Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasjncjqwnfnwqjfnwejnfjkndskj

nie no kocham go.. a On..

Polecane posty

Mam skomplikowany problem, kocham kolege i nie mam bladego pojęcia co zrobić. Sprawa wygląda tak, On bardzo mnie lubi ( często zdarza mu się pisać takie wyznania po alkoholu), w sumie super nam się gada- twierdzi że lubi mnie słuchać. Ale niewiem on chyba tego nie widzi ze mną, niby podpytuje jaki związek bym chciała, czy chce mieć dzieci. I wiele innych.. Zgłupiałam:(

Gość SmutekWoczach
Jak po alkoholu mowi ze cie lubi, to wydaje mi sie ze cos jest na rzeczy. Moze tymi pytaniami bada grunt?

ja już usycham, wiem że sama czasem coś zawinię, bo próbuję udawać twardą.. No ale ile można-zbliża się i oddala.. zbliża i oddala.On ogólnie uważa że jestem ciężka do zdobycia- sam tak twierdzi. Ale ja już sama nie wiem, może jestem ślepa, może coś za dużo widzę. NO Ratunku..

niech mi kto doradzi:(

to wyżej to podszyw..

Nie słuchaj wyznań kogoś kto pije. Te wyznania są nieprawdziwe. Nie bierz sobie ich do serca. On po prostu pije i chce rozmawiać. Jeśli będzie w stanie na trzeźwo porozmawiać o swoich uczuciach, wtedy możesz zadecydować, ale jednak mimo wszystko odradzam takiego kontaktu, a tym bardziej łudzenia się, że ten facet jest wart uczuć z Twojej strony. Poszukaj faceta bez nałogu. Jest takich wielu.