Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Czy dziewczynie robienie loda może sprawiać przyjemność?

Polecane posty

Ojj paam robisz sie smieszna i nadal twoje wypowiedzi nie maja wiekszego sensu.Moze wyjawisz nam po prostu co Cie trapi i dlaczego tak bardzo próbujesz zrobić mi na złość?

Gość paaaaam
idź na wykrywacz kłamstw , nigdy nie wiadomo , a nóż cię oszukuje ?

Jednak nie odpowiedziałaś na moje pytanie.Psykro :( Naprawde przykro mi że ludzie pod wpływem negatywnych emocji szukają wyładowania poprzez robienie na złość innym.:(

Gość Sisianka
na pewno sie nie meczy:) zreszta mysle ze gdyby robila to niechetnie wyczulbys to nie da sie ciagle udawac, takze sie nie masz co przejmowac

Gość tymbarrr
ja uwielbiam takie zabawy z facetem, tn jego wyraz twarzy jak dochodzi, ajjjj

No co prawda to prawda do tego nigdy jej nie zmuszałem zawsze to ona zaczyna ;) No chyba ze ja ją namawiam ale to rzadko musiałbym byc naprawde po dlugim poscie a to rzadko się zdarza bo my kochamy seks i wszystko co jest z nim związane.Sorki w przerwie między swietami a sylwestrem była u mamy więc miałem mały poscik.Ale gdy wróciła zaszedłem ją w kuchni od tyłu pocałowałem w szyję i powiedziałem że za nią tęsknie ona powiedziała "Misiek ja nie mam teraz czasu prosze cie " czy cos w tym stylu ale się uśmiechała i po chwili uległa.A tak to ona wychodzi z inicjatywą czesto kiedy ja sie nie spodziewam.W czwartek złapala mnie jak siedziałem sobie przed tv bo miałem 2 dni wolnego i lekko przysnałem.Nawet nie wiedziałem kiedy weszła i poczułem jej chłodną dłoń na moim brzuchu :)

Gość tymbarrr
najwazniejsze to dawac sobie wzajemne spełnienie : michałek... gratuluje :)

Dziękuję martwię sie jednak ze ja jej nie zaspokajam.Kiedy ona mi to robi to trace czucie w nogach i robie się bezwladny więc czesto pieszczenie mnie przez nią w pozycji stojącej odpada :) Kiedy ja ją pieszcze ona również dochodzi i ogólnie jest fajnie no może poza żeńskim wytryskiem ale to zdarza się rzadko.Czesto jednak kiedy ona leży na łóżku a ja klęcze na podłocze i mam nogi na jej ramionach ona lubi zaciskać nogi tak jakby chciała zgniesc mi glowę lub prostuje nogi. No i trzymajac mnie za głowe zdarza sie jej wbic paluszki to normalne? Bo czasami mam wrażenie że kobiety mocniej przeżywają orgazm od męzczyzn co tam wrazenie jestem tego prawie pewny :)

Gość zdecydowanie tak,moze
sprawiac przyjemnosc,,,szczegolnie jak widzi i czuje ze faccetowi jest przyjemnie poza tym wtedy na nad nim władze:P no

Gość tymbarrr
Michałek, pewnie ze tak moze przezywac orgazm... potrenuj a moze i do wytrysku ja doprowadzisz niedługo, jest to mega rozkosz której niedawno doswiadczac zaczęłam :D

Gość tymbarrr
ja p. tez drapie jak mam orgazm, nawet nie wiem kiedy to robie, tylko pozniej oglądam slady i sie zastanawiam jak to zrobiłam ;)

Ja lubie ją doprowadzać dotykać jej ciała podziwiając ją całować jej całe ciało od stóp do głów skupiając się na jej pusi ;) Ale doprowadzanie jej jest truudne.Musze lizać od góry do dołu i w tym wpychać i lekko wyciągać język a pod koniec muszę robić to szybko czasami przyznaje że aż mi mordeczka drętwieje ;P

Gość foxyladyXXX
co do orgazmu -> masz rację, jest to nawet udowodnione naukowo ;) jeśli chodzi o fellatio, to hm, sama czynność jest ok (uwielbiam smak i zapach ukochanego) ale to co mnie kręci, to jego reakcje, to jak się spina jego ciało itd. więc lubię to robić, ale dlatego żeby jemu sprawić przyjemność. myślę, że jest to coś bardziej intymnego od stosunku.

Nom z drapaniem bywa ciezko bo my czesto zmieniamy pozycje np robimy to a ona mówi podnies moja noge robię to a ona krzyczy o tak ;dd Wybieram wiec pozycje takie by ona mnie za bardzo nie drapała albo żeby zatapiała ręce w łóżku a szkoda bo kocham to uczucie gdy ona mnie dotyka.Jednak kiedy ona dochodzi jest dużo gorzej czuje sie swietnie ale jej drapanie albo wbijanie paznokci boli i wybija z rytmu :)) najgorzej na misjonarza kiedy ona leży a ja na niej i ona trzyma ręce na boku moich pleców i gdy dochodzi to boki mam podrapane niechybnie :) Dlatego zmieniam pozycje kiedy ona leży na mnie wtedy ona opiera sie o łózko i jest spoko ale czasami nie wiem kiedy zmieniamy pozycje i juz czuje paznokietki ;>

Gość tymbarrr
Michałek a moze podczas lizania pobaw sie tez paluszkiem, moze Twoja kobiet potrzebuje mocnjszych wrażeń niz samo lizanie, ja tak mm bynajmniej... samo lizanie mnie daleko nie doprowadzi ;)

Gość no własnie zaatakuj ten
punkt od wewnątrz,,,,:P

Gość tymbarrr
to moze kup jakis lubrykant-zel i wtedy działaj więcej paluszkami, powinno sie spodobac, choc kazdy preferuje inny rodzaj dotyku ale jesli rzadko udaje ci sie doprowadzic ja do orgazmu to znaczy ze musisz zmienic taktyke właśnie ;)

No właśnie nie wiem co zrobić a ona zachowuje się tak jakby jej na tym nie zależało.Gdy leżymy w łózku i wspominam o tym co mam dopracować to ona kładzie swoją nogę na mojej kladzie mi głowe na ramieniu i mówi żebym ją kochał.Szukam więc jakiejś porady jak zwiększyć te orgazmy dochodzi podczas seksu ale to również nie zawsze.

Gość tymbarrr
na kazdego jets inna taktyka, jedne kobiety lubie byc pieszczone delikatnie inne mozno i zdecydowanie, musisz sprawdzic jaki rodzaj pieszczot lubi Twja kobieta i w tą strone sie kierować, bo nie ma prostej zasady niestety