Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Dalej nie moge jeść...

Polecane posty

Gość Też zerwałam
Carrie, a dlaczego? jakas trauma?

carrie ja chce przytyc, bo dzisiaj mi powiedzieli ze jestem wychudzona jak robilam badania:)

Gość elmirka śląsk.....
Bo ona przeżywa ze facet ją zostawił, o czym zakładała już kilka tematów. Żałosne.

Gość najlepsza kuracja odchudzająca
to stres.. Nadrobisz z nawiązką, jak zaczniesz znów normalnie oddychać, pełną piersią. A tymczasem kup sobie jakieś tabletki na nerwy - bo wyniszczysz sobie organizm

kassia ja tez chce przytyc, i nic... jem wszystko co mam w lodowie i nicc... chyba sie wybiore do dietetyka:) niech mi zaleci jakas wysoko kaloryczna diete czy cos;]

Marlenka heh no daj spokoj ja jem ciasta, czekolady etc, tluste i nic waga w miejscu:) co prawda 4kg chce tylko przytyc ale zawsze to cos :) jak robilam badania to baba spytala czy sie dobrze czuje i jak mam sile chodzic :O

Carrie wypij i nie denerwuj sie bo szkoda zycia na nerwy:) mozi to osoba z nerwica:P

Gość Też zerwałam
Carrie, cokolwiek się stało (Nie wiem, ostatnio nie jestem na bieżąco) nie pozwól by zniszczyło ci zdrowie. Myśl o sobie i swoim szczęściu :)

Kurde no nic sie nie stało, jestem szczesliwa, tylko jeden problem mi siedzi w głowie, ale nie aż tak, zebym nie jadła. Przy wiekszych problemach zawsze wpieprzałam jak swinia. 😭

Kurde no nic sie nie stało, jestem szczesliwa, tylko jeden problem mi siedzi w głowie, ale nie aż tak, zebym nie jadła. Przy wiekszych problemach zawsze wpieprzałam jak swinia. 😭

Gość Też zerwałam
Ehh..ja tam zawsze zajadam stres:o No to ci przejdzie :)

Gość też nie mogłam jeść
i byłam koszmarnie osłabiona, pani internistka orzekła, że to przesilenie wiosenne i nakazała codzienny ruch na świeżym powietrzu, wysypianie się, jedzenie warzyw i owoców codziennie i jakieś witaminy. Zmuszałam się do jedzenia, w końcu jakoś przeszło. Poza tym, być może przyczyną może być chora tarczyca. warto pójść od lekarza i zrobić badania

Gość pe eś peczka
ile ważysz?

Gość pe eś peczka
no to w sam raz :)

Gość pe eś peczka
wąska w pasie dobrze pcha się:classic_cool:

Gość Lecac do vegas musisz
Wczoraj pisalas ze schudlas 3 kg a dzis juz 4.5kg?:-DZabawna jestes i bardzo glupiutka;-)

Gość aslotusflower
haha to jak nie możesz jeść to przynajmniej zrób coś pożytecznego i no nie wiem... poleć gdzieś na wakacje? odpocznij? waga sama zleci! btw polecam konkurs, gdzie wygrać można bilety lotnicze :P Pograj sobie: www.facebook.com/TanieLoty/app_194072020699532 Krótka statystyka: w zeszłym tygodniu wygrała osoba mająca 406 pkt. dla porównania: grasz od pon do piątku, codziennie do zdobycia 90pkt (30 za kazde pytanie) i 100 bonusu, jesli grasz przez 5 dni ;) pozdr! www.facebook.com/TanieLoty/app_194072020699532

Gość awerwferf
ja z 54 na 47 zeszlam a wszystko przez faceta:(

Gość cierpiący młody Werter
ja też schudłem z powodu platonicznej miłości do Carrie :(