Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DAMAbezŁASICZKI

Przeczuć śmierć....

Polecane posty

Gość hfhfhfhfxhfh
to przewidzcie mi wyniki przyszlego lotka bo bardzo sie staram i bardzo potrzebuje wygrac..od tego wlasciwie zalezy moje przyszle zycie,to jedna z ostatnich desek ratunku

Gość Ja mam podobnie
Albo mój kuzyn-na dniach zostanie ojcem a ja na kilka dni przed tą wiadomością wyśniłam sobie jego z dzidziusiem na rękach.Gdzie nawet o nim nie myślałam.

Gość hfhfhfhfxhfh
przewidzcie chociaz kilka liczb bo trojke to moze uda mi sie trafic :D niech zawolaja do was ze 3 liczby a ja pozostale 3 sprobuje sama :classic_cool:

Gość Ja mam podobnie
Hahaha bardzo śmieszne.Nie ma tak hop-siup moja droga hehe

Do ja mam podobnie-u mnie w rodzinie to wszyscy wiedzą że coś takiego mam-natomiast jak śni mi się male dziecko to zawsze zwiastuje to jakieś nieporozumienia w rodzinie;-(

Gość Ja mam podobnie
Ja bym chciała z tobą na priv pogadać jak sobie nie robisz jaj po prostu.

Nigdy z tego nie robię jaj-bo iż ''nauczyłam''się z tym żyć to i tak mnie to przeraża!A zaczęło się to na wycieczce szkolnej w wieku 13 lat-kupiłam sobie medalion u starszego Pana mial ich tysiące ja wybralam jeden od razu mi się spodobal-rzekomy Pan popatrzył na mnie dziwnym wzrokiem-potem dowiedzialam sie że ów medalion oznacza-porozumiewanie się z zaświatami-szok wyrzuciłam go ale znaczenie chyba pozostało....A na priv dla mnie nie ma problemu;-)

Gość Ja mam podobnie
To masz.Specjalnie sobie pocztę założyłam do tego celu:) iskierka_wielka@wp.pl

Gość ttymo
przeraża mnie ten topic;-(brrrr..

Gość hjfjjjfjfj
gdzie kupilas ten medalion?? ja chce tak,serio!!!

Gość tiejpj
po pierwsze bzdety po drugie laski piszecie jak jakies niedouczone, co to znaczy np. rzekomy Pan?? na cholere to "rzekomy" - dodawanie niepotrzebnych słów których znaczenia się nie rozumie jes żenujące...jak faceta widziałas to jaki rzekomy?? ładniej to brzmi czy co? masakra paszol stąd :O heh - chłopak ci raj pokazał tak?? O matko to twój chłopak prawie jak święty...

Do tiejpj-moja inteligencja nie pozwala mi na rozmowę z Tobą-jak Ci nie odpowiada topic to paszoł;-).....Apropo medalionu kupiłam go w Katowicach ale lata temu-zalukaj na aukcjach może akurat;-)pozdrawiam-miłego dnia;-)

Gość werona26
Ja od pewnego czasu przed śmiercią kogoś bliskiego czuję niepokój wewnętrzny-nieciekawe uczucie...:-(

Gość synneve
jak wygladał ten medalion?

Gość KTHRY
ja kiedys miałam wizje siostry nad grobrm jej dziecka, jedynego. i niestety po roku było juz po:( a u mnie zapach kali zawsze kojarzy mi sie za smiercią przyjaciółki, ale chyba dlatego ze na jej pogrzebie prawie wszyscy mieli z nich bukiety, więc teraz ich zapach powoduje u mnie gęsią skórkę:(

Gość KTHRY
ogólnie smierc od zawsze jest gdzies obok i czuje ze nie dożyje szczesliwej starości, dlatego teraz juz moje dzieci i męza traktuje jak dar od Boga.

Gość upupupupupupupupu
a co czujecie w związku z końcem świata??

Gość garson55
MI wczoraj zmarła sasiadka-dzien przed śmiercią strasznie wyły psy-one ponoć też wyczuwają.

Gość grankanaria25
Psy zazwyczaj wyczuwają śmierć,ale też pożary oraz na złodzieja....ale jak to rozróżnić nie mam bladego pojęcia;-)

Psy wyczuwające śmierć wyją jakby kogoś 'opłakiwały'',natomiast pożar czy złodziej wyja b.głosno i natarczywie ponoć w celu wybudzenia gospodarza:-)

Gość Matko Boska!
Słuchajcie w tym naprawdę coś jest 😭 Ja na przykład często mam Deżawi a do tego też często przewiduje co się stanie To zaczeło się już w gimnazjum jak miałam jakieś sprawdziany,kartkówki to myślałam sobie "a pewnie nie będzie" albo coś w tym stylu.I tak się działo :o Myślę że to raczej nie przypadek bo działo się to cały czas...

Gość A może....
jesteście jakieś magiczne :P posiadacie dar od Boga - przewidywanie przyszłości :)

Gość To nie jest dar od Boga,
Bóg nie obdarowuje żadnego człowieka tym "zjawiskiem",to szatan,bo takie "zjawiska" to nic dobrego,prędzej czy później zrujnują Ci życie autorko,przekonasz się o tym i wspomnisz me słowa,to przekleństwo.

Gość DAMAbezLASICZKI
Masz rację to przekleństwo;-(...nikomu nie życzę takich przeczuc..

Gość PANIZCZOLENKIEM
A ja własnie mam zamiar sobie kupic ten medalion-od dawna o tym myslałam-moj facet ma takie ''hobby''

DO PANIZCZOLENKIEM Pamietaj o tym ze takie eksperymenty moga do Ciebie wrócić z podwojoną siła-mówię tu o opetaniach,demonach itp...także zastanów się czy naprawde warto-najpierw zapoznaj się jak i czym to sie je a potem sobie taki talizman spraw jeśli uznasz ze warto...pozdrawiam

Gość ONAIONA
Do DAMA MASZ RACJĘ LEPIEJ NIE ŻARTOWAĆ Z TALIZMANAMI ,MAM ZŁE DOŚWIADCZENIE ;-(