Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g;,gp2mp;

jak wy to robicie ze nie glodujecie na 1000 kcaiii???????????

Polecane posty

Gość g;,gp2mp;

jem malo ale u mnie zawsze wychodzi 1200 kcalow bo jak zjem mniej to caly dzien cos za mna chodzi z 1000 chudlabym szybciej kurd

Gość ib c
na 1200 tez schudniesz a jest zdrowiej ja chudne na 1200-1500 kg na tydzien wiec po co sie katowac na 1000

Gość ib c
tylko jem zdrowe produkty a nie slodkie, i fastfody

Gość g;,gp2mp;
no ja jem codziennie czekolade -100 kcal tylko wole zjesc odrobine codzienne niz potem rzucic sie jak na 3 czekolady jak znam siebie

Gość czekolada gorzka ,,
najlepiej tak do 100 kcal

Gość 1000kal
a ja w miejsce twojej czekolady jem talerz zupy, ot jak się odchudzam i nie głoduję, tajemnica rozwiązana. Bez przesady, albo się odchudzasz, albo nie. Czekolady na diecie się nie je, chyba, że raz w tyg. taka nagroda, a nie codzień :O Przy diecie 1000 kcal trzeba dobrze zagospodarować każde 10 kcal a nie przepiepszać je w byle co.

Witam:) dieta 1000 kcal to już rodzaj diety restrykcyjnej, nie dostarczającej odpowiedniej ilości energii. Nie dla każdego jest ona dobra, ponieważ moze się okazać, że, jeśli jesteś osobą wysoką, dla Ciebie będzie to zbyt mało kalorii. Na diecie 1200 kcal większość osób czuje się lepiej niż na 1000kcal, maja więcej energii i motywacji do odchudzania. Jeśli wciąż czujesz się głodna i ryzykujesz za chwilę zupełną rezygnację z diety, wprowadź do jadłospisu dodatkowe 200kcal, to nie sprawi, ze przytyjesz lub przestaniesz chudnąć. Na diecie ważne jest także Twoje dobre samopoczucie. Połączenie dobrego nastroju z wymiernymi efektami diety gwarantuje sukces. Jeśli miałabyś jakiekolwiek pytania, podaję swój e-mail: monikach@dieta.poznan.pl. Służę także pomocą w przypadku ustalenia odpowiedniej diey dla Ciebie, z moją ofertą zapoznasz się na stronie www.diety.poznan.pl Pozdrawiam

Gość duze ilosci malo kalorii
policz ile ma wielka micha surowki z przyprawami- kapust, czy salat, pomidorow, ogorkow i wszelkich innych bez warzyw konserwowych i oleju. wykasuj piczywo na jakis czas, slodkie jogurty i nigdy nie dodawal platkow do jogurtu czy mleka

Gość ankaakk
Głodują, oczywiście że głodują. 1000 kcal to jest sporo poniżej podstawowej przemiany materii zdrowej kobiety, czyli ilości kcal potrzebnej tylko do podtrzymania podstawowych funkcji życiowych. A gdzie kcal na resztę? Normalna dieta to powinno być 300-400 kcal mniej od zapotrzebowania, czyli 1500-1600 kcal i więcej. Tu sobie można poczytać, do czego "mądrego" prowadzą takie głodowe diety jak 1000 kcal: http://www.sfd.pl/Diety_g%C5%82od%C3%B3wkowe-t384532.html

Gość ankaakk
I nie, moja droga, nie chudłabyś szybciej. Przeciwnie. I tak już masz przemianę materii jak 80-letnia babcia. Dalsze ograniczanie kcal jedynie bardziej spowolni metabolizm.