Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin z Oławy

Podróż pociągiem

Polecane posty

Gość Marcin z Oławy

Lubię podróż pociągiem chociaż po tym co się wydarzyło w sobotni wieczór zaczynam się zastanawiać czy nie zmienić swoich preferencji ponieważ to się może w każdej chwili powtórzyć a ja nie chciałbym być wówczas w pociągu......... - Czy też tak macie tzn. - Czy po tej katastrofie boicie się bardziej podróżować pociągiem ???

Gość ET go home
ale wypadki zdarzają sie wszedzie

Gość 10/10 ......
A nie słyszals o zadnej katastrofie samoilotu (smoleńsk), wypadku samochodowym (100 dziennie w polsce) czy rzucaniu dzieckiem przez matke (swojej się nie boisz) o wypadku pieszego?//////??///

Tym bardziej teraz nic się nie zdarzy-bo wszyscy będą uważać od drożników,po maszynistów itp-ale na wszelki wypadek wsiadaj w ostatni wagon-choć śmierci nie da się oszukać;-(

Gość trollo
durna jesteś czy udajesz? wypadki zdarzają się wszędzie, a i tak statystycznie w pociągu najrzadziej. Na drogach gini bardzo dużo osób, każdego roku. A o ilu katastrofach kolejowych ostatnio słyszałaś? I pamiętaj, że zginęło "tylko" 16 osób, co wobec całkowitej liczby pasażerów tych pociągów było niewielkim odsetkiem, a wobec liczby pasażerów, jaką przewozą PKP każdego roku, jest ledwie promilem promila

Gość dfffggghgh
kazdy ma juz smierc zapisaną i przeznaczoną... chyba ze ktos jest nadczlowiekiem to jest niesmiertelny ale tylko nieliczni tego dostapią

Gość epoker
w ostatni weekend na drogach w Polsce zginęło 16 osób i nikt z tego powodu żałoby narodowej nie ogłasza , jak zwykle - norma

Gość ET go home
a co ci ta zaloba przeszkadza? takie wypadki samochodowe są codziennie wiec co, codziennie maja zalobe oglaszac :o

Gość bardziej bym sie bał jechac
samochodem. Tylu wariatów jezdzi i robi co chce na drogach.

Gość weekendowa podróż
Ja zamierzam się w weekend wybrać pierwszy raz w podróż pociągiem po Polsce. Katastrofa katastrofą, jak mam zginąć to i tak zginę, a chociaż kraju kawałek zobaczę, bo do tej pory nie było okazji. Więc może się spotkamy na jakiejś stacji/w jakimś pociągu Marcinie :)

Gość Marcin z Oławy
No wiem , że pociągi są raczej bezpieczne ale te wypadki na torach zdarzają się coraz częściej chyba , że to tylko moje odczucie a w rzeczywistości jest inaczej :-) Kilka razy w roku gdy mam trochę zaoszczędzonej gotówki to kupuję bilet podróżnika za 69 zł i przez cały weekend jeżdżę sobie pociągiem po Polsce :-) Teraz znowu chciałbym tak zrobić ale przez tą katastrofę trochę się boję.......

ja się nie boję, wsiadam w pociąg w piątek i będę jechała 8 godzin. nie siej paniki. wypadki się zdarzają. ludzie giną w wypadkach samochodowych, to znaczy, że mam nie wsiąść do auta? no, nie panikujmy...