Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocochodzi3453535

dziwne zachowanie koleżanki - jak to interpretować?

Polecane posty

Gość ocochodzi3453535

jakieś kilka tygodni temu dostałem kosza od dobrej koleżanki. Napisałem jej żebyśmy zerwali kontakt na jakiś czas to wtedy ochłonę z tym wszystkim i jak mi przejdzie to pierwszy się odezwę. Pomimo tego ciągle pisała. Teraz widzę, że ona zabiega jeszcze bardziej o nasz kontakt, dzwoni żebym przyjechał i siedział u niej i cały czas z nią był. Mówi mi abym nie podrywał innych dziewczyn, a kiedy zobaczy, że na moim profilu jakaś koleżanka mnie wzieła do znajomych to zaczyna się wypytywać kto to jest. Gdybym wcześniej nie dostał kosza to rozumiałbym bym to jako oznaka zainteresowania ale ja niedawno kosza od niej dostałem bo stwierdziła, ze możemy być tylko koleżeństwem i nie rozumiem dlaczego ona się teraz tak zachowuje. nie wiem o co jej chodzi. Kiedy próbuję się o to zapytać to unika tematu. Może ktoś kto się zna lepiej na kobietach mi to wytłumaczy?

Gość marcoo
istnieje duża szansa że ona sama nie wie czego chce-taka kobieca przypadłość. byc może jest tez przysłowiowym psem ogrodnika-sama nie wezemie, innej nie da. zapytaj w osobistej face to face rozmowie o co chodzi bo masz mieszane odczucia jak masz to odbierać. jesli dalej nie bedziesz miał jasne odpowiedzi, baw się swobodnie. nie daj sie wodzić za nos.

Gość acordeon
sprowadz ją do parteru