Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmaaaaaaaaacccccccccccccc

Nie czuję tego że mógłbym zostać ojcem, ile facetów tak ma ?

Polecane posty

Gość mmmaaaaaaaaacccccccccccccc

Wiem że taki facet raczej nie ma szans na związek bo Polki przeważnie są takie że jak najszybciej złapać kogoś w miarę fajnego, zrobić dziecko, wziąć ślub i żyć sobie.Ja taki nie jestem, mam 28 lat a kompletnie nie czuję tego że mógłbym zostać albo że zostanę ojcem.Właśnie z tego powodu mój związek który trwał 5 lat się rozwalił, bo ja nie chciałem ślubu i nie nie chciałem dzidziusia.Moja eks wpadła w furię i mnie zostawiła, znalazła sobie pierwszego lepszego który zrobił jej dzieciaka i żyje teraz z nim, po prostu kompletna porażka.Ja nie czuję w ogóle tego żeby być ojcem, nie wiem czy to samo przychodzi czy nie ? Mam wrażenie jak by mi to nie było do szczęścia potrzebne, do tego sam sobie nie potrafię poradzić czasem ze sobą a co dopiero mieć żonę, dziecko.Czy w oczach Polek jestem skreślony ? mam jeszcze szansę na dziewczynę ?

Gość lnkid2oikdnik
kobiety maja cos takiego jak zegar biologiczny wy mozecie plodzic do 90tki

co do byci ojcem ma narodowość? a skoro ojcem być nie chcesz uczciwym bylo by postawienie sprawy jasno na samym początku , nie ma jeszcze obowiązku bycia ojcem ale nieuczciwe jest ukrywanie tego . proste .

co do byci ojcem ma narodowość? a skoro ojcem być nie chcesz uczciwym bylo by postawienie sprawy jasno na samym początku , nie ma jeszcze obowiązku bycia ojcem ale nieuczciwe jest ukrywanie tego . proste .

Gość nieciążowa julitka
W moich oczach jesteś idealnym kandydatem na partnera życiowego. Szkoda, że ludzie dobierają się w ten sposób - mój obecny partner truje mi o dzieciach jak najęty, dobrze że jeszcze przez kilka lat mam wszelkie ciąże zabronione od ginekologa, ale co będzie jak skończy się mój "okres ochronny"... :o

Gość nieciążowa julitka
"idealnym kandydatem" oczywiście pod względem planów posiadania potomstwa tylko i wyłącznie

Gość Dla mnie jestes skreslony bo
"do tego sam sobie nie potrafię poradzić czasem ze sobą" :o

Gość większość facetów nie ma
jakiegoś parcia na dziecko, bo boi się odpowiedzialności Taka jest niestety prawda. A skoro sam ze sobą nie potrafisz sobie czasami poradzić, to przeraża cię myśl, że za dziecko jesteś odpowiedzialny co najmniej przez 18 lat.. Może czas dorosnąć?