Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DAMAbezŁASICZKI

Przeczuć śmierć....

Polecane posty

Gość rytmik
Hej mam ciotkę która siedzi w podobnych klimatach,madytacje itp..ale jak wchodze do niej do domu to mnie jakieś ciary przechodzą ;-((

Gość starchynalachy
Ja dzisiaj miałam dziwny sen czarna krew i wogóle jakieś koszmary-obudziłam się o 4,22 i nie potrafiłam zasnąć serce biło mi jak oszalałe-nie spałam już do rana-rano dowiedziałam sie ,że sasiad sie powiesił-zpytałam o ktorej mowili że po czwarteji jakoś myślę że to była 4,22;-(

Gość ofca36
Nie lękaj mnie;-(

Gość a ja mialam wczoraj taki sen
sni mi sie karawan czarna podjezdza wyciagaja trumne i ida do bloku na przeciwko ja to widze z okna widze tez ta osobe co zmarla ale sie rusza jeszcze rekoma ruszala twarzy nie widzialam ale blok tak i ulica moja przebudzila mnie suchosc w ustach napilam sie i polozylam dalej mi sie sni ze jestem na cmentarzu czysty zadbana ale malo miejsca na nim dyskutuje w tym snie z moja mama? co sadzicie moze ktos sie zna na snach?

Trumna i cmentarz(wbrew pozorom)dobrze wróżą pod względem finansowym,nie napisałaś czy trumna była pusta,otwarta itp-tak czy owak to dobrze zwiastujący sen;-)aha i jakieś dobre wiadomości;-)

Gość kowalski445
DAMAbezŁASICZKI czy mogłabyś/mógłbyś coś więcej napisać o tej skórze, jak należy drapać, czy palcami czy paznokciami? Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Teraz coś czujesz? Potrafisz np. dzieki intensywności zapachu powiedzieć czy chodzi o kogoś mniej lub bardziej znanego? ale ciekawe i tak :)

Gość drapie i drapie
i wychodzi mi że kowalski445 szybko umrze.

paznokciami jak drapiesz skórę(dość intensywnie)to ona wydziela taki lekko nieprzyjemny zapach-.......wczoraj znowu czułam kalie a dziś zmarł sąsiad;-(

Jeśli czuję kalie przez dłuższy czas to jest to zazwyczaj osoba znana,badz wiecej osób(katastrofa kolejowa)-ale pomyliłam się co do niej bo myslałam ze chodzi o samolot...

Gość drapie i drapie
kowalski445 czyli osoba co sie kryje za tym nickiem.

Gość tomekp23
a jaki zapach ma kalia wiecie ? tak mniej wiecej czy mocny albo chociaż czy wyczuwalny, może tak ;) nie wiem a bardzo zaciekawił mnie temat. Teraz do łazienki strach iść :)

Gość Ja mam podobnie
Boże jaki miałam straszny sen. Sniło mi się że moa babcia gdzieś poszła.Po czasie przywieźli ją karetką w trumnie!!Zapytałąm co się stało to mi powiedzieli że nie znają przyczyn śmierci.Stałam tak nad tą trumną i nagle ona otworzyła oczy wstała i gdzieś poszła!!

Nie chcę Cię straszyć ale ten sen nie wróży nic dobrego..;-(gdyby to była sama trumna to ok-ale tak;-(trzymaj się cieplutko;-)

Gość tomekp23
Mi się raz śnił pokój pewnej dziewczyny (powiedzmy znajomej), a obok łóżka lub zamiast łóżka znajdowała się biała trumna jak dla dziewczynki. W pokoju. :o DAMAbezŁASICZKI a czy teraz masz takie uczucie ? albo opisywałaś gdzieś dłuższymi słowami to ?na jakimś forum może. Napisz czy wg Ciebie coś się wydarzy :(

Gość tomekp23
Aha i ja siedziałem przed nią, a obok bodajże jej mama. Tej dziewczyny w ogóle nie było. Trumna zamknięta, nie wiem co w środku.

Tomcio odezwę się jutro-bo FC Barcelona gra;-) ...ale nic nie czuję,trumna zamknięta to dobry znak zażegnanie przeszłości i zaczynanie czegoś od nowa w dobrym kierunku-biała-no właśnie niewinność,nowość-przed Tobą dobre fluidy-apropo nie wiem czy to zbieg okoliczności jak pisałam wcześniej czułam kalie dwa dni temu(dosyć długo)zmarł sąsiad,ale i Ś.P Pan Smolarek;-(....pozdrawiam Cię serdecznie i głowa do góry;-))

Gość ganka22
Witam,czytam z otwartą buzią ten topik...czy możesz mi wytlumaczyć mój sen?Śnilo mi sie ,że jeżdzę konno przy plaży,woda błękitna i w pewnym momencie wywróciłam się i polała się krew-mnóstwo krwii....potem w tej krwi się niby utopiłam;-(proszę zinterpretuj mój sen...

Gość jolkatolka32
Dziewczyny a jak myślicie można oszukać śmierć????

Gość ziemiainiebo
Chcesz sprawdzić kiedy umrzesz?? wejdz na portal http://smierc.org/news/index.php i sprawdz dae swojej śmierci, wtedy przestaniesz sie domyslać kiedy jak i co.