Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do boju

Wyjazd razem

Polecane posty

Gość Do boju

Witam !! Mam 23 lata i nic mnie w polsce nie trzyma z chęcią bym wyjechała za granicę , ale nie mam znajomośći , i też może bm ktos chciał ze mną wyjechać ??

Gość myślę.......
A gdzie byś chciała wyemigrować?

Gość Do boju
obojętnie naprawdę gdzie tam gdzie jest spokój i uczciwę środowisko

Gość ja tez planuje wyjechac
a gdzie ty chcesz jechac?

Gość myślę.......
czyli tam gdzie nie ma zbyt wielu Polaków, ciężko obecnie znaleźć taki kraj :O

polecam Australię :) poważnie - ciepły klimat itp, tylko zależy jaki masz zawód i jakiej pracy szukasz :)

Gość Do boju
Naprawdę czekam na propozycje , mam 23 lata . Anglia Londyn Niemcy , obojętnie , może trochę dalej , chciała bym zarobić i ułożyć swoje życie , Bo w Naszym Kraju wszystko utrudniają

ja chce jechac do Norwegii:)

Gość Do boju
Australia też bym chciała , i żadna praca mnie gnębi .

Gość Do boju
OO norwegia też , dla tego piszę że obojętnie mogę jechać jak najszybciej , nawet w marcu Tylko jest tak że nie mam znajomośći

oo Norwegia też super kraj, tylko trochę zimny, ale państwo ma tam super podejście do obywateli i na prawdę ułatwia życie (choćby to, że 2 razy w roku nie pobierają podatków i po urodzeniu dziecka dostaje się 50tys koron "becikowego")

ja mam znajomosci jak cos moge pomoc:) jesli bylabys oczywiscie zainteresowana

Gość Do boju
No jestem , takż śmiało, tylko bez żadnych agensij towarzyskich .bo mogę się wkur..ić

Gość glpupia pindo
Kto uczciwie pracuje temu państwo nie utudnia! Nikt z tobą nie pojedzie boś aspołeczna skoro nie masz znajomości. Bujaj się stąd prymitywie. Idioci z karju państwu lżej.

hehe jasne, ze nie agencje towarzyskie, sama jestem kobieta i bym nie pojechala do agencji

Gość s.fkgnb.kfsjgnbfs.gnjbfsgbfd
hej a kiedy chcesz wyjechac???

Gość Do boju
No nie jest tak jak napisałeś , sAM SIĘ BUJAJ . Tylko jest taka sytuacja życiowa która pozwala mi wyjechać bo nic mnie w polsce nie trzyma

moze zostaw jakis kontakt do siebie np. numer gg to sie odezwe

Gość Do boju
Powiem tak że jestem obcekrajowcą i konczy mi się poprostu karta pobytu , a ic mi tu nie trzyma , normalnie tu pracowałam żyłam 6 lat , ale się zaczeło wszystko się pier..olić , rozstałam się z facetem z którym byłam 2,6 lat , dalej zwolniłam się z pracy ponieważ szefowa nie chciała mi pomoć żebym zrobic mi zezwolenie do pracy , bo od urodzenia jest wrędną, i do tego jak wcześniej napisałam kończy mi się karta pobytu i dla tego najlepiej na spontan z Fajnymi i uczciwymi ludzmi , bo to chyba narazie jest dla mnie w życiu ważne

glpupia pindo a Ty czego się bulwersujesz? oczywiście, że nasze państwo wiele utrudnia - choćby dziecko - z wielkiej łachy dadzą 1000zł becikowego co nawet nie starczy na dobry wózek - ale ok, zaradni ludzie poradzą sobie finansowo z dzieckiem. Ale - co ze żłobkami, przedszkolami, które są masowo zamykane i brak w nich miejsc (pomijam kwestie finansowe), poza tym nie znam ani jednej osoby, której PUP załatwiłby pracę, też trzeba szukać wyłącznie na własną rękę - a nie każdy jest tak zaradny aby sobie z tym poradzić. mimo wysokich zarobków szanse na duży kredyt na dom są znikome a kredyty najdelikatniej mówiąc bandyckie - przy kredycie 300tys spłacasz nawet 800tys. jest na prawdę wiele kwestii, które utrudniają życie w Polsce a w innych krajach takie absurdy nie mają miejsca... jak pisałam - pomijam kwestie finansowe, bo uważam, że panstwo nie powinno łożyć na nierobów, ale mimo to sama Polska pozostawia wiele do życzenia (nie chodzi o polityków, ale o wszystko)

Gość Do boju
Powiem tak że jestem obcekrajowcą i konczy mi się poprostu karta pobytu , a ic mi tu nie trzyma , normalnie tu pracowałam żyłam 6 lat , ale się zaczeło wszystko się pier..olić , rozstałam się z facetem z którym byłam 2,6 lat , dalej zwolniłam się z pracy ponieważ szefowa nie chciała mi pomoć żebym zrobic mi zezwolenie do pracy , bo od urodzenia jest wrędną, i do tego jak wcześniej napisałam kończy mi się karta pobytu i dla tego najlepiej na spontan z Fajnymi i uczciwymi ludzmi , bo to chyba narazie jest dla mnie w życiu ważne

Gość Do boju
gg:26615526

ok, odezwe sie wieczorem bo na razie musze spadac z domu

Gość Do boju
Czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje ? Chętnie poczytam i się zastanowie