Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciawa

cyz mozna przyciągnąć do siebie peniądze?

Polecane posty

Gość ciawa

co? jak?

Gość ciawa
mozna?

Gość jgjgjgjg
oczywiście,pozytywnym myśleniem,nastawieniem sie na tryb bogaty ;) zamiast tu czytac poczytaj o potedze podswiadomosci wpisz w google jak przyciągnąć pieniądze..tu cie zaraz wyśmieją i zjadą,takie to forum :P ja jestem wyjątkieem i masz szczęście że Ci odpisałam :classic_cool:

Gość ciawa
no wlasnie jakos nie moge w to uwierzyc, to co mam robic zeby przyciagnac kase?

JA bardzo skutecznie przyciągam do siebie wszelkie okazje pozwalające mi się rozwijać w zawodzie, z różnymi niezwykłymi przypadkami już miałam do czynienia. Jeśli czegoś naprawdę chcę, to aż sama jestem zszokowana jak łatwo to przychodzi, to czasem aż przerażające :D

Gość kobietka sru
kup sobie magnes neodymowy i zainstaluj przy liczniku od razu mniej zapłacisz za wodę

Gość cxxz
przeczytaj sobie "sekret"" , wpisz na youtube jak przyciagnac kase...roi sie od filmikow na ten temat. ale potrzeba duzo pracyu nad soba i cierpliwosci i neizahwianej wiary. to nie jest takie latwe jak sie wydaje

Gość ciawa
ale jaja, ja tez chce przyciągac do siebie szczescie

Gość ciawa
ale powiedzce czy wy w to wierzycie?

Aczkolwiek praca z afirmacjami bywa dość męcząca emocjonalnie! To nie jest bezmyślne powtarzanie jakichś formułek, jak chyba wielu sądzi. No i potrzeba też cierpliwości, na efekty trzeba często długo poczekać. 🖐️

Gość ciawa
powiedzcie co mam zrobic?

Gość .kn.kn
to nie jest kwestia tego czy wierze czy nie-to jest czysta nauka. Praca z energia. obejrzyj soibie film "sekret" to nie jest moze autorytet w tej dziedzinie ale dla laika to dobry poczatek...czy wiesz ze to kik jestes dzis i to co posiadacz jest wynikiem twoich wlasnych mysli?? i to kim bedziesz w przyszlosci rowniez zalezy tylko od ciebie...czy wiedziaals ze npo mysl ma swoja frekwencje i da sie ja zmierzyc> to jest fizyka kwantowa wiec wystarczy poczytac a przestaniesz wahac sie nad kwestia wiary...

Gość .kn.kn
co masz zrobic?> w necie roi sie od filmikow, artykulow

Gość ciawa
nie wierze w to-to bez sensu. mysle ze takie bledne myslenie moze doprowadzic do choroby psychucznej

Gość .kn.kn
no to skoro nie wirzysz to sie za to w ogole nie zabieraj. widze ze ejstes jedna z tych mocno racjonalnie myslacych osob dla ktorych samo slowo energia to zcary mara, zapomnij wiec i ciesz sie tym co masz. innego wyboru nie masz

Gość ciawa
i tu sie mylisz. bylam juz u 4 wrozek - tak nie postepuje osoba mysląca racjonalnie. wierzę w magię i w te rozne dziwadztwa. ale rozczarowalam się z jemiolą- mala spelnic moje marzenie. drugi rok ją o to prosilam - nie spelnila. nie chce sie rozczarowac znowu. wmawiam sobie od dawna ze bede bogata i co? lipa

Gość ciawa
i co wy niby wierzyliscie i jestescie teraz bogaci?

Gość .kn.kn
nie ma sensu z toba o tym dyskutowac jestes w tej dziedzinie na etapie zarodka wiec podstawowych rzeczy nie pojmujesz a ja nie mam sily by cie edukowac..z reszta nawet checi nie mam. wiesz co wez sie za jakas porzadna robote i baj

Gość ciawa
pomoz mi

Gość ciawa
cdn

Gość kamelka39
pieniądze szczęścia nie dają :-)

Gość ciawa
dają dają

Gość gość
Byłam w trudnej sytuacji finansowej, z pomoca przyszła mi strona http://energiaduchowa.pl z której zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy. W ciagu kilku tygodni moja sytuacja polepszyła się na tyle, że obecnie jestem w stanie sama się utrzymać i opłacić mieszkanie.