Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra zimmm

17katkowie z programy UWAGA, ktorzy pomagali strazakom- brawa dla WAS

Polecane posty

Gość sandra zimmm

ogladaliscie program UWAGA? na koncu wypowiadalo sie dwoch 17 latkow, ktorzy pomagali strazakom, jeden z nich powiedzial, ze kobieta zmarla mu na rekach :( brawa dla nich, za odwage i za serce ten chlopak, ktory o tym mowil az sie lza w oku kreci przywrocilo mi to wiare w polska mlodziez jeszcze raz brawa za odwage

Gość brawa chlopaki
brawa

Gość piatca
widzialam :(

Gość Na bank ci 17-latkowi
e siedzą teraz na kafe i widza że im brawo wirtualnie bijesz. Na 100%.

Gość sztuka trolingu
na pewno bedą głosować na PO

Tacy powinni byc wszyscy polacy . Mamy to we krwi. A nie jak niektórzy martwia się że nie moga się zabawic w jakims PUbie tylko dlatego że jest żałoba narodowa :( Żal mi takich osób najbardziej

Gość sandra zimmm
brawa naleza sie chlopakom za odwage za pomoc i za wrazliwosc!!!!! nie wiem kim byl ten mlody chlopak, ktory mowil o tej kobiecie ktorej chcial pomoc a ona zmarla ale naprawde chcialabym mu pogratulowac i podziekowac choc wirtualnie za to co tam robil!!!! brawa!!!!

Gość Kinga_19
Może ktoś napisać o czym tam mówili. Proszę, kurcze jak mogłam to przegapić:(

Gość epoker
racja, miałem zamiar założyć taki temat ale skoro się pojawił to się dopiszę, skoro nasz pan premier z naszym cudownym rządem są tak bardzo zadowoleni z akcji ratowniczej jak opowiadają to powinni wynagrodzić tych ludzi , którzy jako ochotnicy pierwsi przybyli na miejsce katastrofy i pani Sołtys ze wsi Chałupki , która pogotowie powiadomiła i mieszkańcy wsi Chałupki, mieszkańcy wsi Goleniowy , mieszkańcy Szczekocin , powinni otrzymać nagrody , mogli w tym czasie pić piwo w gospodzie i się bawić w sobotnią noc a poszli ludziom życie ratować, pewna mieszkanka Chałupek rozdała poszkodowanym 12 sztuk kocy, chciała pomóc, te koce już nie wrócą ale ludzie żyją i co panie Premierze ?

Gość albo im zapłacili
albo jakiś skrajny wyjątek

Gość sandra zimmm
nie wiem kim byli Ci chlopcy, ale nalezy sie im nagroda za odwage oraz tak jak ktos napisal pozostalym osobom tez, ktore pomagaly1!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hiroszima raz jeszcze
Ja to na pewno bym nie pomagał, mnie nikt na bank by nie pomógł:O

Tam weszyscy pomagali z pobliskich wsi , nie tylko ci młodzi chłopacy oglądałam to dzisiaj wielokrotnie w TV . Brawa powinni wszystkim osobom pomagającym brawa bić , oni równiez duzo dali dla tych ludzi poszkodowanych

Hiroszima to nie masz serca w ogóle, to jest odruch. Moze patrzytłbys np. na płonących ludzi jakby się palili i nie ruszyłbys się zeby im pomóc , bo myslałbys że ci moze ktos nie pomorze jak ty byłbys w takiej sytuacji. Nie rozumiem Ciebie w ogóle

Gość epoker
I jeszcze słowo , z ogromnym szacunkiem dla osób , które powiadomiły służby ratownicze o tragedii na torach jako pierwsze , takiego pytania chyba jeszcze nikt nie zadał, jak to się stało, że służby ratownicze zostały powiadomione o tragedii od świadków zdarzenia w realu a żaden z dyżurnych ruchu nigdzie nie zadzwonił widząc na monitorach , że doszło do tragedii ? jedno mnie przychodzi do głowy, dyżurni ruchu wcale nie widzieli tych pociągów w systemie monitoringu , ponieważ jak powiedział KTOŚ z rodziny 'tego dyżurnugo ruchu' w programie UWAGA, że takiego młynu jak teraz tam panuje to jeszcze nie było, dyżurny ruchu z trzydziestoletnią praktyką zawodowych takich bzdur nie opowiada, to nie jest gówniarz aby mataczyć , prawdopodobnie dyżurni ruchu co chwilę otrzymywali sprzeczne ze sobą polecenia , też bym zgłupiał na jego miejscu i znalazł się w psychiatryku :( prawdy nie powiedzą nawet za rok a będzie ukarany 'kozioł ofiarny'

Gość Hiroszima raz jeszcze
Dobra, nie ratował bym ich, dlatego że jestem masochistom, reszty sami się domyślcie... Dobrze że mnie tam nie było, dobijał bym ocalałych.. Ahhh