Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham_ehh_

PRZECZYTAJCIE!!:(

Polecane posty

Gość kocham_ehh_

Zaproponowałam spotkanie chłopakowi na którym mi zależy , a on mi odpisał tak: Oj, nie wiem, bo jadę dopiero z miejscowości x, a jutro to nie wiem..(to było w sobotę gdzieś tak około 18) a w niedzielę rano dowiedziałam się że pojechał na imprezę.. w niedzielę wieczorem zadzwoniłam do niego i spokojnie o tym porozmawialiśmy.. on chyba sam nie wie czego chce, ehhh bo ja mu powiedziałam że nie ma sensu tego dalej ciągnąć, skoro tak się zachowuje to mi powiedział że do niczego mnie nie zmusi i że trudno..mówił też że porozmawiamy o tym innym razem, że musi przemyśleć..itd.. i po tej rozmowie od niedzieli nie odzywa się wcale.. W tą niedziele minęło już 3 tygodnie jak milczy;( Napisać do niego??czy też się nie odzywać?? doradźcie mi coś..! Jestem załamana;((((( nie chce mi się żyć już;( Wieczorami siedzę i płaczę;( nie mam na nic ochoty;( Zakochałam się bez wzajemności;( Może nie potrzebnie zadzwoniłam do niego i wszystko popsułam, jak uważacie??

Gość kocham_ehh_
Dodam, że znamy się od maja tam tego roku, w lipcu zostaliśmy parą ale po 2 miesiącach wszystko się popsuło, rozstaliśmy się, powodem rozstania były między innymi kłótnie, ale los chciał że po jakimś czasie znów zaczęliśmy się spotykać i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, więc daliśmy sobie czas, ale od Sylwestra nie widzieliśmy się..on nie proponuje spotkań..ale kontakt mieliśmy telefoniczny i było całkiem OK

olej go. nie odzywaj się, wygląda na to, że mu nie zależy

Gość kocham_ehh_
Co mam zrobić???:( ehhh

Gość pomocnadlon12
Kochana musisz zrozumiec ze nic z tego nie bedzie:/ jemu nie zalezy...nie ma sensu sie narzucac bo to i tak nie przetrwa nawet jesli znowu sie "zejdziecie". Wiadomo to boli ale z czasem Ci przejdzie...

Gość realistka_22
pewnie byłaś jego darmową dziwką, a on się znudzi; typowy męski skoorwiel :o

Jakby mu na tobie naprawde zalezalo, to jestem pewna, ze by sam nie mogl doczekac sie spotkania. Zreszta sama chyba widzisz po sobie, ze bardzo bys chciala a przeciez piszesz, ze Ci zalezy. Nie zalamuj sie tylko zakoncz to i sie nie odzywaj. Ulozysz sobie zycie i pamietaj, ze to chlopak ma sie starac. Nie mowie, ze dziewczyna nie, ale jesli to kobieta przejmuje inicjatywe to potem jest tak a nie inaczej. pozdrawiam.

Gość kocham_ehh_
Może się obraził na mnie, bo dałam mu do zrozumienia że to koniec..ale z drugiej strony gdyby mu zależało odezwałby się, nie wytrzymał..tęsknił..

Gość pomocnadlon12
no kill _> zgadzam sie z Toba w 100% to facet powinien wychodzic z inicjatywa i sie starac (wiadomo czasem mozemy tez same cos zaproponowac itd ale kiedy widzimy ze komus zalezy) w tej sytuacji wszytsko jest jasne. zapomnij o nim.

Gość kocham_ehh_
Nie uprawiałam z nim seksu!! jestem szanującą się dziewczyną!!

Gość volga_jasnowidzaaa
poszukaj innego ten ewidentnie ma cie w dupie, im wczesniej zrozumiesz tym lepiej dla ciebie jakby chciał to by codziennie do ciebie przyjezdzał uwierz mi jak facet sie nie odzywa to lepiej go olac:) i nie dzwon do niego nie pszi bo tylko sie osmieszasz wykasuj gg, tel, fb itd:)

Gość kocham_ehh_
I nic to nie da, jeśli napisze do niego np."hej co tam u Ciebie??takiego niezobowiązującego smsa"?

