Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o!litosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak mnie wkurwia jaheira!!!!

Polecane posty

Gość o!litosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ta baba jest na kazdym topiku wszedzie!!!! normalnie rzygac sie chce od jej tekstow

Gość fisher price
Zgadzam sie :/

To po co zakładasz o niej nowy temat? Idź do łazienki i sobie ulżyj i tyle. Nie znasz jej,więc zachowaj swoje zdanie dla siebie.

Gość the best quality
mnie tez słabi ta dziewucha i to jej przekonanie jaka to jest wspaniala:O a blehhhhh:O

mi ta dziewczyna od razu przypadła do gustu bo pisze sensownie i się nie wymądrza, takie są moje odczucia. A po to są fora żeby się udzielać jak się ma coś do powiedzenia

Gość mamarazy3
Dla mnie jest ok ;)

ale wy macie problemy!!!! normalna kobieta,nie jedna chcialaby lub moglaby brac z niej przykład!!! i to nie jest forum na takie dyskusje,macie depresje to do lekarza a nie oceniacie ludzi po wpisach!

I powiem jeszcze,że ja ją znam-i cieszę się z tego,bo to bardzo wartościowa i mądra kobieta...

Gość fefefwfe
Gdy widzę nick Jaheira, to wiem że opinia będzie normalna, rozsądna i wyrażona prawidłową i przyzwoitą polszczyzną. Fajnie że pisują tu takie osoby. W przeciwnym razie zostałby głównie bełkot.

dziękuję :) a z ciekawości policzyłam na ilu topikach, które dzisiaj były poruszone wzięłam udział - 7 na 7 stron, więc chyba nie mam jakiejś przerażającej średniej ale ponieważ to pierwszy topik o mnie czuję sie wyrózniona wiec od razu korzystam i polecam bloga, którego mam w stopce oraz temat o Kubusiu chorym na raka :) tam, zamiast wyzywaniem się i szukaniem jakichś chorych jazd, zajmujemy się pomaganiem fantastycznemu małemu człowiekowi i równie fantastycznym jego rodzicom, kto do tej pory nas nie odwiedził polecam serdecznie !!!!

Gość jaheiraa
ale o co chodzi??

Gość zazdroscisz autorkoo
ze tylko tworzysz bełkot bez sensu, twoje zycie jest puste a jedyną atrakcją jest tworzenie takich lub podobnych tematow? moze zamiast tworzyc taki temat stworzyłabys topik jak pomoc chorym dzieciom? uwazam ze powinnas brac z niej przykład tepa krowo.

Gość hahahahhahahahahhahahahha
jaheira to zwykla kurva i ma bachora debila

Gość a ja ją lubię :-)
a ja ją lubię

Rozumiem, że to źle, że na forum są osoby które potrafią coś napisać w sposób sensowny, z kulturą ;)

Gość do majoweczki
Ty jestes nielepsza. Ty tez chyba nie masz co robic. Wez te swoje dzieciaki i wyjdz z nimi na spacer,na plac zabaw. Co to za matka co siedzi non stop w internecie.

np taka która pracuje na kompie? ja kładę synka spać i siadam do sieci i oprócz załatwiania spraw związanych z Kubusiem cały czas pracuje i co najlepsze...usiłuje nawet kończyć swój doktorat :) i tak napisze stronę, dwie a potem potrzebuje "oczyścić mózg" więc wchodzę na kafę :) a pracę mam na tyle fajną że jak puszczam kilkuminutowa analizę to tez mogę tu bywać :D przykro mi jeśli kogoś to boli :) i nigdy nie siedzę na sieci kosztem mojego synka :) a od Majóweczki wara!!!!!!!!!!!! najpierw sie zaczerń a potem możemy podyskutować!!!!

Kurde, ale czasami widzę po wypowiedziach, że matka siedząca na necie w celu przyjemności i relaksu to zło wcielone...Dziwne.

Kasieńka, nie to miałam na myśli...tylko faktycznie w moim przypadku jest tak, że albo jestem w pracy (i mam czas na kafe - jakkolwiek to brzmi...) albo pracuje wieczorem przy kompie i tez mam kafe otwarte (zresztą umówmy się, nie tylko kafe :P ) Ja nie mam problemu z tym, że ktos sie relaksuje w sieci, ba, nawet uważam że to normalne :) więc Kochana, relaksuj się ile wlezie, ja skończę ten cholerny doktorat to nie wejde nawet na kafe - mam do skończenia Wiedźmina 2, Mass effect 2 ( i 3 do tego czasu i Skyrim...) eh...

Gość szklanka soku
noo a te pomarańcze co wchodzą tylko na kafe popluć jadem i wyładować swoje frustracje to są mamuśki na medal ;)

Wiem jaheira, masz taka pracę, ale ogólnie czasem dziwi mnie podejście niektórych do matek, które wolny czas spędzają w sieci.

Jaheira,ja wlasnie z sentymentu 'pracuje' nad Oblivionem a potem swiezutki Skyrim jako deserek :) :)

Gość punkt widzenia zależy od ...
Nie zgadzam się z jej podejściem do wiary-jestem wierząca i u nas w parafii jest ksiądz z powołania-ogólnie tacy ludzie jak on to rzadkość. Ale ja wierzę w Boga,a nie w księdza. Nie zgadzam się z jej podejściem do szczepień-uważam,że obowiązkowe należy odbyć. Nie zgadzam się pewnie z wieloma jej wypowiedziami,ale zgadzam się z jednym-czytam wątek o Kubie,zrobiłam przelew w zeszłym miesiącu i uważam,że to co te dziewczyny robią jest wspaniałe. Nie znam jej jako człowieka, ale skoro chce komuś pomóc-więcej niż ja,bo ja się ograniczyłam tylko do przelewu,na więcej brak mi czasu i trochę chyba chęci,to uważam że ona jest bardzo dobrym człowiekiem. Bo chce jej się dla obcego dziecka zrobić coś więcej-zresztą nie tylko jej tam działa kilka dziewczyn. I mam nadzieję,że zrobi ten doktorat :) A dla jej dziecka ❤️ i oby zawsze było zdrowe.

dziękuję w imieniu synka :) jedno sprostowanie, jestem 100% zwolennikiem szczepień, nawet tych dodatkowych (rozumiem że swój pogląd wyraziłaś na podstawie mojej uwagi o otrzymaniu upomnienia z sanepidu - otóż na tydzień przed szczepieniem na odrę świnkę i różyczkę mój synek miał bliskie spotkania trzeciego stopnia z wirusem półpaśca - więc musieliśmy szczepienie odłożyć na 6 tygodni...a sanepid w Krk działa sprawnie :) )

Gość punkt widzenia zależy od ...
Tak-tak pomyślałam z powodu tej wypowiedzi-tym bardziej świadczy to o tym,że nie można oceniać kogoś po wypowiedzi na forum. Wszystkiego dobrego dla synka.

Gość Ynteligentna
ona jest spoko