Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA

Pierwsza i ostatnia randka

Polecane posty

Gość TOTALNA ROZWAŁKA

Dlaczego wy kobietki oceniacie faceta na podstawie jednego spotkania. Wiadomo że pierwsza randka z reguły wypada słabo i nie zawsze człowiek jest sobą. A wy nie dajecie już drugiej szansy. Przynajmniej te dwa razy mogłybyście się spotkać zanim przestaniecie odbierać telefon.

Gość proekozielona
bo na 1 juz mozna ocenic czy sie facet nadaje czy nie, na 2 nie bedzie przeciez bardziej blyskotliwy lub przystojny

Gość piękna i znana
dokładnie, wiadomo od kilku zdań czy rokuje czy nie, gadka może się średnio kleić na 1 spotkaniu ale twarzy facet nie zmieni i to jest główna przyczyna, jak w wyglądzie nie trybi to nie chce nam się więcej spotykac

Gość proekozielona
wyglad nie jest najwazniejszy, alefacet juz na 1 spotkaniu odslania swoje atuty, czy jest np. elokwentny, wyksztalcony itd.

Gość no właśnie czasem jedna
randka wystarczy, żeby wiedzieć..że jedna wystarczy :D

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Nie wiem czy porażka, bo po randce zadzwoniłem po 4 dniach i nie odebrała.

Gość hsderwyrwa
Dlaczego wy facecii oceniacie faceta na podstawie jednego spotkania?? :P:P:P

Gość hsderwyrwa
Dlaczego wy faceci oceniacie kobiete na podstawie jednego spotkania** tak mialo byc hehehe

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Nie wiem, o wygląd raczej nie chodzi. Bo jestem raczej przystojny, ale może jestem trochę nieśmiały i może rozmowa się nie kleiła. Chociaż nie było tak źle, w sumie nawet nie było tej drętwej ciszy, może przez 5 sekund.

Gość gęsiareczka
Może akurat nie mogła odebrać. Napisz do niej sms-a w stylu co słychać. Jak nie odpowie to daj sobie spokój

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Ta dziewczyna była bardziej nieśmiała ode mnie. Coś tam mamrotała pod nosem, prawie w ogóle nie patrzyła w oczy.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
W smsy się nie bawię, ja muszę usłyszeć dziewczynę i po jej gadce poznam czy jest dalej zainteresowana. Jakby nie mogła odebrać a była by dalej zainteresowana to by dała jakiś znak że żyje.

Gość co racja to racja333
1 to za mało. Mój oczarował mnie na 2 no ale mi zależało na związku a nie na tym by był mega przystojny. Sama też nie byłm do końca sobą na 1 -wiodomo-trema

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
No właśnie ja się przy nowych osobach krępuje i nie potrafię jakąś siebie sprzedać. Wiadomo gadka się nie klei, gada się o jakichś pierdołach i to wydaje się nudne. I może właśnie tak nas postrzega dziewczyna na pierwszej randce jako nudziarzy.

Gość co racja to racja333
To mało dojrzałe te dziewczyny. Jak jesteś nieśmiały z gatką to oczaruj ją czynami i szczerością.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Czyny i szczerość? Co dokładnie masz na myśli?

Gość buuubuś
hmmmm...wiesz moze byc tak ze rzeczywiscie jej sie nie spodobales czy stwierdzila ze to nie to i dlatego sie nie odzywa,ale powinna Cie o tym poinformowac zebys sobie nadzieji nie robil.A z drugiej strony moze byc tak..sam napisales ze byla bardziej niesmiala od Ciebie i moze jak wrocila z tego spotkania to sobie pomyslala ze pewnie sie juz nie odezwiesz bo wyszla na jakas nudziare,no a ty odezwales sie po 4 dniach(nie wiem czy to pozno czy nie,ale moze jesli dziewczyna ma tak niskie poczucie wlasnej wartosci to stwierdzila ze Ci sie nie spodobala i jeszcze bardziej zamknela sie w sobie,coz takie osoby tez sa,do mnie faceci zwykle pisali odrazu po spotkaniu w ten sam dzien lub na drugi dzien dzwonili,i wcale nie uwazalam ze sa zdesperowani czy cos w tym stylu.nie musisz sie przeciez specjalnie odrazu umawiac na nastepne spotkanie,mogles napisas eska dzieki za mile spedzony dzien albo cos w tym stylu.no ale to juz po fakcie:P.Jesli jestes nia bardzo zainteresowany to zadzwon jeszcze raz,a jak nie odbierze,to poprostu napisz ze dzwoniles bo chciales zapytac co tam slychac i czy moze nie mialaby ochoty wybrac sie gdzies z toba i jesli tak to niech da Ci znac czy sie zgadza.Wiesz moze wystarczy byc troche bardziej cierpliwym:) Jak nie odpisze no to trudno moze poprostu Cie olala w najgorszym wypadku.

nie rozumiem ona czekala na wiadomosc od ciebie 4 dni a ty masz do niej pretensje ze natychmiast nie odebrala telefonu od ciebie? widocznie wyszla z zalozenia, ze tez mozesz troche poczekac

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
No mogę poczekać i będę czekał kolejne 4-7 dni. Jeśli nie odbierze to kasuje jej numer.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Przez taką strategię wyeliminowuje nie zainteresowane laski. Zależy mi ale jestem twardy. Nauczył mnie tego jeden koleś. I dzięki temu wychodzę z godnością. Kiedyś bym zadzwonił do niej jeszcze z 5 razy w ten sam wieczór i wysłał esa, dlaczego nie odbiera. Dzisiaj już tak nie postępuje bo wiem że jeśli dziewczynie choć trochę zależy to da znak życia. Tłumacze sobie że na każdą zajebistą laskę znajdzie się jeszcze bardziej zajebista laska.

Gość TOTALNA ROZWAŁKA
Kiedyś myślałem tak: "Już nigdy nie znajde takiej fajnej dziewczyny, jedynej w swoim rodzaju więc muszę walczyć i robiłem z siebie desperata, narzucałem się" Dzisiaj wiem że nie ta to inna.