Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmelka

Podkład Rimmel Wake Me Up

Polecane posty

Gość rimmelka

Używa któraś? Warto go kupić czy bubel? :)

Gość rimmelka
hm?

dziś go sobie właśnie kupiłam. i choć nie przepadam za rimmelem słyszałam dużo pozytywów o wake me up. na próbie wypadł dosyć dobrze, cera wygląda na świeższą. sama jestem ciekawa czy na prawdę zasługuje na te pochwały...

Gość rimmelka
właśnie zastanawiam się nad jego kupnem. Zależy mi na ładnym rozświetleniu buzi :) nie jest drogi więc może się pokuszę :) Np. po tygodniu stosowania napisz jak wrażenia w tym wątku :) Polecasz jakieś inne podkłady tego typu?

uzywam od kilku tygodni. mi osobiscie przypadl bardzo do gustu, ma super kremowa konsystencje i nie tworzy maski, ladnie sie rozporowadza. jedyny mankament to kolor - niestety 301 jest dla mie za jasny a 400 za ciemny i kupialm najpierw ten jasniejszy, a potem ciemniejszy i lacze je ze soba.

Gość rimmelka
Żono a jaki masz typ cery? Ja mieszany więc mam nadzieje, że się spiszę :) W tej chwili mam Astora Skin Match ale średnio jestem z niego zadowolona.

właśnie świeżość polega na tym rozświetleniu. zapowiada się dobrze, po tygodniu będę mgła ocenić. ;) wiesz, ja sama mam wielki problem z doborem podkładu. ostatnio używałam loreal true match, a wcześniej max factor lasting performance i bardziej polecam max factor. efekt też jest pozytywny. :P

Gość rimmelka
Króliczku miałam Max Factora Performance ale coś mi się zaskórników pojawiło sporo na twarzy po jego stosowaniu. Zapychał mnie, co nawet przy Revlonie Color Stay się nie zdarzało :P Mam ochotę na coś lekutkiego i rozświetlającego :)

true match tez mi przypadl do gustu. ja moge polecic naprawde ten wake me up. ale wlasnie.. co z tym kolorem? bo jest chyba tylko 6 odcieni. 5 z nich za jasnych dla mnie, 1 sporo za ciemny. nie wiem czy sie zdecyduje go znowu kupic wlasnie z tego wzgledu.

Gość rimmelka
matujących też nie używam - lubię jak buzia ma w sobie naturalny blask :) zresztą wyznaję taką zasadę, nie używam matujących, wysuszających etc. kremów bo wtedy skóra tym bardziej produkuje sebum.

Gość a ja szukam czegoś
matującego. teraz używam loreal true match, ale jest lipny. mam wrazenie ze uwydatnia pory.

no to ryzykuj ;) widzisz, jest kolejna pozytywna opinia. też mam mieszaną cerę i mam nadzieję, ze przynajmniej raz będę mogła kupić ten sam podkład dwa razy. zawsze musiałam zmieniać po jednym opakowaniu. ale z doborem koloru też miałam problem :D ostatecznie wybrałam 201 😭 muszę się opalić.

Gość rimmelka
100- IVORY 103-TRUE IVORY 200- SOFT BEIGE 203- TRUE BEIGE 3O0- SAND 400-NATURAL BEIGE. Żaden nie pasuje? W zasadzie 6 kolorów to co to jest...

Gość rimmelka
a ja szukam czegoś Polecam Ci Revlon Color Stay - jeśli szukasz matu i naprawdę świetnej trwałości :)

Gość rimmelka
ja 100 bo blade babsko na gębie jestem :P

naprawde jest ogromna roznica miedzy 300 a 400. ja nie wiem jak mozna wypuscic produkt z 6 odcieniami. w polsce to jeszcze nie jest taki problem ale ja mieszkam w uk i tutaj ludzie maja rozne odcienie skory od bardzo bladego po ciemnabrazowy poprzez sniade.

Gość a ja szukam czegoś
mnie juz wkurza to szukanie dobrego podkładu. w kazdym cos mi nie pasuje. i najgorszy jest wkasnie dobor odcienia. w sklepach jest dziwne sztuczne swiatlo, pozniej okazuje sie, ze to inny kolor

zauważyłam to, szczególnie że pozostałe odcienie wiele się od siebie nie różnią :D także 100 czy 203, mała różnica :P

Gość rimmelka
Revlon ma bardzo szeroką gamę kolorystyczną co jest wielkim plusem. Co myślicie o podkładach Bourjois? (ten healthy mix :))

no wlasnie, te jasniejsze sa podobne do siebie bardzo, jedyna roznica miedzy 300 a 400 i ja wlasnie jestem miedzy... zeby byl ten jeden kolor to zdecydowala bym sie zostac z tym podkladem az nie znajde moze kiedys lepszego, bo z wyprobowanych ten chyba najlepszy sie okazal.

Gość rimmelka
oo :) no to mnie przekonałaś :P

Gość rimmelka
no to super, polecę kupić przy najbliższej okazji :)

Gość rimmelka
Dzięki za rady, na pewno skorzystam :) A teraz dobranoc :*