Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

MISJA NA MARZEC:PRZYTYĆ + 5 kg

Polecane posty

Gość Szczuplak

Hej dziewczyny :] A więc nie wiem czy znajdę tu choć troche zrozumienia bo więksszość (bez urazy) raczej chce schudnąć a tu taki odmieniec xd no trudno mam szybką przemianę materii ogólnie niejadek ze mnie nic nie poradze hmm mogę przytyć ;p moje dane : 16 lat 165 cm 45 kg cycki 75 A -najbardziej tu bym chciała przytyc ;/ Nie podobam się sobie idzie wiosna a ja znowu wstydzę sie pokazać kawałek ciała(bo nie mam co pokozać) A wiec misja na marzec przytyć chociaż ten kg i więcej najlepiej 5 byłoby idealnie :D Dziewczyny łączmy sie szczuplaczki ;* Dzisiaj zjadłam : 2 banany -200 kcal zapiekanka chipsy-500 kcal 2 kanapki zupa ogórkowa no to gruuuubego ;] Ps. to tylko tak sie wydaje że mam takie pozytywne nastawienie ;/ ogólnie załamka ;/

Gość Szczuplak
pomocyyy ;] !

Gość Szczuplak
taa bardzo pomocne jestescie nie ma co ;/

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciesz sie ze jestes szczupła ;) ja mam tyle samo wzrostu i wage ta sama co Ty a mam teraz 35 lat, w Twoim wieku tez miałam kompleksy, teraz sie ciesze bo urodziłam 3 dzieci a figurka super i kazda kumpela mi zazdrosci ;)

mam to samo:) tyle ze ja jeszcze codziennie trenuje, wiec walcze o utrzymanie wagi i przytycie jak sie zdazy cud;/ Szczerze to jest zajebiscie ciezko przytyc, na pewno metoda "jesc kiedy sie da" nie dziala... i nie nastawialabym sie na to ze uda sie w miesiac

swoja droga jesz bardzo Malo... to co napisalas ja spokojnie zjem do 12;/ masz szybki metabolizm, wiec musisz go spowolnic, podobno powinno byc mniej posilkow ale w wiekszych ilosciach, jesli nie lubisz jesc moze jakies specyfiki z apteki na apetyt?

Gość Szczuplak
Xxxemka chyba będę musiała jakoś sama z siebie przybyć bo biorę leki obecnie i nie moge mieszać go z tymi na tycie :-(

Gość aliquet_iaculis_metus
Nie chcę się narzucać lecz co do ujamuja to ma być?!