Gość kocham_ehh_
My mieszkamy od Siebie 60km, zawsze w weekendy się widzieliśmy Wiecie co ale on jest facetem po przejściach i teraz ma inne poglądy na temat dziewczyn, on by teraz chciał żeby to on niego się starać, zabiegać itd...bo wcześniej była go zraniła..

Gość pomocnadlon12
nie,nic to nie da. Jemu nie zalezy Twoje starania nic nie pomoga i jeszcze sie osmieszysz.

Gość powiem i ja .....
ja w życiu bym się teraz pierwsza do niego nie odezwała ...dziewczyno więcej szacunku dla siebie czy Ty nie widzisz że facet ma Cię w dupie ?...jakby mu zależało to by się sam odzywał a tego nie robi

Gość kocham_ehh_
Czyli nie odzywać się??nawet jeśli napiszę??

Gość pomocnadlon12
no i co ze go zranila,jesli by mu na Tobie zalezalo to by sie staral. A moze on nadal mysli o bylej. Dawno sie rozstali? Nie ma sense pakowac sie w takie zwiazki,z wielce skrzywdzonym kolesiem ktory to glosi na prawo i lewo

Gość kocham_ehh_
bardzo mnie zabolało jak mnie potraktował:( te jego słowa... Trudno, nie zmuszę Cię do niczego...był taki obojętny jak by miał mnie gdzieś:( same łzy mi popłynęły jak rozmawiałam z nim, musiałam zakończyć rozmowę nie chciałam żeby usłyszał że płacze przez niego..

Gość volga_jasnowidzaaa
jak koels mowi ze nie ejst gotowy do zwiakzu to zapewne nie ejst gotowy do zwiazku z toba!! słucja daj sobie spokoj nie dzwon nie pisz bo sie osmieszasz w jego oczach pokaz mu ze masz go w dupie i masz swoja godnosc

w tych czasach każdy jest po przejściach a wszystkich w jednym rządku sie nie ustawia. Chcesz byc jedna z dziewczyn, które sobie owinie wokol palca i potem zostawi, bo stwierdzi, ze lepiej bedzie jak on sie teraz pobawi w alvaresa? Musisz byc asertywna i sie nie odzywac. To tez sprawdzian dla niego, jak sie nie odezwie to sama sobie odpowiesz na pytanie czy bylo warto sie odzywac. Miej swoj honor i lepiej zostan sama niz z kim kto nawet nie bedzie zwracal na Ciebie uwagi, tylko ciagle bedzie jakies przekladanie itp. Zadbaj o siebie a nie o jego wzgledy.

Gość pomocnadlon12
jesli on pierwszy napisze i zobaczysz ze sie stara to pisz z nim,spotkaj sie ale nie angazuj sie za bardzo faceci nudza sie dziewczynami ktore sa nachalne itp oni lubia zdobywac,zreszta podobnie jest z dziewczynami. Tracimy zainteresowanie jesli ktos nas "przesladuje"

Gość kocham_ehh_
Dwa lata prawie minęły jak nie są razem..

Gość kocham_ehh_
Macie rację nie ma sensu, pisać, to takie błędne koło... ale wiecie co jeśli on pomyślał że to koniec i teraz nie chce mi się narzucać, może on tak myśli..

Gość pomocnadlon12
i nadal to wspomina? bardzo musialo mu zalezec.

Gość kocham_ehh_
Po prostu ciężko jest mu się zakochać ponownie, była go bardzo zraniła:(

Gość kocham_ehh_
On też często mi powtarzał, że nie chce się narzucać:( może obraził się na mnie o dlatego się teraz nie odzywa.. ja już nie wiem.. tęsknie za nim bardzo, ciągnie mnie do Niego Jutro są moje urodziny ciekawe czy będzie pamiętał i wyśle mi choć życzenia..

Gość kocham_ehh_
Jeśli napiszę to być obojętną czy miłą??

Gość volga_jasnowidzaaa
moze po prostu cienie kocha:) moj byly tez gadał, ze sma nie wie czego chce.. ale potem jak poznal laske w której sie zakochał to bez problemu mnie rzucił i jakos oporów przed nowa miłością nie miał:D

Gość kocham_ehh_
A może to moja wina bo dałam mu do zrozumienia że to koniec, dzwoniąc do niego..

Bądź wesoła i nie daj po sobie poznać, że tęskniłaś. Sam powinien sie tłumaczyc dlaczego sie nie odzywal.