Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosne są te osoby!

tym starym prawiczkom już odpie...

Polecane posty

...rdala! niech się usuną z tego forum i w ogóle z życia publicznego! są nic nie warci i niczego sobą nie reprezentują potrafią tylko ubliżać kobietom. to jest ich rekompensata za to że żadna tych śmieci nie chciała

Gość mbu
Ja jestem prawiczkiem i nikogo nie obrażam.

Gość mbu
Nie wszystkie.

to musiałbyś znać wszystkie kobiety ze swojego pokolenia załosny kutasie :D a prawda jest taka że niewiele poznałes i zapewne niewiele poznasz, bo kobiety nie interesują się takimi nieudacznikami jakim jesteś ty :D i chyba nie znasz definicji słowa "kurwa" i "szmata" bo to są albo prostytutki albo zwykłe puszczalskie i teraz pytania czy każda uprawia seks za pieniądze? i czy każda uprawia seks z kim popadnie? otóż nie, zwłaszcza ty nie możesz takich słow używać bo nie miałeś styczności z takimi paniami skoro dalej jesteś parszywym prawiczkiem

bo jesteś pedałem, normalny facet hetero nigdy nie napisze że ma dość kobiet. na pewno masz ciągotki do mężczyzn stąd ta niechęć do kobiet

no na pewno jesteś pedałem skoro cię kobiety nie interesują to jest proste i logiczne :D najlepiej zamieszkaj w holandii i weź tam ślub z jakimś facetem :D

Gość Noode
Właśnie dwóch dochowało się potomka z in vitro.. Wszystko przed tobą.. :P

Gość rtfnhm
zamieszkają z dwiema lesbijkami i założą sekskomunę :P

chociaż w sumie to bardzo dobrze, że dałeś sobie spokój z kobietami i zrozumiałeś że jesteś homoseksualistą :D może z panami ci się uda :D i przynajmniej nie będziesz się ośmieszał przed dziewczynami i robił z siebie błazna :D:D

albo nie teraz też się będziesz ośmieszać ale dla facetów :D hahah haha :D przegrałeś życie :D nikt z tobą nie zechce być bo jesteś nieudacznikiem ;)

kobiety też sobie świetnie radzą bez mężczyzn, lecz prawda jest taka, że normalni ludzie żyją w związkach :D a ci samotni są dzikusami, zwłaszcza takie stare prawiczusy jak ty :D nic ciekawego :D ciebie to żadna nawet kijem nie dotknęła ;)

bo z założenia to fo jest forum dla bab więc piszą tu kobiety, a że pojawili się tu jacyś nieudacznicy to nie moja wina. ale kazdy taki prawik żali się że żadna go nie chciała i jakie kobiety są złe :D to jest po prostu śmiech :D:D nie macie niczego do zaoferowania to nie chcemy takich śmieci :D;)

haha haha :D boli to że się nie rucha co? :D i dobrze ci tak, nigdy nie posmakujesz kobiety bo jesteś na to za cienki ;) nie każdy ma u nas szanse, a już na pewno nie taki frajer jak ty :D

a może nie mam racji z tym że jesteś nieudacznikiem? ;) niski, stary, mieszkający z mamusią, bez prawka, wykształcenia i pracy oto schemat typowego prawiczka :D śmiech na sali normalnie :D ja bym była oburzona gdyby takie coś mnie podrywało :D takich powinno się zrzucać ze skarpy ;)

ja to bym się nawet nie zdziwiła jakby któryś z was nieudaczników był jakąś kuternogą ;) nic wam w życiu nie wychodzi, jesteście dziwakami i nie powinno było was w ogóle być n tym świecie bo tylko psujecie ogólną estetykę :D

ha hahahah :D to my wrażliwe kobietki musimy tolerować to że jeszcze was nikt nie rozdupcył ;) niedługo z tej złości zrobi ci się krwiak na oku i będziesz tak chodził przez dwa dni :D będziesz jeszcze bardziej odrzucający niż zwykle ;) kup sobie jakiegoś dmuchanego kena i przyzwyczajaj się do odbytów :D chociaż to nie będzie trudne bo w dupie jesteś cały swój żałosny żywot ;)

o któryś również nie wytrzymał i się spienił :D banda nieudaczników :D

Gość Un homme fatal ;)
Zastanawiam się czy gdy czytam cały ten post plus wszystkie odpowiedzi ,dociera do mnie że internet czeka racze kiepska przyszłość ..Kiedyś chore z nienawiści bydle mogło co najwyżej wyjść w pole i pokrzyczeć ,mogło naubliżać sąsiadowi ale to wiązać się mogło z konsekwencjami a przecież takie coś funkcjonuje dzięki wrażeniu anonimowości ,w życiu realnym trzymane jest w ryzach przez własne tchórzostwo ..Tutaj może rozwinąć skrzydła,tu może sobie po bluzgać..czarno to widzę.