Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertep

Dziewczyna mnie zdradziła z Turkiem. Przyznaje się :(

Polecane posty

Muszę chodzić na terapie, żeby dojść do siebie. Nie dziwie się jej, w końcu to trochę wstyd mieć faceta, który jest wiecznie bez kasy i jeździ starym golfem :o

Gość sjklk
Prezes nie łam sie..

Gość Buhahahahahahahahahah
Wcale sie nie dziwie ze cie zostawila i bardzo dobrze zrobila! Chwala jej za to! Widac po twoich wpisach zes rasista,tu juz nie chodzi o brak kasy czy starego golfa,ale o twoj charakter. Jestes chory z nienawisci i rasizmu,kazda laska by zostawila w chuj takiego zyeba :)

Gość wlasnie sami
nie zaden rasista tylko dobrze mowi, multi-kulti juz wychodzi wszystko powoli bokiem. A Araby to najgorsze co moze byc, oni sa mili dopoki nie jest ich wiesza ilosc. Poza tym faceci to zboczency, udaja milych, ale to psy spuszczone z lancucha. U siebie kobiet bez czadorow nie moga zobaczyc to jak tu przyjedzie jeden z drugim to szaleje. Poogladaj telewizje jak araby gwalcily brytyjki i mieli na to tlumaczenie, co one robia o 2 w nocy na ulicy, same tego chca. Jakby byly porzadne to by siedzialy w domu. Tak bo wg tych pastuchow kobiety powinny siedziec w domu, bo jak wyjda to same sie prosza o gwalt. Chcesz wiecej poczytaj Koran, moze ci sie oczy otworza co to religia. Tutaj udaja ucywilizowanych, ale wyjdz za takiego za maz, albo pojedz z nim do jego kraju, to go nie poznasz. Dlaczego wciaz jestescie takie glupie mimo tylu przykladow na to kim naprawde sa Arabowie i co robia z krajami, gdzie jest ich za duzo.

Gość kostka rubika
Wreszcie się przyznales. Czyli mój temat założony kilka miesięcy temu nie poszedł na marne :)

Gość lkkkkkkkkkk
tez zyje, nie umarłam, nie zostałam pobita, w szmaty nie zakuta, na zagraniczne wakacje jezdzimy co roku, mamy piękna corke, i tak juz szczesliwie zyjemy prawie 9 lat:P pozdrawiam z Albanii;)

Gość dzika zojka
prezes nie zalamuj sie, przygarne cie pod swoj dach i dam poslanie i strawe jak bedziesz mi co noc stopy masowal i wywalal gnoj z obory

Gość Niewazne kto...
hahahaha Tobie już odwala konkretnie. Nie sądzę, żeby ten grat był przyczyną zdrady :p

Gość kurka złotopiorka.
Przecież to podszyw Prezesa!!!

Gość hahahhahaahaahhaha
do przerzucania gnoju :D

Gość bsjhsvdje
I co z tego że podszyw? Ważne że mówi prawdę bo niedawno była afera o tym. Prezesik jeszcze jak raczkowal na kafe to przyznał się na forum " on turek ja polaka" że jakas panna zrobiła go w jajo. Nie jasne jest czy to ona była Polką czy Turczynka i po prostu go nie chciała.

Gość _elifka_
Podszyw, ale pisze prawdę. Prezes miał dziewczynę, jak jeszcze mieszkał w UK. A ta go chyba odstawiła dla jakiegoś ustawionego Turka, coś tam pisał, a później zaczął wyzywać dziewczyny z wspomnianego przez koleżankę wątku. Nie wiem, jak było dokładnie, ale może ktoś to pamięta?

Gość garnki gatnki
Pisał tam że nienawidzi turków bo miał podobną sytuację (jak jedna z tam piszących) tylko odwrotną. Ktoś mu odpisał czy to znaczy ze był zakochany w Turczynce. W odpowiedzi pokasowal wszystkie tamtejsze postu które napisał (nożna sie jeszcze do tego dokopac, jest jedna wielka dziura) więc jest cos na rzeczy :)

Gość _elifka_
To rasista. Typowy Pisior :p Pewnie nawet nie spojrzałby na kobietę z "gorszych" według jego opinii ras. Tam była kwestia zdrady. No niestety, i takie dziewczyny się zdarzają na forum. Pewnie dlatego tak się wkurzył i zlikwidował konto. A po jakiś czasie znowu zaczął wyzywać :o Na 99% był w jakimś poważnym związku. Dziewczyna po prostu zamieniała go na lepszy model, choć ja zdrady nie popieram. No, ale czasami tak bywa. U mnie jest OK! A Prezes mówi zawsze, że każda z nas źle skończy :D :D

Wertyp nie ta bedzie nastepna, a turek coz.. gorszego typa sobie ta Twoja ex znalesc nie mogla

Gość hahahhahaahaahhaha
Genialne. Teraz pewnie myśli, jakby nam znowu dopiec :D Ale niestety Prezes jesteśmy górą, a ty doliną.

Widocznie do siebie nie pasowali, a prezes mógł też mieć trochę w tym winy. Może jej nie szanował, a ten Turek okazywał jej więcej zainteresowania i czułości. Nie ma sensu tkwić w związku na siłę.

Gość mariannnna
to wiele tlumaczy

Gość hahahhahaahaahhaha
Będzie trzeba zrobić zbiórkę na sznurek dla Prezesa :D :D :D A dziewczyna dobrze zrobiła. Z takim nieudacznikiem to nie warto tworzyć związku. W łóżku to pewnie też jest zerem. :p

Gość Midman
Miałem kiedyś sąsiadkę, która rzuciła męża i oddała się w wir namiętności z Tunezyjczykiem. Nie minęło sześć miesięcy jak z wielkim płaczem, poobijaną gębą, wróciła do męża. Naprawdę, jestem pełen podziwu, że po tym wszystkim mąż ją przyjął, trudno mi sobie to wyobrazić, ale czasami faceci nie mają jaj.

Gość aka,,,
Witam Prezes :) Ja też kiedyś zostawiłam swojego chłopaka dla turka i nie żałuje tego :) Jak pomyśle jakie bym miała życie z nim to nie chciało by mi się żyć> On do tej pory nie pracuje, mieszka u rodziców, imprezuje i ćpa i pije. A ja jestem szczęśliwą żoną i matką 2 córek. Mam naj kochańszego męża na świecie który nas kocha i dba żeby niczego nam nie zabrakło>. I nie jest takim Turkiem jak ich postrzegają inni, każdy ma swój charakter i nie mieżmy ludzi pod względem rasy. Znam też turków psycholico nie szanują swoich żon i je zdradza, ale polacy też tacy są i tego nie widzicie, a nawet gorsi