Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość picus547789

Wszystkie te sprzedające na allegro z kaffeterii......

Polecane posty

Gość picus547789

mają wystawione same szmaty;/ wyglądają gorzej niż z lumpeksu, powyciągane wory, sprane kolory często z dziadowskiego materiału. jak wam nie wstyd sprzedawać taki szajs. same kupiłyście na szmatach za kilka groszy a tera po pare zł chcecie sprzedać czemu polki nie mają za grosz gustu i smaku

Gość znowu ty
piszę się tera? ty tłumoku

Gość picus547789
tłumokiem to ty jesteś głupia pindo

Gość znowu ty
chcesz zabłyszczeć ale ci sie nie udało cytuje ,,tera"

Gość picus547789
haha ciekawe czy tobie zawsze wszystkie litery się wciskają głuopia suko, nie masz nic do powiedzenia to szukasz dziury. idz lepiej ubierz swojego bachora w szmaty gorsze od ścierki kuchennej

Gość nbcnbc
Po części to prawda bo sama dałam się naciąć dwa tygodnie temu kupując synowi markowy zestaw ubranek który wygladał bardzo porządnie (sprzedająca twierdziła że były ze trzy razy noszone i w stanie jak nowym) tymczasem były używane do tego stopnia że aż zużyte. Wydałam 100 zł i aż mi sie płakać chciało że wydałam te pieniądze na takie szmaty które były z lekka sprane i na łokciach, kolanach i przy dekoldzie (bluzy) czego na zdjęciach nie było widać. Są też przyzwoite ubrania w stanie bardzo dobrym a sprzedawczyniom zależy bardziej na dobrym imieniu że tak powiem i nie sprzedały by szajsu , poozstałe liczą tylko na zysk sprzedając co się da.

Gość znowu ty
Niestety nie mam dzieci ty tłumoku, matole, tumanie, borsuku

Gość ojj tamm oj tam
Nie wszystkie. Ja sprzedaję śliczne rzeczy. Z tym, ze ich nigdy nie wrzucam na kafeterię bo po co? Żeby posłuchać ze to szmaty? Bez tego mi schodzą więc szkoda nerwów na taką wątpliwą reklamę tutaj.

Gość znowu ty
Niestety nie mam dzieci ty tłumoku, matole, tumanie, borsuku.

Gość dfgfh
ja co prawda nic nie kupilam od tych kobiet z kafe ktore wystawiaja cos na allegro ale w zeszlym tyg kupilam dla dzieci pelno ciuszkow uzywanych i jestem bardzo zadowolona

Gość picus547789
bo na allegro pełno super ciuszków tylko te co tu wklejają mają jakieś szmaty od mopa oderwane. A znowu ty idz rozstaw nogi jakiemu pacanowi to ci wsadzi ulżysz sobie do tego jesteś stworzona

Gość dfgfh
wy i tak powiecie ze to szmaty bo chcecie takie rzeczy najlepiej za 1zl. jak ktos cos wystawia na allegro to tylko marrudzicie ze za drogo. zawsze sie znajda zlosliwi

Gość znowu ty
Chyba cie dziecko pogrzało? musiałabym być tobą

a dlaczego ty nie masz kultury ? detektyw sie znalazl który wyszpiegowal wszystkich na all hehe

Gość picus547789
chciała byś być mną bo wiesz że się nie puszczam jak ty pod latarnią. nawet za zł bym tego gówna nie chciała

Gość znowu ty
TUMAN TUMAN TUMAN TUMAN I JESZCZE RAZ TUMAN:):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość flkjhgfd
DEKOLCIE nie dekoldzie :P

Gość Amko.com.pl
Czasem lepiej niż na allegro,można kupić rzeczy dla naszych maluchów w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych jak chociażby nasz www.Amko.com.pl mamy szeroki wybór a w razie pytań chętnie odpowiem.

Gość ale numer....
picus547789 Nie opłaca się wystawiać szmat, bo to zwyczajnie straty przynosi. Klient ma prawo reklamować towar jeśli jest niezgodny z opisem.Ma też prawo zwrotu w ciągu 10 dni...