Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tao SL

Nic konkretnego tutaj....:-(

Polecane posty

tyle postów ale tylko piszą kobiety żadnych konkretów- czyżby tylko dowartościowanie się poprzez wymianę informacji pisemnie..?

dzięki za info....nowicjusz ze mnie P.S a jaka godzina odpowiednia że tak spytam..?

Wieczorna, jak ludzie do swych domostw powracają i mają chwilę wolnego czasu :P

może i masz racje lecz wiesz ludzie w pracy też nie mają co robić czasami:-) ...lecz modarator coś dziś szaleje kasuje topiki jak oszalały

carolina_free Tao, a jakich kciałbyś konkretów? Hm? Krwi, potu, łez, spermy i jęku dziewic? Ja poproszę! :D

carolina_free Tao, a jakich kciałbyś konkretów? Hm? Krwi, potu, łez, spermy i jęku dziewic? heh wszystko po troszku bo naraz to i dwunastnica nie przetrawi lecz konkret to realne spotkanie z płcią przeciwną taka jak Ty..:-)

Garry, a to realnie nierealne, zwłaszcza o tej godzinie :P Tao, no nie wiem próbuj :P Ale tak mi się wydaje, że tu nikt nie zamierza nikogo bliżej poznać, tylko się powymądrzać :P

I tutaj się z Tobą zgodzę istoto....tak jak w temacie dużo piszą i na tym kończą. Szkoda że niezainteresowana

hmm.....do wszystkiego prócz żeniaczki bo to już przerabiałem....jak wiesz teraz post więc ja też postuję hihi warto go przerwać bo jąderka całe pełne:-)

Żeby ją zawstydzić to trzeba by było namieszać z jej uczuciami :D Prosty przekaz Caroli nie ruszy ;)

masz jakiś komunikator ? lub maila myślę że prywatność jest lepsza

chyba się znacie bliżnej...skoro masz takie informacje gary:-)

i tu Garry ma rację :P nieźle by trzeba było namieszać różnistymi uczuciami :P Sprzecznymi ze sobą :D nie mam gg. się usunęło :( w wieku 15 lat przestałam się w to bawić :( dwa lata później ponownie założyłam, lecz przez pewną znajomą przez długi czas nie wchodziłam i zapomniałam hasła. a @ mam jednego oficjalnego, ale tylko dla vipów (czyt. banków, bliskich znajomych etc.) :( Zresztą o czym chcesz ze mną pisać w bardziej intymnym miejscu? Hm? :D Nie lubisz na forume ekshibicjonizmu? :D

Nie, ja po prostu szybko się poznaję na ludziach. Przynajmniej analizując informacje, które o nich posiadam. :D