wiedzą czego chcą, jak będą ze skrajnością to wtedy zmądrzeją, a jak na razie to zwykłe dupki.

Gość ktoś kim jestem
są wyjątki w każdym wieku,myśle że jednym z nich może być taki Johnny Depp ( Brad fuu nie w moim typie,nie wiem co w nim mozna widzieć) ale tak samo są wyjątki wśród kobiet - np. Monica Bellucci..wygląda lepiej niż niejedna 20latka. A azjatki to nie sądze by sie każdemu podobały,dla niektórych są wręcz odstręczające a takiemu 16latkowi też może sie bardziej podobać 22latka - większe piersi,dojrzalsza,bardziej sexy niż 16letnia góniara :D

Wróciłem. :) Wiadomo, że piękne kobiety deklasują wszystkie inne, piękna 40-latka deklasuje atrakcyjną 25-latkę. "ha ha nie trzeba nic obliczać. Mężczyźni czy w wieku 20, 40, 60, 80 lat będą się oblizywać na widok nastoletnich azjatek. Czy sądzisz, że no. 76 latek woolałby oglądać nagą 45latkę czy 17letnią nagą Azjatkę." Te obliczenia pokazują na kogo facet może sobie jeszcze pozwolić. Żaden normalny 70 latek, mimo że będzie marzył o młodych dupach, to nie będzie do nich podbijał. Za to będzie chciał kręcić się przy 40 latkach z nadzieją, że one go jeszcze chcą. "nie przyznałam rację, po prostu w tym wieku co jestem to 16latkowie to dla mnie gówniarze wiadomo. Ale jak będę miała 25lat a on 23 lata to będzie dla mnie spoko. " Jak będziesz miała 25 lat to zobaczysz, że 25-latkowie myślą tylko o seksie i nie będziesz chciała się z nimi wiązać na poważnie, tylko ze starszymi, 30-latkami. Te obliczenia działają bardzo dobrze, dobrze pokazują to co jest w rzeczywistości, że 17-18 latki mają w poważaniu swoich rówieśników. "a takiemu 16latkowi też może sie bardziej podobać 22latka - większe piersi,dojrzalsza,bardziej sexy niż 16letnia góniara" 16 latkowie nie chcą się wiązać w tym wieku z tymi, które ich jarają. 18 latki stają na ślubnym kobiercu z 20-parolatkami