Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria2133

jak to bez stanika

Polecane posty

Gość Wiktoria2133

hej pytanie do dziewczyn mam 15la i chodzę do gim moj chłopak prosi mnie bym chodziła bez stanika do szkoły i w bluzce z dużym dekoltem co wy na to ? co on chce sie mną popisać

Jeśli on jest twoim chłopakiem to natychmiast z nim zerwij.rozumiem młodość ale gdyby on Cię kochał nie pozwoliłby byś sie nie szanowała a twoim wieku brak stanika to coś w rodzaju braku szacunku do siebie.Za tydzien poprosi byś założyła krótką spodniczke a za 2 tygodnie biale spodnie i czarne stringi.On jest napalonym gówniarzem i nic do Ciebie nie czuje przynajmniej mi się tak wydaje ;)

Gość Wiktoria2133
dam mu pare dni na przemyślenie tego ale tego nei zrobie

Gość fhdtrhyryxjr
Każdy normalny facet chce swoją kobietę tylko dla siebie i nie podoba mu się to,ze inny choćby spojrzy na jego kobietę.Twój chłopka i jest młody i popierdolony :O:O chcę chyba z ciebie pośmiewisko zrobić szanuj się

"ale gdyby on Cię kochał nie pozwoliłby byś sie nie szanowała a twoim wieku brak stanika to coś w rodzaju braku szacunku do siebie" O kurwa mać. :o 🖐️

"ale gdyby on Cię kochał nie pozwoliłby byś sie nie szanowała a twoim wieku brak stanika to coś w rodzaju braku szacunku do siebie" O k**wa mać. :D:D zdziwiona taka z rana?:D

Gość vera przed robotą
Ja też się zdziwiłam. :D Nie ma to jak rzetelna opinia prawiczka-onanisty :classic_cool:, który wiedzę i wnioski ciągnie jak odkurzacz Electrolux wprost z serialu "Klan". :D Miłego dnia! 🖐️