Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkadTakieCiotySieBiora

hehe widzieliście tego prawiczkowatego leszcza, który sylwestra

Polecane posty

spędził przed komputerem grając w tomb ridera :D? żal mi go :D i nie wiem po co w ogole ta pani z mikrofonem do niego podbiła z pytaniem co będzie robił w sylwka.. przecież to z daleka widać, że to jakiś komputerowy no-life i napewno spędzi te noc samotnie przed kompem :O

Gość Czipikało
I to jeszcze z jaką butą powiedział te słowa! A dobrze mu tak! niech będzie prawikiem do końca życia.

nic.. pozostaje mi tobie współczuć realnego życia i braku znajomych

Gość nullowaty
jezeli mama mu pozwalala grac to co wam do tego?

Gość derrr
też spałem. sylwester jest dla debili. z czego tu sie cieszyc

Ja też sylwestra w domu spędziłem, ale tylko dlatego, że dzień wcześniej wróciłem z wędrówki i nogi by mnie zamordowały, gdybym jeszcze gdzieś tańcować poszedł :P

Gość atociekaweee
/// , zaoszczędziłem 200zł które pewnie wydałbym na jakieś g.. /// 200zł? to co ty chłopie noc w hotelu chciałeś spędzić? ja wydałem na sylwka całe 20zł.. i miałem konkretną bibe a mianowicie domóweczka u koleżanki i owe 20zł po prostu przeznaczyłem na kupno flaszki nie pierdol o jakiś 200złotych , bo tyle to można wydać jak się idzie z panną na sale jakąś i się za nią też chce zapłacić w normalnych warunkach myśle, że maxymalnie do 50zł masz mega najebe ze znajomymi ... po prostu nie masz zadnych znajomych i taka jest prawda i kasą się nie zasłaniaj

Gość atociekaweee
/// i nogi by mnie zamordowały, gdybym jeszcze gdzieś tańcować poszedł /// nie czarujmy się.. zostałeś w domu bo nie miałeś z kim wyjść na te "tańce" :O

Gość to temat tego zjeba od siłowni
jebany cwel pewnie sam siedział w domu

ciota to twój stary i widzę, że boli cię ta siłownia.. pewnie przygniata cię 50kg lamusie

pancerna.. wierz mi, ja ciebie bym napewno nie chciał :classic_cool: a i daje kurwa milion dolarów, że wolała byś mnie niż tego gościa od "tomb ridera" :D

Gość cyca i cypa
Tu wszyscy co piszą, spedzili sylwestra w domu - nie oszukujmy sie drogie debile :P

Kurde... Szukam wpisu o siłowni i nie widzę - do kogo Wy tak piejecie?

atociekaweee :D ciekawe co to za flaszka byla za 20 zl chyba krajowa z biedronki :D a co z reszta zapitka, zagryzka pewnie biedna kolezanke osepiles i sie jeszcze tak tym chwalisz :P o jaki ty zaradny jestes :D hueheuhu