Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znów Żałoba narodowa1234

Znów Żałoba narodowa

Polecane posty

Znów Żałoba narodowa, ile jeszce razy? Czy my nie mamy co robic tylko na kazdym kroku oglaszamy żałobę narodową? A w TV pozmieniali programy- żadnych komedii. zalobe nosi sie w sercu i jedt to INDYWIDUALNE SPRAWA KAZDEGO!

Gość to se komedie
od kogoś pożycz, albo na necie obejrzyj ja pierdole :o

A ja uważam, że prawdziwą żałobę mają wyłącznie rodziny ofiar i poszkodowanych. Reszta tylko się wkurrfia bo poprzestawiali program TV :-O

Gość shamtu
zginęli młodzi ludzie a są którzy cierpią sa bardzo połamani i być może zostaną kalekami do końca życia

ale ja wolę w TV, na kompie to nie ten sam efekt. wkurza mnie tylko, ze za kazdym razem jak jest jakis wypadek to narzucają spoleczenstwu zachowanie. nie chce umnijszac tragedii rodzin ofiar ale wiekszosci polakow to nie dotyczy!!! Jak mam pogrzeby w rodzinie to sie z tym nie obnosze.

Gość to se komedie
ale narzucają, aż komedii w tv nie obejrzysz. to normalnie koniec świata. ja pierdole alem pustostan. nikt nie każe ci tego przeżywać, a że masz takie nudne zycie to pretensje miej do siebie

shamtu a wiesz ile ludzi umiera codziennie na swiecie? w wyniku wypadku, choroby , ze starosci. umieraja niemowleta, male dzieci w hospicjum, tysiace ludzi traci codziennie sprawnosc, staje sie kalekami. w takim razie nalezaloby CODZIENNIE oglaszac żalobę.

Gość to se komedie
debilu no wlasnie umierają codziennie, a takie wypadki nie zdarzają sie często :o idz sie powieś bo komedii dzis nie obejrzysz

przecież ta żałoba nie trwa wieki,co Ty jesteś taki zły? Nic sie nie stanie jak nie obejrzysz dwa dni...

te załoby narodowe powtarzaja sie ostatnio za czesto, uwazam ze to narzucanie spoleczenstwu postawy jaka ma przyjać. i nie chodz mi tylko o komedie w tv.

Gość to se komedie
co ty pierdolisz jakie narzucanie. wyłącz tv i po sprawie, jaki ułom :o

Gość psiowaa
Przecież są takie wynalazki jak dwd np.I śmiej się do woli.Jesteś mądry/a bo ciebie to nie dotyczy😠

No tak jak to sobie nie można wyobrazić zycia bez TV i seriali:( Toż bez telewizji nie da się żyć! Żenada!

Gość to se komedie
to straszne do środy chyba się potnie bez tv i komedii :o

ludzie, troche klutury, pzrzestancie obrzucac mnie blotem, wystarczy wyrazic swoje zdanie na temat bez dodatkow typu: debilu i pustaku. jesli ja jestem debilem i pustakiem to Wy też :-) wszyscy pochodzimy z jednego "źódła" i wszyscy jestesmy tacy sami. Kocham swój kraj wlasnie taki jaki jest ale uwazam że za bardzo cierpimy "na pokaz" zamiast po prostu zyć jak inne nacje. smierc jest naturalnym etapem w zyciu każdego zywego stworzenia, oczywiste jest tez ze cierpi sie po stracie bliskiej osoby ale nie dajmy sie zwariować- wiekszosc polaków nie odczuwa zadnej zaloby, nie znało tych ludzi a mimo to ogłoszona została n a r o d o w a żałoba. ze niby wszyscy mamy sie smucić???

Gość Men Struacja
Znowu żałoba kurva!

Gość Men Struacja
Kurva lament znowu.

przepraszam bardzo ale ja Ciebie nie nazwalam -pustak i debil...

Gość to se komedie
ale przeciez nikt nie każe ci sie smucić, tylko aż komedii sobie nie obejrzysz, aż dwa dni. zgroza :D

Gość shamtu
ciekawa jestem jak byście reagowali jak by prezydent nie ogłosił żałoby

Gość shamtu
ło dopiero byśta napierdalali na niego

Gość to se komedie
to przy nast. żalobie, zrzędziliby że po katastrofie kolejowej nie było, skandal!