Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawekzaq1

jak zagadac do nieznajomej ?

Polecane posty

Gość slawekzaq1

Witam mam problem. Chcialem zapoznac sie z dziewczyna ode mnie ze szkoly . chodzi do klasy rownoleglej , bardzo mi sie podoba lecz kompletnie jej nie znam - ona moze mnie kojazyc . Wyslalem jej zaproszenie na facebooku i przyjela - chcialem napisac zaprosic ja do klubu lub cos ale nei wiem kompletenie jak to zrobic i czy to dobry krok tak poprostu napisac "czesc chcesz sie lepiej poznac ?". Mamy niby wspolnych znajomych ale to nic nie da . Mam problem poniewaz jestem niesmialy boje sie sytuacji ze zabraknie tematu do rozmowy .Mam juz uraz poniewaz zostalem raz odrzuczony a podobno jestem przystojny - tak mowia mi kolezanki. No nie wiem na jaki ruch sie zdecydowac co polecacie ? mam 17 lat prawie 18 ona jest w tym samym wieku Prosze o normalne wypowiedzi najlepiej dziewczyn

Gość Abrakadabrra
Po pierwsze: nie mów "zapoznać", bo zapoznać to się można z instrukcją ;) Dziewczynę można poznać. "chcesz sie lepiej poznac ?"" to jakby chciała sama SIEBIE poznać. Napisz: Chciałbym Cię lepiej poznać, podobasz mi się :) Pewnie, że dobry pomysł, poczytaj co tu dziewczyny piszą, że niby skąd mają wiedzieć, że ktoś na nie zwrócił uwagę. Powodzenia :)

Gość Abrakadabrra
Jeśli faktycznie boisz się podejść i zagadać, bo jeśli się przełamiesz, to tak lepiej.

moze nie odrazu tak "podobasz mi sie".. nie znaj jej , nic o niej nie wiesz postaraj sieja poznac..macie wspolnych znajomych, nie da sie jakos tego zorganizowac? jesli wasi znajomi beda gdzies szli- idz z nimi..dowiedz sie gdzie lubi spedzac czas, i tez zacznij tam bywac

Gość mistrz PUA
Jezusicku to nie jest istotne co powiesz na dzień dobry. Możesz nawet coś zabełkotać, ona się zapyta