Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jak paluszek.

Nie warto wierzyc w ludzi, nie warto wierzyc w cokolwiek:(

Polecane posty

Gość sama jak paluszek.

Czlowiek jest sam na swiecie i tylko na siebie moze liczyc:(:(:(:(

Gość babilon
a wszystko to gówno oprócz moczu rzecz jasna :D

dlatego warto wierzyć w Kogoś kto wykracza poza ramy naszego rozumowania i naszych ograniczeń .

Gość sama jak paluszek.
tzn kogo masz na mysli?

Gość z takim podejściem to możesz
już się szykować na cmentarz, bo po co żyć skoro nie ufa się nikomu i za każdym krzakiem widzi wroga? Bez sensu.. To, że się zawiodłaś to jedno, a otwarcie na innych drugie. Sama przez życie nie dasz rady przejść, bo człowiek z natury jest zwierzątkiem stadnym :)

Gość do paluszek
hej ja zostaje co wieczor sama, jestem w ciazy, ojciec dziecka zanim sie przeniesie, to po porodzie.ty mnie ine pytaj o wiare w ludzi. za to spoleczenstwo przyjazne dla mnie:)

Gość sama jak paluszek.
tylko, ze ja nie poddalam sie, bo RAZ na kims sie zawiodlam, ale wiecznie na kims sie zawodze, nie jestem zamknieta osoba, wrecz przeciwnie, wychodze do ludzi, mam pogodne usposobienie i jestem towarzyska,

Gość sama jak paluszek.
Ale widocznie lepiej jest zostac samotnikiem, mimo, ze ja bardzo tego nie chce:(

Gość gość
Zawsze warto ale to co stworzyl nam obecny system w osobie pana Donalda Tuska to po prostu masakra

Gość ateistka i życie
a gdzie był bóg gdy po 12 latach małżeństwa mąż zostawił mnie dla mojej przyjaciółki ,ja w szpitalu po próbie samobójczej,a gdzie był bóg kiedy w jednym dniu zostałam bez niczego,i gdzie był kiedy w końcu po 4 latach spotyka sie kogoś kto wynagradza wszystko i znów wszystko się rozpada,i gdzie jest kiedy każdego dnia czuję się tak bardzo nieszczęśliwa i każdego dnia zmagam się ze swoim przegranym życiem-bóg nie istnieje..

Gość gość
tak łatwo to przekreślasz,a Bóg jest i czeka aż sie do niego zwrócisz a nie odwrocisz jeszcze bardziej to są zbyt poważne sprawy by od tak oskarżać i odrzucać Boga,bo coś sie złego przytrafiło...byłabyś szczęsliwsza gdybyś zaufala Bogu mimo wszystko,on naprawde chce dla ciebie dobrze Bóg nie zostawia ludzi,oni sami odchodzą a że mamy wolną wolę.. nie chce krzywdy ludzi,chce im pomóc ale podstawą jest w to nie zwątpić,wszystko ma jakiś sens

Gość gość
Do Gościa 01:51 Tak? Powiedz to dzieciom które były molestowane seksualnie. Bóg czeka niby na co? Na bardziej spieprzone życie niewinnych istot jakimi są dzieci? Bóg nie chce aby się odwracali? O kurde! zapomniałam.... przecież bóg chce dobrze. Pierdzielisz trzy po trzy. Warto wierzyć w siebie. Rozwijać swoje umiejętności. Warto wierzyć w przyjaźń i miłość. Nie koniecznie w tej kolejności. Pozdrawiam