Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o butelki...

Różowe, niebieskie i miodowe butelki AVENT

Polecane posty

Witam mamy :) Będąc jeszcze w ciąży zakupiłam sobie zestaw startowy butelek Avent - te białe czy mleczne jak kto woli, gdyż innych wtedy na allegro nie było. Później kiedy córka już była na świecie dostałam jako jakiś gratis dwie butelki w kolorze miodowym i ku mojemu zaskoczeniu, co oczywiście mnie ucieszyło mają one wysoki gwint, a nie taki jak te mleczne czyli niski + niebieska obręcz, przez co czasem butelka ciekła. W drodze drugie dziecko, jeszcze nie znam płci, ale chciałam kupić butelki właśnie w kolorze. Chciałam zapytać użytkowniczki butelek Avent czy niebieskie i różowe mają tak samo wysoki gwint jak te miodowe czy są przedłużane obręczą ???

Aaaaale spadło :) Podnoszę !

Gość apaulina
a cóz to za róznica kolor zobacz kóra sie sprawdza a nei kolor butelki tybardziej jzu wiesz jaka sie sprawdza wiec po co pytasz

Gość tylko te miodowe mają
wysoki gwint

Gość rozmawialam ze sprzedawcą
i mają podobno tą wkładkę plastikowy pierścień. Niektóre osoby na tym forum powinny wrócić do podstawówki i nauczyć się czytać bo wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia.

apaulina - nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Dzięki !

Gość Ekspert_Philips_AVENT
Droga Mamo, generalnie na rynku są dostępne dwie linie butelek Philips AVENT: linia złota (miodowa) i linia klasyczna (mleczna). Zgodnie z tym, co zauważyłaś, te pierwsze nie mają wspomnianej przez Ciebie obręczy, i posiadają wysoki gwint. Jeśli chodzi natomiast o butelki w wersji różowej i niebieskiej (dedykowanej odpowiednio dla chłopców i dla dziewczynek), są one inną wersją kolorystyczną butelki mlecznej - w ich budowie znajdziesz więc uszczelkę. Jeśli jest ona dokładnie i prawidłowo dokręcona, butelka nie powinna ani trochę przeciekać. Mam nadzieję, że odpowiedziałam na Twoje pytanie. Jeśli będziesz chciała dowiedzieć się czegoś jeszcze, jestem do Twojej dyspozycji: ekspert@philips.com. ----------------------- Ekspert Philips AVENT, udzielam porad i odpowiadam na pytania internautów związane z produktami Philips AVENT, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość Ekspert_Philips_AVENT
Droga Mamo, generalnie na rynku są dostępne dwie linie butelek Philips AVENT: linia złota (miodowa) i linia klasyczna (mleczna). Zgodnie z tym, co zauważyłaś, te pierwsze nie mają wspomnianej przez Ciebie obręczy, i posiadają wysoki gwint. Jeśli chodzi natomiast o butelki w wersji różowej i niebieskiej (dedykowanej odpowiednio dla chłopców i dla dziewczynek), są one inną wersją kolorystyczną butelki mlecznej - w ich budowie znajdziesz więc uszczelkę. Jeśli jest ona dokładnie i prawidłowo dokręcona, butelka nie powinna ani trochę przeciekać. Mam nadzieję, że odpowiedziałam na Twoje pytanie. Jeśli będziesz chciała dowiedzieć się czegoś jeszcze, jestem do Twojej dyspozycji: ekspert@philips.com. ----------------------- Ekspert Philips AVENT, udzielam porad i odpowiadam na pytania internautów związane z produktami Philips AVENT, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

ja mam te białe, złote były sporo droższe. ale powiem ci, że jak się dobrze dokręci, to nic nie cieknie - pociekło mi parę razy, ale to te biały gwint (nie wiem jak nazwać to kółko ze smoczkiem :) ) był krzywo nałożony. a niebieskie i różowe to oczywiście tylko bajer :D