Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Czy dziewczynie robienie loda może sprawiać przyjemność?

Polecane posty

Wiem że to może dziwne pytanie ale moja dziewczyna robi to bardzo często.Narzekać nie mogę bo odlatuję.Martwie się jednak że ona to robi jedynie dla mnie a ja jestem egoistyczny.Ona znowuż mówi że strasznie ją to podnieca.A ja mam inne zdanie bo nawet w codziennym życiu ona jest bardzo troskliwa potrafi wstać pół godziny wcześniej rano żeby przygotować herbatę bym ja mógł dłużej pospać.Oczywiscie ja sie na to nie zgadzam ale w seksie jest nieco inaczej a z drugiej strony nie chcę jej nic wmawiać.Pytam wiec was czy dziewczyna robiąc to może czuć jakąś przyjemnosc? Nie mam na mysli orgazmu ale moze nie wiem podniecać ją to jak faceta klaps w tyłek,czy może to ja sobie wmawiam bo jestem egoistą? Szczerze ! ;)

Gość lopae
"znowuż" :D

Ja też wstaję przed mężem i robie mu śniadanie:) zwłaszcza że mam mniej godzin pracy i wolne piątki to wstaje. A i uwielbiam mu sprawiać przyjemność ustami:) wtedy jego widoku wyrazu twarzy i spinającego się ciała nie kupiłoby się za żadne pieniądze :)

Gość taka sobie zakochana ja
ja też uwielbiam dbać o mojego faceta, zrobiłabym dla niego wszystko i tak jak mówi poprzedniczka- uwielbiam jego widok jak przeżywa orgazm, cieszy mnie to chyba bardziej niż mój własny, strasznie go kocham, mogłabym to robić bez końca byle by mu tylko wspaniale było :) więc ciesz się bo Twoja partnerka jest w Tobie szaleńczo zakochana, nie wypuść z rąk ani na chwile takiego skarbu :)

no i oczywiście to że jestem morka przy tym to chyba naturalne :)

Prosze przestań bo na samą myśl mi się niedobrze robi... obcemu facetowi..łee

Gość ja pani wasza
niektorym napewno tak ja lubie i sprwia mi to przyjemnosc

Ehh bo obawiam sie ze nie do konca rozumiecie pytanie.Rozumiem ze wam to daje przyjemnosc BO dbacie o swojego faceta ale czy WAS podnieca SAMO OBCIAGANIE czy DAWANIE PRZYJEMNOSCI CHŁOPAKOWI. :) sory za capsa zaswiadczam ze nie chcę uraźić żadnej z pań :)

i to i to :)

Gość paaaaam
wiesz co ? jesteś pierdoła nie chcę urazić, żadnej z pań , nie chcę urazić żadnej z pań ,, bla bla bla , sorrry za capslock , co ty facet ?

Oki dzieki wielkie bo głupio się czuje gdybym ją wykorzystywał gdy sobie o tym pomysle czuje sie jak szmata.A ona jest taka dobra nawet gdy ma miesiączke czuje się winna że ja musze się męczyć bo u niej miesiączki trwają do 6 dni co oznacza 6 dni postu więc w te dni srednio raz dziennie robi mi blowjob bym nie czuł się pokrzywdzony.

facet, prawdziwy a nie cham jak pozostali :)

Widocznie masz rację kiepski ze mnie facet nie lubię nikomu ubliżac i robię to bardzo rzadko a jeśli ktoś mi ubliża to oznacza że ryjek go swędzi.A osobiscie uważam że to normalne iż nie miałem zamiarów obrazic nikogo moim wpisem.

Gość paaaaam
taaa dalej wierzysz w te bajki dwudziestolatki :))

Gość paaaaam
w takim razie może to przedyskutuj z nią -lubisz mi robić dobrze ? - tak uwiielbiam - bo wiesz , jeśli ci to nie sprawia przuyjemności to p[powiedz - no mówię , przecież - no ale wiesz , nie chcę cię do niczego zmuszać - o co ci chodzi ??

wiesz, ze ja swojemu też tak robie :) ale sam pomyśl jak Ty ją pieścisz to podnieca Cie równocześnie to ze dajesz jej przyjemność i samo to sprawianie przyjemności np minetka, to działa w obie strony

Gość paaaaam
zobacz wpis wcześniejj - stwierdzam fakt , że jesteś pierdoła skoro nie widzisz i nie umiesz rozpoznać co podnieca twoją dziewczynę to już twój ból

Ehh zabawne bo nasza rozmowa dziś rano w łóżku wyglądała podobnie a ona mówiła że robi to bo ma na to ochotę a jeśli nie będzie miała to tego nie dostanę ;p

Gość paaaaam
aha , zwracam uwagę , że w poprzedniej wypowiedzi nikogo nie przeprosiłęś , myślę , że to niedopuszczalne

Nie zawsze ale zazwyczaj wiem.Jednak dziwił mnie fakt że miętolenie penisa w buzi może dawać jej rozkosz, dlatego chciałem się upewnic.Być może jestem pierdołą tego nie wiem jednak ona mnie kocha i nic wiecej do szczescia mi nie potrzeba więc bede wdzieczny jesli przestaniesz sie udzielać w tym poscie :)

Gość paaaaam
no i bardzo dobrze , za ilka miesięcy tak ją wkurzysz , że ci powie spie...... a ty będziesz dalej się zstanawiał : o co jej chodziło właściwie ?

Gość Sisianka
michal gdyby tego naprawde nue lubila to nie robila by tego tak czesto wiadomo ze tu jest mix tego ze ja podnieca ze Tobie dobrze-bo Cie kocha plus to ze sama to lubi ja lubie oral czynny nawet z facetami z ktorymi nie bylam w zwiazku z uczuciem nie ma to nic wspolnego i lubie to.. tak po prostu po co dorabiac ideologie? nikt sie nie pyta czemu ktos lubi Mozarta lub czekolade prawda?:)

Gość paaaaam
może jej zapłać ? wtedy sytuacja będzie czysta :))

Dziękuję za szczerą i mądra wypowiedź sisanko ( na kafe trudno tu o takie biorąc pod uwagę choćby paam) :) Chciałem się jedynie upewnic ze ona nie meczy się z tym tylko po to żeby dać mi przyjemnosc :)

Gość juleczka145
Mnie nie podnieca i nie lubię tego robić, dlatego mój facet juz mnie do tego nie namawia.