Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z grypą a bez glowy

Podalam antybiotyk nie temu dziecku co potrzeba! Co teraz?

Polecane posty

Gość mama z grypą a bez glowy

Wczoraj wzięlo mnie grypsko i mąż kupil świetny nowy środek. Wzięlam i faktycznie wszystkie objawy jak ręką odjąl tylko czyje się jakbym miala blokadę myślenia. Same glupoty robie. Myje opakowania po serku, talerze wywalilam do śmieci, próbowalam obrać ze skorupki jajko na surowo. Ale najgorsze jest to ze podalam antybiotyk nie temu dziecku co potrzeba!! Mialam dac mlodszemu a podalam starszemu ktore antybiotyk skończylo 3 dni temu. Podalam dawkę jak dla starszego. Boze co ja robię!!! Czy coś mu się moze stać? Musze udać się do pediatry?

Gość Myugjh
Zadzwoń do lekarza i powiedz, jak było. Poradzi.

Raczej nic mu nie będzie po jednej dawce antybiotyku jeszcze pewnie podajesz jeszcze leki osłonowe bo do 3 dni powinno się podawać ,do lekarza możesz zadzwonić dla św spokoju i to wszystko.

Gość pestka28
raczej nic mu nie będzie, choć dzieci czasem po antybiotyku mają biegunki, można dać coś osłonowego lub jak będzie miał biegunkę to orsalit na uzupełnienie minerałów, ale mam nadzieję, że biegunki nie będzie, oby tylko ten syn, który miał brać antybiotyk wyzdrowiał:), takie pomyłki się czasem zdarzają